Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bizim okulda bu ara zayıflama furyası var. Herkes dahiliye uzmanına gidiyor. Bazı kan testleri yaptırıyor. Sonuçları burada ünlü bir yaşam koçu var ona götürüyor. O da bir bilgisayar programı sayesinde değerleri inceleyip şunu ye bunu yeme diye fikir veriyor. Diyet listesi de tabi.
Sonrası diyetisyen gibi takip ediyor ve zayıflamaya çalışılıyor

Bayanlar bir teklifim var tabloya boy kitle endeksimizi de ekleyelim. Uzun sürede değişir ama onun değişmesi de bizim daha sağlıklı ve motive hissetmemizi sağlar.
mesela benimki;
boyum un karesi: 1.60x1.60=2.56
kilomun boyumun karesine bölümü
77.3÷2.56=30,19 yani birinci sınıf obez çıkıyorum. Aşırı kilolu grubuna düşmeyi sonrada normal kilolu grubuna düşmeyi umuyorum.

Bizimki aynıymış bayada çokmuş bak bunu bilmem iyi oldu bildiğin sağlıksız ay ben bir zamanlar 50 kiloydum

Kızlar günaydın benim hesap dün ceza almış giriş yapamadım sayfaya. Kilom aynıydı ama 66.5

Bence gereksiz canım zaten netten herkes yazsa vücut kitle indeksi diye çıkar ortaya.. yeosuda boşuna uğrastırmayalım..

Canim ya bana nasil umit oldun anlatamam kizim on aylik ve sutum cok az ilk zamanlardaki gibi nasil goguslerin doldu insallah benimkiler de oyle olurr

Hastalanınca hiçbir şey yemedi sürekli emdi canım. Emiyor diye ben de bol su içtim incir bulgur pilavı falan tükettim. Okula gidip geldiğimde çok sertleşmişti. Ama şimdi öyle olmuyor tabi o zaman oldu sadece.

Kızlar tartılırken bi kural var mı? Aç tok sabah akşam ne zaman tartiliyorsunuz? Bu cumadan itibaren ben de katılacağım inşallah. 55.4 idim dün. Dediğim gibi tüm kilolarim göbek ve basen de olduğu için çok çirkin duruyor. Bu bölgeler için de günlük on tane mekik çeksem yeter mi spor yapmayı hiç sevmiyorum.

kızlar listeyi güncelledim. evdeyim ama iş güç bebek derken pc karşısına geçemedim. şimdi de dışarı çıkmadan listeyi hazırlıyım istedim. kusura bakmayın, geç oldu.

kilo veren herkesi tebrik ederim. kilo alanlar cezalı biliyorsunuz... pentagram42

bildirim yapmayan arkadaşlar nerelerdesiniz???

Rebel92 canım yaş boy ve hedef kilolarını bildirir misin? çok da güzel bir giriş yaptın, tebrik ederim.

her zaman aynı şekilde tartılman doğru olur. en güzeli sabah aç karnına çıplak tartılmak. ben öyle yapıyorum.

10tane az canım. ısınmazsın bile. ama hiç yapmıyorsan da 10 taneyle başla... 10 ar 10 ar arttır. 50 yap

Canm yaş 25 boy 160 ilk hedefim 70 kesinlikle 55 olacam allah yardım eder bu kadar azme

Canım ben ogün bildirim yapamamıştım ban yemişim bu sabah yaptım kilom aynı zaten ne artı ne eksi

Canım ben ogün bildirim yapamamıştım ban yemişim bu sabah yaptım kilom aynı zaten ne artı ne eksi

Geçen haftayla aynıyım 66,5 yazmıştın ama 65,5 yazcaktın heralde dimi? Geçen hafta 65,5 muşsun

Kızlar yarını merak ediyorum bakalım sütümde bir değişiklik var mı? Eğer bu haftadan sonra da sütümde bir artış olmazsa diyetime aynı şekilde devam edicem.
Ayran iç bol bol diyorlar. İş yerinde bir şişe ayran alıp içiyim diyorum.

Geçen haftayla aynıyım 66,5 yazmıştın ama 65,5 yazcaktın heralde dimi? Geçen hafta 65,5 muşsun
Şimdi hatırladım 66,5 olcaktı senin kilon, tartı farkı vardı. Yarın güncellerim artık

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben yediklerimi çok aşırı bulmuyorum yani diyet listelerinde miktarda en azından . Nerde yanlış yapıyorum ya da metabolizmam beden bu kadar yavaş . Oğlumda 8 ay bir gram bile verememiştim adet olmamıştım adet olduktan sonra yavaş yavaş verdim bakalım bunda erken azimlendim umarım hüsranla sonuçlanmaz . Bari yaza kadar 80 olsam bugün sabah tartıldım 88 çıktım sinir oldum ya sinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…