- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
Başınız sağolsun benim 2 hafta olacak başlayalı işe bendede aynı suçluluk duygusu 2 de gidiyorum eve kucağımdan indirmiyorum akşama kadar bide Rabbim yardım ediyor hiç sorun olmadı şükürGünaydın kızlar
Uzun zamandır gelemedim
Yengemi kaybettimacil memlekete gitmem gerekti.
Cenaze gelen giden derken benin bütün moyivasyonum gitti.
Insan hayatı sorguluyor.
Bu hafta işe başladım. Çok zordu ilk gün.
Çok şükür bebisim sorun cikarmadı
Benim için ayrılmak daha zor oldu.
Neyse tekrar hayatı normelleştirmeliyim.
Bu gün tartıldım 78.6 geldim
Önce 79.1
Fark 500
Canim hangi korseyi aldinKizlar baktım ki legal yollardan kilo vereniyrm illegal yolara basvurdum. Bi korse aldim netten .resmen toparladi o sezeryanngobegini 1 beden kesin hatta 2 beden inceltti. Bundan 8 kilo daha zayif ama o zamanlar ciktigim maximum kiloda giydigimmpantolonu giydim vebkapandi dugme. Olmayan etekler oldu. Acayip moral oldu hamile kıyafetlerinden kurtuldum. Ins bugazla diyey ve spora yenidem baslicam
Kızlar tartı gününün açılışını ben yapayım. geçen hafta 80.4 tü,
bugün 79.3 kg
fark 1.1 kg
yanlış mı diye iki defa tartıldım. Ama gerçekten günlük tartılmak moral bozuyor.
Günaydın hayırlı cumalar olsun canlar yine bir tartı gününe Merhaba. Ebruliki Tebrikler..Bnde paylasam. Geçen hafta 71.7
Bugün 70.8 fark 900 gr
Mutlu oldum 69 u gorebilirmiyim aceba coktandir bu kilo mu goremiyordum devam
Allah rahmet eylesin canım.evet zaman icinde kaybolup gidiyoruz insanoğluyuz..tekrar başlaman güzel olmuş .kızlar bebişleri evde bırakıp işe gelmek zor ama napalım buda gerekli kızlar yarım gün çalışma yarım maaş yasasını bekliyorum inşallah çıkar bu bütün annelere iyi olacak ama daha cıkmıyor benide stres bastı 3 saatlik süt iznim martta bitiyor artık eve 3,5 da gidecem zor geliyor şimdiden dua edelim de cıksın şu yasa
Kizlar hic dikkat etmediğim bi hafta tamda regl iken giden 1.3 kg coooookkkk saskinim. Guncel kilo81.7.Korseden mi acaba diyorum cunku kullannalar hep kilo vermeye yardimci diyordu. Ve eski kiyafetlere girebiliyrm . Ayy benden mutlusu yok bugun dans dans dans
Kizlar gecen haftaki kilomla ayniyim niye bilmiuorum. Diyetimi bozmadim ama uzerimde sanki bi odem var. Kendimi sis hissediyorum. Gecen hafta cok rahattim
yeos cum sana zor oluyor böyle sen yüzde hesabını nasıl yaptığını anlatsanda herkes kendi yüzdesini de söylese sana. sen sadece tablolaştırsan nasıl olur?
Benim yüzdem 1.36
O korseyi bende gördüm nette. Ama baya bi sıkıyor o korse ben sezeryan olalı 45 gün oldu sakıncalı olur büyük ihtimalle bende 5-6 ay sonra alıp kullanmayı düşünüyordum o zamana kadar sen iyice gözlemlemiş olursun. Hatta Yeni kullanmaya başlamışsan istersen öncesi sonrası için resmini çekKizlar marka vermekte sakinca yok sanirim. Netten aldim yamuna korse. Beden icin sitedeki aciklamalara bakin. Hatta askili almadigima pisman oldum. Biraz sıkınca korse arkadan etler fiskiriyor. Belki askilida olmazdi. Instagramda c ok guzel kullnici yorumlari var. Fiyat 200tl taksitle aldim. Biraz fazla ama bu suru yeni kiyafet almaktansa korseyle eskiler e girdim. Tok tutuyor. Ha cok rahat mi derseniz degil ama degmez.mi deger. Her goren zayıflamış sin diyor o bile yetiyor
Valla iyi olur hatta kiyafet giymeden ve giydiktem sonrasi bile cekilmeli. Bnm sezeryannhobegini iyi toparladi ama dr a sor istersen bana hemen korse kullan demisti ama yaz olunca kullanamadim sicaktan.O korseyi bende gördüm nette. Ama baya bi sıkıyor o korse ben sezeryan olalı 45 gün oldu sakıncalı olur büyük ihtimalle bende 5-6 ay sonra alıp kullanmayı düşünüyordum o zamana kadar sen iyice gözlemlemiş olursun. Hatta Yeni kullanmaya başlamışsan istersen öncesi sonrası için resmini çek
Valla bende bukadar beklemiyordum. Gayey basariliyamuna nın sitedeki fotolar bitirdi beni yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?