Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk bildirim benden olsun.
geçen hafta 77.8 dim
bu hafta 77.3üm (tartı bana 77.3 ten başlayıp 76 kadar giden bir yelpazede farklı kilolar sundu bu sabah. sanırım gerçekten pili bitiyor.)
fark 500g
yüzde0,642

ilk bildirim benden olsun.
geçen hafta 77.8 dim
bu hafta 77.3üm (tartı bana 77.3 ten başlayıp 76 kadar giden bir yelpazede farklı kilolar sundu bu sabah. sanırım gerçekten pili bitiyor.)
fark 500g
yüzde0,642
Ben direk kilomu söledim bu şekilde mi yapıyoduk

O zaman pazartesi 78.7 ydim sizden önce pazartesileri tartılıyodum şimdi 77.4 çıktım
Fark 1300gr
Yüzde 1.651 heralde

Günaydınlar ben artıdayım kızlar
Geçen hafta 91
Bu hafta 91,3
+300 gr bekliyordum zaten bu hafta dikkat edememiştim haftaya hem bu artıyı hemde 500 verip 90,5 olmak istiyorum tabi bunun için elimden geleni yapıcam
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Benim gibi + çıkanlarda sporda görüşmek üzere

ben de bildirimimi yapayım kızlar
geçen hafta:68.7 kg
bu hafta:67.5 kg
fark:1.2 kg
kilo verenleri tebrik ederim artıda olanlar moral bozmak yok vericez kiloları Allah'ın izniyleüzülmeyin

Kizlar bende 2 hafta aradan sonra bu hafta toparaldim zira ptesi 82.5 tum. Ama sonra regl oldum. Baya odem atmisim.bgn 80.3um
Mart basi hedefim80 di ama olsun 10gun gecikmeli oldu.

nasılsınız bakalım bayanlar .herkese bol eksili günler diliyorum :)

Kilo bildirimim ;
Geçen hafta: 65.9
Bu hafta : 65.5
Fark :-400 gr
Ve bugün regl olacağım gibi .1,5 aydır olmamıştım .haftaya daha fazla inerim inş

Canim ya bana nasil umit oldun anlatamam kizim on aylik ve sutum cok az ilk zamanlardaki gibi nasil goguslerin doldu insallah benimkiler de oyle olurr

Geçen hafta 87
Bu hafta 87
Dün den beri dans ediyorum dün 45 dk
Bugün 90 dk bakalım haftaya kadar ne olacak ama ilk aylar zor kilo veririm biliyorum ama bırakmak YÖK beni de listeye eklermişim yeos

Ya kızlar ben haftada iki üç gün spora gitmeye çalışıyorum, yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum ama bi türlü motive olamıyorum (
Aşırı derecede abut cubura düşkünüm. Abut cubur hamurişi görünce dayanamıyorum yiyorum ama suyu günde 3litre bazen daha fazla içiyorum. O da kilomu dengeliyo heralde. 73üm hala. Bu görüntüme alışmaya başladım ama rahatsızım da off nası motive edicem bilemiyorum. Midemi küstürmeden olmayacak gibi ama onu da beceremiyorum. Midem acayip büyüdü. Hamileyken 2porsiyon yiyodum dışarılarda. Kızım 10 aylık oldu ben daha veremedim. 2hafta oldu aranıza katılalı veremedim bi türlü. Hoff

Ben de bu hafta düzgün beslenmesemde ceza sporu sayesinde verdim biraz canım önümüzdeki hafta sende daha iyi sonuç alırsın inş yeterki moral bozmayalım.
Sende
Çok güzel kilo vermişsin yeni katıldığım için bilmiyorum nasıl zayıflıyosun ne yapıyosun
canım şimdiye kadar öyle takip ettiğim özel bir siatem yoktu. sadece sağlıklı olduğunu bildiğin bütün yiyecekleri dengeli yemeye çalışıyorum .Birde kalorilerini hesaplayıp günlük 1800_ 1700 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Ama benim işim zorlaşmaya başladı . Başka yollar da denemem gerekecek sanırım.

Kızlar dize dans müziklerine ait kiste atıyorum

Eklentiler

• IMG_8551.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 28
yeos bu arada benim yaşı da tazelermisin canım 34 oldum geçen cumartesi.

Merhaba kızlar, cepten bakıyorum şuan, ilk fırsatta listeyi güncelliycem.
Kilo veren herkesi tebrik ederim. pentagram42 sanırım sen ve ben kilo almışız bu hafta. Kes cezamı

Ben geçen hafta 83
Bu hafta 83,4 çıktım
Fark 400gr almışım. Beklediğim bir sonuçtu zaten.

Nice yaşlara ebruliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…