Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba bende emziren anneyim oglum 5 aylik. Dogumdan sonra kalann bu kilolardan kurtulmak istiyorum boy 1.70 kilo 85

Kizlar zencefilli yogurt yiyebiliyozmu biz iyi yag yakiyomus ama biz emziriuorz bi sakincasi varmi ki

Kızlar hem ev hem bebekler hem de diyet yürütünce buralar baya ıssıslaşıyor hepimiz yoruluyoruz galiba. Ama dayanın motivasyonumuzu kaybetmeyelim güzel kilolar vericez inş

İyi akşamlar herkese haftasonu haftaiçimden daha yoğun olanlar bende o tayfadankm temizlik ütü yemek bebeleri yıka yatır saat kaç olmuş hafta sonu yine diyet çöpe gitti ama iyiki pazartesi şer var koşuyor imdada yarın yeniden hepbarwr inşallah kurtulucaz bu yağlardan
Buraya ne kadar az girersem o kadar kopuyorum o kadar çok yiyorum o yüzden artık daha fazla giricem ve hergün menü paylaşmaya özen göstericem inşallah

Benimde hafta sonu diyet bozuldu maalesef :/ eş ve çocuklar evde olunca olmuyor ya.birisini yemesem birini muhakkak yiyorum :/

Çok şükür misafirlerim gitti adette oldum bu hafta ilk üç hedefe girebilirim kilo hedefime az kalmşken bozamam diyeti artık sona yaklaştım..

Valla haftasonu öyle seyler yedim ki Bu hafta vermiş olmasam bile almasam bari. 4 yıldır 62 altına inmedim 62 ye inebilirsem eğer 2 günlük ayran çorba kürü yapıcam ama 62 ye epey yolum var

Ben hala tam bir düzen oturtamadım. Sabahtan işe gidiyorum.öğlen eve gelince çok aç oluyorum . Üstüne iki çocuk ilgi istiyor. hızlıca birşeyler yiyorum ama normalden fazla yorulunca daha çok acıkıyorum.Bakalım nasıl oturtucam iş ev dengesini

Ara öğün yapabiliyor musun canım iş yerinde biraz acıkmanı önler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…