Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya 3 kisiyle dönuyor grup

acaba kk kurucularına mesaj atsak her gruba tanıtım mesajı gönderip kişi mi çeksek ne dersiniz

bilmiyorum cnm populer konu ama gelen yok

Merhaba grubu tesadufen gordum. Ben de 38 gun once dogum yaptim. Onceki dogumumda 5 kilo fazlam kalmisti. Bu seferde bir 5 kilo daha kalir diye korkuyorum. O yuzden kiloya cok taktim. su an 68 kiloyum. Yakin hedefim 60. Uzak hedefim 55. Boyum 1.64 60i gorursem 55i zorlamak istiyorum

günaydın kızlar
grçen hafta 82.8
bu hafta 82.7
fark 0.1
ama adet dönemi daha fazla olabilir eminde değilim. haftaya belli olur artık

Günaydın kızlar oğlum iki gecedir uyumuyo ve Bu hafta aktif olayım dedikçe bi engel çıktı kusura bakmayın kilo veremedim fazla

Geçen hafta 86.4
Bu hafta 85.8
Fark 600 gram (

acaba kk kurucularına mesaj atsak her gruba tanıtım mesajı gönderip kişi mi çeksek ne dersiniz
Olabilei ama geup yöneticisine ihtiyaçımız var düzen kuracak felan Sgm amım bence sana cok yakışır içimden sen tam bu işe göresin gibi geldi

konu sahibimiz gelir ya ona ayıp olur sonucta konu onun

Geçen hafta 80.7
Bu hafta 79.9
Fark - 800
Ne yalan söyleyim sanki yavaş yavaş eriyorum. Umudum artmaya başladı. Gidecek bu kilolar öyle değil mi? 20 kilo var vermem gereken. Allahım lütfen yardım et. Hem bana hem buradaki arkadaşlara. Amin

Verirsin yeterki sen dirayetli ol ben 84 başladım şimdi 65 lerdeyim ama uzun bir yol taibi sabır lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…