- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
Aynen başla pişman olmazsin bende çıkamıyorum pek dışarı bebek arabasında durmuyor bebisim sana başarılarr ...Hepinize cok tesekkur ederim. Leslie ile basliyorum bugun bende o zaman. Aslinda disari cikmayi cok severim ama bebegim cok huysuz evde bile zor idare ediyorum.
oğlumdan sonra akıllandım işteMaaşallah AllAh bağışlasın sben kirkliyken süt olsun diye yedimde yedim sonra pişman oldum artık dikkat ediyorum bol su içmeye çalışıyorum biraz da sporla gidiyo kilolar bir ayda 5 ini verdim geriye 15 kaldı olmayan kıyafetler olunca insan daha çok azimleniyor
Lesli plank squat yap faydasını ben görüyorumoğlumdan sonra akıllandım işteŞimdi yapabileceğim bi spor da yok
Allah bağışlasın iki tane olunca zor zaten onlara yetişmek sporTeyzesi 3,5 yaşında da oğlum var o da bırakmıyor zaten
Canım leslie ile başlamanı öneririm ben de ama 45dk şık olanlarla yaparsan daha iyi.iyi ter atıyorsun.benim kırkım çıkmadı daha ben de vakti gelince istediğim kiloya ulaşamazsam Leslie yapıciimmm
plank ve squat da inanılmaz fayda ediyor mutlaka düzenli olarak yaparsan faydasını görürsün
Hamur işi tatlılar ve ekmeklere özellikle dikkat et faydasını görürsünKızlar tanıştık mı hatırlamıyorumBen 30 yaşındayım eylülde 4ü dolduracak bir oğlum ve kırkı çıkmamış bi Kızım var.oğlumda emzirirken çok kilo almıştım şimdi aynı hataya düşmemek için on günlükken başladım yediklerime dikkat etmeye.
ufak ufak dışarı çıkarmayı dene ona da iyi gelecek s bide rahat ede sin sürekli evde boğulursunHepinize cok tesekkur ederim. Leslie ile basliyorum bugun bende o zaman. Aslinda disari cikmayi cok severim ama bebegim cok huysuz evde bile zor idare ediyorum.
Canım benim daha kırkım çıkmadı ondan yapamıyorum yoksa çok faydalıLesli plank squat yap faydasını ben görüyorum
Değil mi ya oğlan zaten yerinde durmuyor iki dkAllah bağışlasın iki tane olunca zor zaten onlara yetişmek spor
Hamur işi tatlılar ve ekmeklere özellikle dikkat et faydasını görürsün
ufak ufak dışarı çıkarmayı dene ona da iyi gelecek s bide rahat ede sin sürekli evde boğulursun
Afiyet olsun canım evet dondurma cıs olmuşİyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah lorlu yuflı omlet
7tane zeytin
Marul
Beyaz peynir çeçil peynir
Ve 1bardak ayran
Ara 1bardak çay 1avuç kuru üzüm
Öğlen 1kase mercimek çorbası
Akşam 1tabk brokoli yoğurtlu 1kase türlü
Bunların üzerine bi de dondurma
2litre su
Çok geçmiş olsun ilaç kullanıyor Muayn ilaçsız geçmez canımkızlar benim.bebis hasta oldu 2 gündür onunla uğraşıyorum orta kulak iltihabı olmuş ateşi var
bugün ilaç verdiler dün uykusuz geçirdim.kimse yardım etmedi kendi başıma düşürdüm atesı yine var ilaçlar daha etkisini göstermedi galibaÇok geçmiş olsun ilaç kullanıyor Muayn ilaçsız geçmez canım
Ateş sıkıntı Allah muhafaza ne kullanıyorsun antibiyotik verdiler mibugün ilaç verdiler dün uykusuz geçirdim.kimse yardım etmedi kendi başıma düşürdüm atesı yine var ilaçlar daha etkisini göstermedi galiba
verdiler ama ilk dozunu kullandık henüz etkisi yokAteş sıkıntı Allah muhafaza ne kullanıyorsun antibiyotik verdiler mi
Çok geçmiş olsun. Şimdi basıl Bebiş canımverdiler ama ilk dozunu kullandık henüz etkisi yok
Emerken tıkanıyor belki oda sızı yapıyor kucağında emzir bu dönemde aklında olsun canımgece 4 e kadar ayaktaydım kulak ağrısı vardı sürekli ağladı. şimdi birazdaha iyi gece ağrı artıyor galiba sagol cnm insallah gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?