Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada doğum kiloları falan paylaşılmış :) bende 58le hamile kaldım 82 ile doğuma girdim şimdi 67.5um oğlum da 6.5 aylık :)

Hepinize merhaba kızlar Sırf bu gruba girmek için üye oldum kk'ya zira kendimi gaza getirmem lazım 26 yaşındayım 19 aylık ve 6 aylık iki kızım var . İlk kızıma 58 ile hamile kaldım 70 ile Doğuma girdim.İkinci kızım süpriz oldu 62 ile hamile kaldım 75 ile Doğuma girdim .Şimdi de 3 haftadır diyet yapıyorum aynı zamanda emziriyorum da 64,5 dan 62 ye indim ama ben bekar halime dönmek istiyorum bu halimle aynalara bakamıyorum giydiğimi yakıştıramıyorum inşaallah hep birlikte istediğimiz kilolara ineriz . Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

Siz yine giydiğinizi yakistiramiyorsunuz. Ben çarşıda, mağazada kıyafet bile bulamıyorum. Bulduklarımın da renkli çuvaldan farkı yok. Çabuk yorulma, halsizlik, kansere eğilim, şeker ve tansiyona yatkınlık.. Ha bir de yüzde vs aşırı tüylenme. Kilo nelere sebep olmuyor ki? Vazgecmeyin kızlar. Acelemiz yok. Hızlı giden hızlı gelir. Yavaş ve dengeli verelim kilolarımizi.

Selam millet yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz zayıflamak gibisi yok tabikide yavas yavas kalıcı kilo verin acele etmeyin emziriyorsunuz sütede dikkat edin.. tabikide karbonhidratta alacaksınız proteinde nacizane önerim günde 6 dilime kadar ekmek yiyin 6 yı gecmeyin..
Su herseydir 3-3,5 litre su için
..
Buradaki herkesin zayıflayacagına inanıyorum..
Bu arada ben 10 gündür adetteyim spiralden dolayı baya uzun sürdü.. yemek konusundada gelen misafirlerden bizim gittiğimiz bebek ziyaretlerinden azcık ipin ucunu kaçırdım ama hiç yoktan yürüyüşlerim var daha tartılmadım sabah merak ediyorum kaç gr çıkacağımı..
Baya kalabalık oluyoruz bu da daha fazla motivasyon demek bence.

Ben 102 ile doğuma girdim 73 le hamile kaldım 83 kiloya hiç dikkat etmeden indim sonrasındada diyete başladım oğlum 11 aylık..

Aylnaylm1 dedi:
Sabah yemeği yok öğlen 2 ince dilim börek yarım ıspanaklı kek 3 de 1 simit ve bir kurabiye şekersiz çok mu 14 yarışma grubu azarladi beni yaa ( ama fena da yapmadılar hani
Canm şekerli şekersiz farketmez sadece hamurişi yemişsin o yediklerinin yerine kocaman bi tabak kıymalı sebze yada fırında tavuk falan yeseydin yanına bol salata çok daha iyi olurdu hamurişini yiyeceğin zaman ekmeği o gün yeme birde sadece tek öğünde ye hamurişi abartmadan.

her zaman değil misafirim vardı hatta bunları yiycem diye sabah yemeidm normalde kahvaltıda 1 yumurta bazen iki peynir zeytin 2 3 dilim ekmek olur nadir olarak 4 5 e çıkar ekmek
Günde 6-7 dilim ekmek idealdir. Pilav makarna varsa 4-5 dilim..

1 tabak zeytinyağlı taze fasülye, 1 tabak pirinç pilavı, 1 kase yoğurt ve sınırsız mevsim salata. 509 kalori. Sabah ile beraber 1070 kalori, ara öğünler de dahil. 20 dk eliptik, 45 dk bisiklet, tüm evi süpürdüm bi de spor niyetine.

Eşim pazara bugün öğlen gitti. Evde domates salatalık yoktu. Sabah 3 ince dilim ekmek, 1 kibrit kutusu süzme peynir, 5 zeytin, bol maydanoz soğan ve dereotu, Nescafe, Turhal pekmezi 1 tatlı kaşığı.

Menümü bildireyim kızlar ;

Sabah 2 ad haşlanmış yumurta ,peynir ,zeytin 4-5 adet patates kızartması,şekersiz çay

Ara ;yok

Öğle ; 1 dilim lazanya,2 küçük dilim börek
Şekersiz çay

Ara ;yok

Akşam ;çeyrek döner bol ayran

Ara ;1 adet yeşil elma

Bugün hep dışarıda idim maalesef ilşn ucu kaçtı biraz ama çok yürüdüm bugün ...

Selam kızlar çoğalmamiza sevindim. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Ben daha 2 gündür spora başladım yarın pek bir değişim olacağını sanmıyorum. Gelelim bugüne. Yaptigimi yapın yediğimi yemeyin sabah: 1 yumurta ile melemen maydanoz az peynir iki dilim ekmek. Ara: 1 küçük Alman pastası ve latte öğlen 1 kase çorba 1 dilim ekmek bol salata. Ara 6-7 çiğ badem 1 hurma 1 kupa 2si 1 arada. Akşam 1 kase çorba 1 tabak ıspanak yemeği az yoğurt bol salata. Ara: en vahimi 1 dilim pasta 2 küçük poğaçacik(( dahada yerim zor duruyorum. Spor: 30 dk yürüyüş, 30 dk eliptik bisiklet, 30 dk yatay bisiklet birazda dumble çalıştım.

Ne güzel hepiniz spor yapabiliyorsunuz benim iki çocuk ev yemek derken ne vaktim kalıyor ne enerjim Havalar iyice güzelleşse de yürüyüşe bari gidebilsem yavrularla

Benim motivasyonum çok düştü kızlar bahar yorgunluğumu acaba yarımdan hiç umudum yok bi an evvel toparlanmam lazım cezamın son gününü yapıcam şimdi ama akşam börek yedim onu ancak eritirim herhalde

Arkadaşlar bizim kaç kalori almamız lazım ben bugün arada yediğim fıstığa rağmen 1000 kalori almışım ve genelde de böle oluyo korkum kalorimin az gelip vucudun kendini kitlemesi ama şölede bişe var ben ekmek sewmem pilav sewmem abur cuburdan alıyorum kiloyu onuda bırakınca kalori kalmadı sanki

Canım önemli olan kalorinin az olması değil emzirdiğimiz için 1800 civarı diye biliyorum tabi bunu yumurta peynir tb ekmeği salata (çeşitlendirenilirsin salatayı beyaz peynir köz biber haşlanmış buğday mercimek el) ara öğünlerde hurma badem 1000 kalori çok az gibi geldi bana baksan bi poğaçacı ile 2 tb ekmeği hemen hemen aynı kalori ama lif oranı yüksek olduğu için sağlıklı kalori almış oluyorsun bilmiyorum anlatabildimmi ama ebruliki arkadaşım bu konuda daha bilgili

Cnm istemsiz böle oldu bununda farkında değildim bi program indirdim 1500 kaloriye ayarladım bugün bi 650 kalori daha alabilirsin yazıyo bende şaşırdım ki bugün arada bi avuç fıstık yedim akşam sütlü kahve içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…