Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canm 10 aylık bebeğin gece o kadar bedlenmesi iyi değil 6 aydan sonra gece kalkmasada oluyo bence senin bebeğin başka sebepten uyanıyo seniistiyo olabilir alıştığı için olabilir ama acıktığı için olmax

Büyüdükçe daha çok ihtiyaçları var tabi bi seferde daha fazla çekiyolar İnan seni rahatlatmak için değil ama benim ilk kızımda 10 aylıkken kendiliğinden bıraktı o kadar vicdan yapıyodumki az sütüm diye ama çok şükür bağışıklık sistemi çok güçlü ben tarhana çorbasına bağlıyorum yoğurt birde hep ayakta atlatır hastalığı şükür demem o ki üzme kendini bu kadar belkide nasibi o kadardır herkes 2 yaşına kadar emzirecek diye bi kural yok tamamen vücudunla alakalı bazen ne yaparsan yap olmuyo süt dediğin formülü de dene olmazsa ek gıdaya ağırlık verirsin bayağıda verdin kilo moralini bozup tekrar alma sakın 1 kg için bile neler çekiyoruz

Ben bugün bebeği tartmak için tartıldım 77.7 olmuşum iki hafta önce 81.9 dum bu kadını izliyorum hiç kaçamak yapmadım diyebilirim
Hemen bende bakıyım geçen gün yeos da söylemişti bulamamıştım bidaha arıyım tebrik ederim canım valla ben 7 li rakamları görmeyeli çok uzun zaman oldu

ObseSif-annee , E eminim çok geçmiş olsun kızlar çok üzüldüm bebişlerinize. yeos biz sıradan bir zayıflama grubu değiliz. Öyle olsaydı kısabildiğimiz kadar kısar zayıflardık. Bizim kimliğimiz öncelikle anne. Tabiki kendimizi es geçmicez. Ama bebeklerimizin emzirme dönemi bir daha asla gelmicek. Oysa zayıflama ilerde de olabilir. Yani sakın vazgeçme emzirmekten.Gerekirse yemeni arttır . Kurabiye kek vb ile değilde. Bir tabak sebze yemeyi yiyeceğine 2 tabak ye. Kalorin sağlıklı şeylerle besleyici şeylerle artsın sütün düzelirse diyeti biraz erteleyiver.

Merhaba kızlar bugün güne 45 dk dans ederek başladım çok mutluyum
Bugün 25 gün oldu sezeryan Doğum yapalım çok agrım olmadı herldr en iyi spor dans bende kendimi çok enerjik hissettim ilk defa aylardır kendimi iyi hissettim

Üzülme Can'ım süt bazen beslenmeyle azalmıyor İnan benim de kendiliğinden azalmıştı ilk oğlumda o da hiç diyet filan yapmıyordum ama emzirmek önemli çünkü fazla emmiyordu oğlum ondan azalmış olabilir sen de sık sık emzir be süt yapan besinler tüketin . Dut kurusunu dene humano iç geri yeşillik tüket özellikle yeşil kuru soğan dikkat et bakalım inş tekrsr artar Can'ım

Kızlar bugün beslenmem gayet iyi gitti sabah normal kahvaltı ama tahin pekmezki.
Saat 3 : muz süt tarçın ceviz karışımı
Marul 10 tane dal
Saat 5: mercimekli bulgur pilav yoğurt
Saat 7 ; gibi salata pilav yiyeceğim 3 lt su rezene kimyon
Ve 45 dk dans ettim

yeos canım süt ile yazdıklarını okudum. O kadar çok çektim ki bu konudan. Ve sunu anladım artırmanın en iyi yolu sık emmesi ve bu konuyu kafaya takmamak. Ne de olsa ek gıda da alıyorlar o yüzden canını sıkma oluruna bırak. Benim sütüm de çok değildi. Bebeğim 11 aylık ve yaklaşık iki ay önce bebeğim hastalandiginda hiçbir şey yemedi hep emdi. O zaman göğüslerim ilk zamanlardaki gibi taş gibi oldu. Bir de sagarak sütünü ölçme böyle zamanlarda bazen makinalarin sagma gücü düşük oluyor bazen senin keyfin yerinde olmuyor. İnan bebeğin çok daha fazlasını emiyodur.

kızlar yarından pek üümidim yok.İlk defa diyet başından beri iyice çaresiz kaldığımı hissediyorum. Artık iş ev iki çocuk arasında diyete yemek yetiştiremez oldum. Kayınvalidem pizza yapmış dün iki gündür öğlen akşam ondan yiyorum.İnş yarından itibaren yeniden kilolarla savaşa devam edicem. İnanın artık ayakta uyuyorum.Çünkü gece hiç uyumuyorum nerdeyse.sabahta o halde işe gidiyorum. Bakalım inş eski hırsım geri gelir.

Ewet canm doktorlarındda dediği nol su ve sık emzimek sütün yemeyle alakası yokmuş

Bugün de cezamı yaptım vE 3 gün 30 dk tamamladım. Aslında ceza almam iyi oldu sırf size olan sorumluluğumdan spor yaptım yoksa zaman ayıramazdım. Dinlenmemden çaldım sizin için :))

Kızlar süt ile ilgili yazdıklarınızı okudum. Sık sık emzirme şansım hafta içi çalıştığım için ne yazık ki yok. O yüzden sağıyorum. Yazılanları dikkate alıcam. 2gündür diyeti hafiflettim ve regl olamadım hala. Bebe bisküvisi yiyince sütümün arttığını hatırlıyorum mesela. Az önce 1 sb sütle bebe bisküvisi yedim 10 tane falan. Yarın muhtemelen fazla çıkıcam. Ama üzülmüyorum, yeterki sütüm artsın

Bende 4 mil Leslie 1 saat bide biraz kardiyo yaptım regl şişkinliği var bakalım yarın +kaç yansıycak
ebruliki canım sen çok güzel vermişsin takımda kendime örnek aldıklarımdasın ama yorgunluk bazen hat Safa'da oluyo haklısın birlikte hırslanıcaz inşallah bi ara zayıflayınca giyeceğimiz şeyleri hayal ediyorduk çok aman aman bi hayalim yok ama tişört giydiğimde eskisi gibi karnım dümdüz olsa ah keşke

Sabah 7 de tartılmamıştım hiç şimdi nerdeyse tartılmak için kalkıyorum doğru kilomu bileyim die 77.4 olmuşum çok şükr

pentagram42 sağol canım gerçekten sözlerin benim için motive oldu. Bugün yeni haftanın ilk günü ve daha iyi gidicek inş. Biran önce toparlanıp asıl hedeflerime dönmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…