gecmis olsun cnmBende burdayım kızlar bugün Dr kontrolü falan derken unuttum burayı yarın sabah tartılıp bildiricem
Olabilei ama geup yöneticisine ihtiyaçımız var düzen kuracak felanacaba kk kurucularına mesaj atsak her gruba tanıtım mesajı gönderip kişi mi çeksek ne dersiniz
ben miiiOlabilei ama geup yöneticisine ihtiyaçımız var düzen kuracak felanSgm amım bence sana cok yakışır içimden sen tam bu işe göresin gibi geldi
hadi insallah... kilo haftalik mi guncelleniyorAramiza hoşgeldinberaber verecegiz o kilolari
1. sayfada kurallar yaziyor canim her cuma kilo güncellemesi yapiyoruzhadi insallah... kilo haftalik mi guncelleniyor
Evet canım o simdi gelemiyor sağlık n denlerinden dolayı oda bunu anlayışla karşılayacaktır benceben miii
Verirsin yeterki sen dirayetli ol ben 84 başladım şimdi 65 lerdeyim ama uzun bir yol taibi sabır lazımGeçen hafta 80.7
Bu hafta 79.9
Fark - 800
Ne yalan söyleyim sanki yavaş yavaş eriyorum. Umudum artmaya başladı. Gidecek bu kilolar öyle değil mi? 20 kilo var vermem gereken. Allahım lütfen yardım et. Hem bana hem buradaki arkadaşlara. Amin
Haklısın canım bebeğim 4 aylık. 3 ay sonra görümcemin kızının düğünü var. O yüzden hızlandırmam lazımVerirsin yeterki sen dirayetli ol ben 84 başladım şimdi 65 lerdeyim ama uzun bir yol taibi sabır lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?