- 1 Ekim 2013
- 8.857
- 19.024
- 448
- 35
Yok canım geçen hafta demiştim ya annemde tartıldım sonra evinde tartıldım annemin tartısıyla benim tartı bir kilo fark koyuyormuş hatta kızdın ya bana o kadar kiloyu geri nasıl aldın diye :)Geçen haftayla aynıyım 66,5 yazmıştın ama 65,5 yazcaktın heralde dimi? Geçen hafta 65,5 muşsun
Yok canım geçen hafta demiştim ya annemde tartıldım sonra evinde tartıldım annemin tartısıyla benim tartı bir kilo fark koyuyormuş hatta kızdın ya bana o kadar kiloyu geri nasıl aldın diye :)
Canm senin bebeğin baya büyümüş bu kadar taktığın içinde olmuyordur rahat ol allahım bebeğim rızkı benden olsun die dua et ama kesinlikle emzirdiğini unut süt var yok umrunda olmasın o zaman artıyo bende bi ara yetmiyo die düşündüm o zamn iki göğsümü emince doyuyodu artık diyorum allah bilir herkes çok yiyip içtiğii için kesilmiyo değil nice fakirler var yiyecek ekmek bulamayıp 2 yıl hatta 3yıl emzirengünaydın kızlar,
5 günlük yeme içme sonucu bu sabah işyerinde göğsümü sağdım, ikisinden 30cc çıktı toplamda. geçen hafta bu da çıkmıyordu. çok az yine ama olsun....
bu hafta çok sıkmıycam kendimi... abartmıycam da... perş cuma cumartesi pazar 4 gün emzirme kampı yapcam evde inş. eşim yardımcı olur diye düşünüyorum. umarım işe yarar...
Canm senin bebeğin baya büyümüş bu kadar taktığın içinde olmuyordur rahat ol allahım bebeğim rızkı benden olsun die dua et ama kesinlikle emzirdiğini unut süt var yok umrunda olmasın o zaman artıyo bende bi ara yetmiyo die düşündüm o zamn iki göğsümü emince doyuyodu artık diyorum allah bilir herkes çok yiyip içtiğii için kesilmiyo değil nice fakirler var yiyecek ekmek bulamayıp 2 yıl hatta 3yıl emziren
İnşallah istediğin gibi olur çok zor biliyorum kafandan atmazsan sütüm az düşüncesini gittikçe azalacak senin bebeğin için 10 cc çok az varsa var yoksa yok de bak nasıl çoğalacakaslında 2 yaşına kadar emzirmeyi çok isterim... bakalım bu hafta artış olcak mı.. öğlen de sağdım 10cc ancak çıktı
yazınca direk dahil olmuş oluyorsun canım hoşgeldin.Kilonu boyunu yaşını ilk hedefini ve 2 . hedefini kaptanımız yeos a bildirirsen tabloya ekler seni. Baştan söleyeyim bir girdin mi zayıflamadan çıkmak yok.gruba nasıl dahil olabilirim çözemedim siteyi. yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
Hoş geldin kaç aylık bebeğin emziriyomusun kendinden bahsedenilirsin burda birlikte motive oluyoruzgruba nasıl dahil olabilirim çözemedim siteyi. yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
canım ben ne söylesem bahane ediyor muşum gibi söylemek rahatsız ediyor. Beenim kız her sabah benimle uyanıyor. akşamda 11 de uyuyor artık ki benimde pilim bitmiş oluyor. Gece de birkaç defa emmeye kalkıyor. çoğu gece 3 gibi uyanıyor bir saat eğleniyoruz tekrar uyuyoruz. ( neden anlamadım ama bu ara gece kaka yapıyor çünkü.)2.5 yaşında bir oğlum var o da bütün ilgimi üstüne istiyor. ev işleri ve yemek , üstüne hergün öğlene kadar çalışıyorum öğleden sonrada okulun çok ekstrası oluyor. en ufak boş vaktim kalırsa o işlerim için bilgisayar başındayım. Çalışmaya başlamadan önce bende leslie yapıyordumebruliki canım ben hiç ölçmedim ama pantolonlardan anlıyorum Leslie bin faydası var gibi geliyo bana cezalı olmasan bile en aZından haftada 3 gün yapabilsen keşke
Ben 5 mil olanı açıyorum kızım uyanana kadar bazen 3 bazen 4 yapıyorum 2 yaptığımda bile rahatlıyorum
Bu arada bayağıdır menü paylaşmıyodum
Kahvaltı 2 tb ekmeği 1 dilim kaşar ile tost 1 çeri dereotu
Ara 1 hurma şade Türk kahvesi 1 avuç kuru üzüm
Öğle etli pırasa yoğurt 1 dilim tb ekmeği
Ara 1 avuç çiğ badem 2 hurma humana steel tea
Akşam 2 tabak kurufasülye ayran 3 kaşık pilav salata
Akşam ara yapmıycam yatarken süt içerim eşim evde olduğu günler tam bi nefis savaşı doldurup getirmiş yine abur cuburları
Evet Can'ım çok iyi bir fikir ama dans edecek zamanım olmuyor "2 çoçukla ev işi temizlik yemek derken aksama pertim çıkıyor ama her gün 45 dk dans etsem yeter 3 gün çok iyi gitti bakalım bugün daha bitmedi belki 2 saate gene dans ederim . Ben müzikleri indirdim flaş da acıyorum oynuyorum herkese tavsiye ederim . Daha yeniyim ama Can'ım çok kiloluyum ben ya kendimi hiç iyi hissetmiyorumİyi geceler kızlar net paketim gittiği için giremedimyeos canım ellerine sağlık geçmişe tam bakamadım ama sanrırm ikimiz cezalıyız ben bugün hani bazen oluyo ya bildiğin saldırdım evdeki yiyeceklere ama kendime bi söz verdim yaza kadar 80 e inicem olmuyo böyle
E eminim canım sen daha yeni Doğum yaptın sayılır nikin gibi emin ol gidecek kilolar bu arada dans fikri süper gönderdiğin listelerdeki müziklerle bugün kızımla dans ettik 3 mil Leslie de bile o kadar terlemiyorum çok iyi geldi bende iyi bir kardiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?