Biz Buraya mesaj olarak koyalım olmaz. O gelince ona söyler birinci sayfaya koyarızKızlar bu hafta cuma listeyi yenileyelim ama listeyi 1. sayfaya konu sahibi koyabiliyor galiba cuma bir liste yaparız yoklama gibi olur hem olmayanları çıkartırız.
ben duymadım. aslında canın çok tatlı istiyorsa hurma yiyebilirsin. hem sütü arttırır gem tatlı ihtiyacını giserir hemde faydalı vitaminleri var.bende bugün başladim kizlar.
yasemin çayını duydunuz mu . canı şeker çekenler iştahı kapatiyormuş
hurma bir ara yiyordum. bakalim bu ara kürlere taktım olmassa hurmaya yine devam ederim .ben duymadım. aslında canın çok tatlı istiyorsa hurma yiyebilirsin. hem sütü arttırır gem tatlı ihtiyacını giserir hemde faydalı vitaminleri var.
Canım aynı programı izledik galiba bende sabah saraçoğlunu dinledim mens dönemi öncesi deneyeceğim benim böyle ayda bir hafta içime Tazmanya canavarı kaçıyor yaa tokum ama sürekli yemek isteği varbende bugün başladim kizlar.
yasemin çayını duydunuz mu . canı şeker çekenler iştahı kapatiyormuş
evet bende orda duydummCanım aynı programı izledik galiba bende sabah saraçoğlunu dinledim mens dönemi öncesi deneyeceğim benim böyle ayda bir hafta içime Tazmanya canavarı kaçıyor yaa tokum ama sürekli yemek isteği var
Misafirliğe gitmiştiniz heralde :) Olur öyle arada. Diğer öğünler sadece sebze olmuş zaten.Sabah 12 bi tabak haşlanmış karnabahar ve havuç
Bi tabak çiğ ıspanak ve marul salatası
Öğle 16 4 adet patates mantı
4 çorba kaşığı kısır
Bi adet poğaça
Bi dilim börek
4 bardak şekersiz çay
Akşam 19 azıcık salata
(
Evet aynenMisafirliğe gitmiştiniz heralde :) Olur öyle arada. Diğer öğünler sadece sebze olmuş zaten.
Oooh ellerine sağlık.kızlar aksama kadar sarma sardım misafirim gelecek hazirlik yapmaya başladım daha sonra ev işi bebişle ugrastım sabah tam bugday ekmegi 2 dilim arasinda hindi füme öglen sarma sararken yedim o şişirdi aksam ispanak yemegi 1 kase yogurt yedim bisiklete binemedim bugun boyle gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?