Canm 10 aylık bebeğin gece o kadar bedlenmesi iyi değil 6 aydan sonra gece kalkmasada oluyo bence senin bebeğin başka sebepten uyanıyo seniistiyo olabilir alıştığı için olabilir ama acıktığı için olmaxsağol canım, inşallah.
benim bebeğim 10 aylık olcak. eğer sütün yetiyorsa, kilo alımı iyiyse hiç bişey verme 6 aylık olana kadar. benim 4. ayda sütüm azaldı, o ay 250gr kadar almıştık 1 ayda. öyle olunca 5. ayda ek gıdaya başladık, sebze püresiyle. 6. aydan sonra gece uyumuyor diye mamaya başladık. şimdi akşam muhallebisine mama katıyorum gece uyandığında da emzirip üzerine mama veriyorum. dün akşam 7 gibi yemişti. muhallebi yapmadım. 10:30 gibi emzirdim mama verdim uyuttum, 2 gibi uyandı yeniden mama verdim. 4 gibi yeniden uyandı mama vermek istemedim. emzirdim emzirdim emzirdim... artık göğsüm acıdı emmekten ama yaklaşık 6 ölçek mama emdikten sonra uyudu. saat 6 olmuştu
Ben bugün bebeği tartmak için tartıldım 77.7 olmuşum iki hafta önce 81.9 dum bu kadını izliyorum hiç kaçamak yapmadım diyebilirimbiz de başarabiliriz kızlarEki Görüntüle 1964667
Büyüdükçe daha çok ihtiyaçları var tabi bi seferde daha fazla çekiyolar İnan seni rahatlatmak için değil ama benim ilk kızımda 10 aylıkken kendiliğinden bıraktı o kadar vicdan yapıyodumki az sütüm diye ama çok şükür bağışıklık sistemi çok güçlü ben tarhana çorbasına bağlıyorum yoğurt birde hep ayakta atlatır hastalığı şükür demem o ki üzme kendini bu kadar belkide nasibi o kadardır herkes 2 yaşına kadar emzirecek diye bi kural yok tamamen vücudunla alakalı bazen ne yaparsan yap olmuyo süt dediğin formülü de dene olmazsa ek gıdaya ağırlık verirsin bayağıda verdin kilo moralini bozup tekrar alma sakın 1 kg için bile neler çekiyoruzsağol canım, inşallah.
benim bebeğim 10 aylık olcak. eğer sütün yetiyorsa, kilo alımı iyiyse hiç bişey verme 6 aylık olana kadar. benim 4. ayda sütüm azaldı, o ay 250gr kadar almıştık 1 ayda. öyle olunca 5. ayda ek gıdaya başladık, sebze püresiyle. 6. aydan sonra gece uyumuyor diye mamaya başladık. şimdi akşam muhallebisine mama katıyorum gece uyandığında da emzirip üzerine mama veriyorum. dün akşam 7 gibi yemişti. muhallebi yapmadım. 10:30 gibi emzirdim mama verdim uyuttum, 2 gibi uyandı yeniden mama verdim. 4 gibi yeniden uyandı mama vermek istemedim. emzirdim emzirdim emzirdim... artık göğsüm acıdı emmekten ama yaklaşık 6 ölçek mama emdikten sonra uyudu. saat 6 olmuştu
Hemen bende bakıyım geçen gün yeos da söylemişti bulamamıştım bidaha arıyım tebrik ederim canım valla ben 7 li rakamları görmeyeli çok uzun zaman olduBen bugün bebeği tartmak için tartıldım 77.7 olmuşum iki hafta önce 81.9 dum bu kadını izliyorum hiç kaçamak yapmadım diyebilirim
Üzülme Can'ım süt bazen beslenmeyle azalmıyor İnan benim de kendiliğinden azalmıştı ilk oğlumda o da hiç diyet filan yapmıyordum ama emzirmek önemli çünkü fazla emmiyordu oğlum ondan azalmış olabilir sen de sık sık emzir be süt yapan besinler tüketin . Dut kurusunu dene humano iç geri yeşillik tüket özellikle yeşil kuru soğan dikkat et bakalım inş tekrsr artar Can'ımkızlar psikolojik olarak toparlayamıyorum kendimi...
zayıfladığımın farkındayım. 85 in altını garantiledim. 79 a az kaldı. aslında çok hırsla devam etmek istiyorum ama sütümün azalması beni çok üzdüdiyetimi yumuşattım. biraz daha fazla yiyorum. su zaten içiyorum bol bol. 2 hafta güzel yesem diyorum, bakalım değişiklik olcak mı...
etrafımda sütüm olsun diye geri alma verdiğin kiloları, zaten hep azdı diyenler var (önce kendini düşün diyolar sanki). bu düşünceyi yadırgıyorum ama çok yakınım bunu diyenler ve tepki veremiyorum.
yiyip içtiğim halde sütüm olmasa kesilse bu kadar üzülmem. şimdi ben çok yemiyorum diye mi sütüm gidiyor diye düşünüyorum... belki başkası olsa bırakmıştı uğraşmayı. ben yine 2 kaşık kadar çıksa da iş yerinde sağmaya devam ediyorum. sağmazsam hepten gider diye...
bu hafta olmaz ama haftaya süt iznimi bir hafta cuma sonraki hafta pazartesi alıyım diyorum. 4 gün hiç bişi yapmam eşimle de konuşurum yemek falan işlerini ondan isterim. yeni doğduğu zamanki gibi sürekli emziririm, kompostolar içerim. o uyuduğu zaman ben de uyurum. emzirme kampı yaparım. inş o zamana kalmadan artar...
Ewet canm doktorlarındda dediği nol su ve sık emzimek sütün yemeyle alakası yokmuşyeos canım süt ile yazdıklarını okudum. O kadar çok çektim ki bu konudan. Ve sunu anladım artırmanın en iyi yolu sık emmesi ve bu konuyu kafaya takmamak. Ne de olsa ek gıda da alıyorlar o yüzden canını sıkma oluruna bırak. Benim sütüm de çok değildi. Bebeğim 11 aylık ve yaklaşık iki ay önce bebeğim hastalandiginda hiçbir şey yemedi hep emdi. O zaman göğüslerim ilk zamanlardaki gibi taş gibi oldu. Bir de sagarak sütünü ölçme böyle zamanlarda bazen makinalarin sagma gücü düşük oluyor bazen senin keyfin yerinde olmuyor. İnan bebeğin çok daha fazlasını emiyodur.
Ceza niye oluyoBugün de cezamı yaptım vE 3 gün 30 dk tamamladım. Aslında ceza almam iyi oldu sırf size olan sorumluluğumdan spor yaptım yoksa zaman ayıramazdım. Dinlenmemden çaldım sizin için :))
Eğer o gün yememen gereken kaçamak bişey yediysen spor cezası alıyorsun cnmCeza niye oluyo
Eğer cuma bildiriminde bir önceki haftaya göre kilo almış olursan ceza alıyorsun canımCeza niye oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?