Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepinize cok tesekkur ederim. Leslie ile basliyorum bugun bende o zaman. Aslinda disari cikmayi cok severim ama bebegim cok huysuz evde bile zor idare ediyorum.
Aynen başla pişman olmazsin bende çıkamıyorum pek dışarı bebek arabasında durmuyor bebisim sana başarılarr ...

oğlumdan sonra akıllandım işte Şimdi yapabileceğim bi spor da yok

Allah bağışlasın iki tane olunca zor zaten onlara yetişmek spor

Hamur işi tatlılar ve ekmeklere özellikle dikkat et faydasını görürsün

Hepinize cok tesekkur ederim. Leslie ile basliyorum bugun bende o zaman. Aslinda disari cikmayi cok severim ama bebegim cok huysuz evde bile zor idare ediyorum.
ufak ufak dışarı çıkarmayı dene ona da iyi gelecek s bide rahat ede sin sürekli evde boğulursun

İyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah lorlu yuflı omlet
7tane zeytin
Marul
Beyaz peynir çeçil peynir
Ve 1bardak ayran
Ara 1bardak çay 1avuç kuru üzüm
Öğlen 1kase mercimek çorbası
Akşam 1tabk brokoli yoğurtlu 1kase türlü
Bunların üzerine bi de dondurma
2litre su

Lesli plank squat yap faydasını ben görüyorum
Canım benim daha kırkım çıkmadı ondan yapamıyorum yoksa çok faydalı
Değil mi ya oğlan zaten yerinde durmuyor iki dk
Afiyet olsun canım evet dondurma cıs olmuş

Kızlar iyi geceler evde misafirim var ben iyice dikkat edemez oldum diyete bugün aksama kadar ev temizledim yemek yaptım şuan yattim her yerim ağrıyor sızlıyor dahada birsürü yapılacak şey var

kızlar benim.bebis hasta oldu 2 gündür onunla uğraşıyorum orta kulak iltihabı olmuş ateşi var

kızlar benim.bebis hasta oldu 2 gündür onunla uğraşıyorum orta kulak iltihabı olmuş ateşi var
Çok geçmiş olsun ilaç kullanıyor Muayn ilaçsız geçmez canım

Çok geçmiş olsun ilaç kullanıyor Muayn ilaçsız geçmez canım
bugün ilaç verdiler dün uykusuz geçirdim.kimse yardım etmedi kendi başıma düşürdüm atesı yine var ilaçlar daha etkisini göstermedi galiba

bugün ilaç verdiler dün uykusuz geçirdim.kimse yardım etmedi kendi başıma düşürdüm atesı yine var ilaçlar daha etkisini göstermedi galiba
Ateş sıkıntı Allah muhafaza ne kullanıyorsun antibiyotik verdiler mi

Günaydın kızlar
Bu hafta 64,6
Geçen hafta 65
Fark -400
Yüzde 0.61

Sonunda 64 görebildim

Gunaydin herkese sabah erken kalkip ise geliyorum oyuzden tartilamadim yarin kg bildirimi yapsam olur mu ?

gece 4 e kadar ayaktaydım kulak ağrısı vardı sürekli ağladı. şimdi birazdaha iyi gece ağrı artıyor galiba sagol cnm insallah gecer

gece 4 e kadar ayaktaydım kulak ağrısı vardı sürekli ağladı. şimdi birazdaha iyi gece ağrı artıyor galiba sagol cnm insallah gecer
Emerken tıkanıyor belki oda sızı yapıyor kucağında emzir bu dönemde aklında olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…