Üç hafta ver üçüncü hafta bildirim yapmazsa çıka listeden canımkızlar listeyi ekledim kilo bildirimi yapmayan çok kişi var nerdesiniz kızlar
Üç hafta ver üçüncü hafta bildirim yapmazsa çıka listeden canım[/QUOTE
aynen öyle yapsam
Teşekkürler o vakit yarın başlıyorum1. Sayfada kurallar var aramıza hoşgeldin
Kızımı emziriyorum desemkızlarr neler yapıyorsunuz
hoşgeldin canımTeşekkürler o vakit yarın başlıyorum
Okudum kuralları
Hoşbulduk canımKızımı emziriyorum desemSiz neler yapıyorsunuz
hoşgeldin canım
Zaten ya uyuyacak ya emzirirken vakit bulursun büyükçe emzirirkende müsade etmezKızımı emziriyorum desemSiz neler yapıyorsunuz
hoşgeldin canım
Ben sezeryan ile doğum yaptım 6 ayım doğunca jillian yaptım ama bolbol yürüyüş yap hamurlardan uzak durmak en iyisiBaya iyi kilo veren tecrubeli arkadaslar var. Onlara biseyler sormak istiyorum. Malum emzirdigimiz icin yemek olayini cokta azaltamiyoruz korkuyorum sutum azalcak diye. Kizartma, hamur isi, abur cubur yememeye calisarak kilo vermeye calisiyorum. Spor yapiyormusunuz onu merak ediyorum. Spor yapiyorsaniz hangi sporlari ne kadar yaptiniz?
Peki jillian ne sklikta ne kadar sure yaptiniz? Yuruyus yapamiyorum malesef bebegim 3 bucuk aylik disari pek cikamiyoruz birakcak kimsemde yok. O yuzden evde yapilcak bir spor sormak istedim.Zaten ya uyuyacak ya emzirirken vakit bulursun büyükçe emzirirkende müsade etmez
Ben sezeryan ile doğum yaptım 6 ayım doğunca jillian yaptım ama bolbol yürüyüş yap hamurlardan uzak durmak en iyisi
Ben lesli yapıyorum çok faydasını gordum bir ayda 5 kilo gittiPeki jillian ne sklikta ne kadar sure yaptiniz? Yuruyus yapamiyorum malesef bebegim 3 bucuk aylik disari pek cikamiyoruz birakcak kimsemde yok. O yuzden evde yapilcak bir spor sormak istedim.
Tk 500diye bi video var ama biraz ağırBir de tecrubeli arkadaslarin onerileri varmi sut azaltmadan kilo verdirebilen. Hergun şunu yaptim kilo vermeme iyi geldi dediginiz tarzda taktikler.
O zaman su evde yürüyüş yaz youtube baya video var jillian gergin yapıyorsun ve baya zorlu Aslı hav güzel oldukça dışarı çıkmalısınızPeki jillian ne sklikta ne kadar sure yaptiniz? Yuruyus yapamiyorum malesef bebegim 3 bucuk aylik disari pek cikamiyoruz birakcak kimsemde yok. O yuzden evde yapilcak bir spor sormak istedim.
Kac mil yapiyorsun hergunmuBen lesli yapıyorum çok faydasını gordum bir ayda 5 kilo gitti
Hergün yapıyorum genelde 2 mile dayanabiliyorum bugün 1 ml yaptım plank yapıyorum squat yapiyorumKac mil yapiyorsun hergunmu
Teyzesi 3,5 yaşında da oğlum var o da bırakmıyor zatenZaten ya uyuyacak ya emzirirken vakit bulursun büyükçe emzirirkende müsade etmez
Ben sezeryan ile doğum yaptım 6 ayım doğunca jillian yaptım ama bolbol yürüyüş yap hamurlardan uzak durmak en iyisi
Canım leslie ile başlamanı öneririm ben de ama 45dk şık olanlarla yaparsan daha iyi.iyi ter atıyorsun.benim kırkım çıkmadı daha ben de vakti gelince istediğim kiloya ulaşamazsam Leslie yapıciimmmPeki jillian ne sklikta ne kadar sure yaptiniz? Yuruyus yapamiyorum malesef bebegim 3 bucuk aylik disari pek cikamiyoruz birakcak kimsemde yok. O yuzden evde yapilcak bir spor sormak istedim.
plank ve squat da inanılmaz fayda ediyor mutlaka düzenli olarak yaparsan faydasını görürsünHergün yapıyorum genelde 2 mile dayanabiliyorum bugün 1 ml yaptım plank yapıyorum squat yapiyorum
Maaşallah AllAh bağışlasın sben kirkliyken süt olsun diye yedimde yedim sonra pişman oldum artık dikkat ediyorum bol su içmeye çalışıyorum biraz da sporla gidiyo kilolar bir ayda 5 ini verdim geriye 15 kaldı olmayan kıyafetler olunca insan daha çok azimleniyorKızlar tanıştık mı hatırlamıyorumBen 30 yaşındayım eylülde 4ü dolduracak bir oğlum ve kırkı çıkmamış bi Kızım var.oğlumda emzirirken çok kilo almıştım şimdi aynı hataya düşmemek için on günlükken başladım yediklerime dikkat etmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?