inş canım.
bebeğin emmeyi nasıl bıraktı? birden bire istemedi mi, sütün mü kesildi? şimdi mama mı veriyorsun?
hoşgeldin canım. boyuna göre kilon normal aslında. bölgesel problem genellikle yapısal oluyor. ben de basenliyim, zayıfken de en geniş yerim orasıydı mesela. bu durumu ancak sporla toparlayabilirsin.
tatlı isteğini kesmek için tarçın öneriliyor. suyuna kabuk tarçın koyabilirsin. bir dr arkadaşıma tatlı isteği seni vurduğunda dilinin ucunu toz tarçına değdir, o tatlı isteğini keser demiş. dene istersen.
Canm hoşgeldin zayıflatcaz seni çok fazlan yok zaten.. tatlı için bir elmayı rendeleyip üstüne tarçın döküp fırına verebilirsin veya tarcın cayı içebilirsin.. ayrıca evde tatlı abur cubur bulundurma kesinlikle kahvaltıda bile recel çikolata tarzı olmasın.. bol su iç sebzeye ve proteine ağırlık ver yemek yyerken önce salatadan başla vs.. zamanla çok daha fazla seyler paylaşırız burda sen yeterki azimli ol
En güzeli acıkmayı beklemeden ara öğünleri yapmak, ve acıktığını hissettiğin an kesicek bişiler yemek. Mesela yoğurt, kuru kayısı, incir vs, elma, ceviz gibi. Evde olsam bu araları yeşillikle doldururum ama işte öyle olmuyor yıka şakla zor oluyor. Ben de bu söylediklerimi yiyorum çoğu zamanKızlar ben çok zorlanmaya başladım. Diyette zaman geçtikçe alışmam gerekiyorken daha çok acıkır oldum. Aralarda çok zor sabrediyorum bir dahaki öğüne kadar. Nereye kadar bu şekilde gidecek bilmiyorum
Benim oğlum ilk defa bronşit oldu 3.5 yasında su an . Kızım da 24 günlük bronşit başlangıcı dedi dikkat etmezsek bronşite çevirir dedi . İlaç antibiyotik veriyoruz oğluma buhar bir kaç daha ilacı var bakalım inş iyileşirlergeçmiş olsun canım benimoğlum da bronşit şu an, buhar falan aldı ama bi sürü de ilacı var içmek istemiyor uyuyamıyor iştahı azaldı Allah hepsine acil şifa versin.. dr. cereyanda kalmayacak ve sigara dumanı solumicak sakın dedi sigarayı dışarda içmiş gelmiş biriyle bile aynı ortamda olmicak dedi 2 yaşına kadar 3 defayı normal sayarız ama önü alınmazsa astıma çevirebilir takipte olalım dedi. size neler dedi doktor?
Size de çok geçmiş olsun sllsh şifa verdin Can'ımgeçmiş olsun canım benimoğlum da bronşit şu an, buhar falan aldı ama bi sürü de ilacı var içmek istemiyor uyuyamıyor iştahı azaldı Allah hepsine acil şifa versin.. dr. cereyanda kalmayacak ve sigara dumanı solumicak sakın dedi sigarayı dışarda içmiş gelmiş biriyle bile aynı ortamda olmicak dedi 2 yaşına kadar 3 defayı normal sayarız ama önü alınmazsa astıma çevirebilir takipte olalım dedi. size neler dedi doktor?
Canım kelin merhemi olsa kendi başına sürer. Gerçekten zor bunu anlamak,kendi bebeğimi bile anlayamıyorum.Aç mı doyuyor da başka sıkıntısı mı varKızlar bu gece oğlum hiç uyumadı ağlamadı ama uyumadı da şuan ben sadece anne sütü veriyorum aç kalmış olabilir mi
biz de bu geceyi çok zor geçirdik. 4-6 arası uyanıktı kızım. ben de 7 olmadan kalktım işe geldim. aç olsa ağlardı ama sen sağma şansın varsa sağıp bir bak istersenKızlar bu gece oğlum hiç uyumadı ağlamadı ama uyumadı da şuan ben sadece anne sütü veriyorum aç kalmış olabilir mi
Diş çıkarıyo o yüzden pek emmiyo eskisi gibi açtır die düşünüyorumCanım kelin merhemi olsa kendi başına sürer. Gerçekten zor bunu anlamak,kendi bebeğimi bile anlayamıyorum.Aç mı doyuyor da başka sıkıntısı mı var
Sağdığımı da emmedi yoğurt verdim yemedi sütün olmasa emmek istemez diyolar ama biberonu da almıyobiz de bu geceyi çok zor geçirdik. 4-6 arası uyanıktı kızım. ben de 7 olmadan kalktım işe geldim. aç olsa ağlardı ama sen sağma şansın varsa sağıp bir bak istersen
Cnm 40 kilo nasıl gider die face de bi sayfa var ece die bi kadın 8 ayda 40 kilo vermiş bu çöpe gider nefsimi tutamıyorum diyosan bi ona bak derim kadının az mi insanı hırslandırıyo biz 4 20 günlüğüz bugün ilk i yaptıkMerhabalar kızlar spor yapamıyorum bende regl olamadığım için acayip bi ağrı ve şişkinliğim var yarın bende kesin artı çıkıcam hiisediyorum eve bi kere misafir geliyo kalanları yemesem çöpe gidecek üzülüyorumda bidaha yaptığımda hepsini işyerine getirip arkadaşlara vericem ah şu nefsimiz bugün bari 5 mil yapayımda haftaya nasılsa cezalı olucam şimdiden çekmeye başlıyayımyeos canım sütün için dua ediyorum inşallah bi an evvel artar ek gıdaya ne zaman başladınız biz 4 aylık olduk dün ufaktan başlayayayımmı erken mi sizce
sağol canım, inşallah.Merhabalar kızlar spor yapamıyorum bende regl olamadığım için acayip bi ağrı ve şişkinliğim var yarın bende kesin artı çıkıcam hiisediyorum eve bi kere misafir geliyo kalanları yemesem çöpe gidecek üzülüyorumda bidaha yaptığımda hepsini işyerine getirip arkadaşlara vericem ah şu nefsimiz bugün bari 5 mil yapayımda haftaya nasılsa cezalı olucam şimdiden çekmeye başlıyayımyeos canım sütün için dua ediyorum inşallah bi an evvel artar ek gıdaya ne zaman başladınız biz 4 aylık olduk dün ufaktan başlayayayımmı erken mi sizce
Cnm 40 kilo nasıl gider die face de bi sayfa var ece die bi kadın 8 ayda 40 kilo vermiş bu çöpe gider nefsimi tutamıyorum diyosan bi ona bak derim kadının az mi insanı hırslandırıyo biz 4 20 günlüğüz bugün ilk i yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?