Bolboş emZir en büyük sansın hamır işi tarzı seylerden sekerli seylerden uzakdur bolbol yürüyüş yap fıstık gibi olursunHaklısın canım bebeğim 4 aylık. 3 ay sonra görümcemin kızının düğünü var. O yüzden hızlandırmam lazım
Bilemedim ki sağol cnm o yokken idare ediyoruz işdeEvet canım o simdi gelemiyor sağlık n denlerinden dolayı oda bunu anlayışla karşılayacaktır bence
tabiki aramiza hoşgeldinizMerhaba, 3 aylik anneyim. 6 kg vermek istiyorum. Araniza katilabilir miyim?
BencedeOlabilei ama geup yöneticisine ihtiyaçımız var düzen kuracak felanSgm amım bence sana cok yakışır içimden sen tam bu işe göresin gibi geldi
BencedeSgm grubun başa ihtiyacı var canım pentagram42 gelene kadar devral hareketlensin grubumuz :))[/QUOTE
kizlar tel donduda
bende dün ve bugun pek giremedim ama elimden geleni yaparim listeyi yenilerim o gelene kadar ama tarif ederse tabi o sekilde yürütürüz insalah
Bence sana da çok yakışır sürekli sen toparlıyorsun grubuOlabilei ama geup yöneticisine ihtiyaçımız var düzen kuracak felanSgm amım bence sana cok yakışır içimden sen tam bu işe göresin gibi geldi
örnek menüİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
2 yk lor
3 zeytin
Yeşillik
1 Kk beyaz peynir
Öğlen
1 muz
Sade Türk kahvesi
Akşam
Salata
Şehriyeli tavuk çorbası bir kase
Bir avuç çerez
2,5 lt su içtim
Bir saatte yürüyüş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?