- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.381
Pazartesi basliyorum ben de....
Yalnız bnm kilom daha da fazla çıkabilir..
Diyete başlayacağım diye sürekli yiyorum.....
Inşallah tam gaz eskisi gibi burda olacağım...
Sporumla birlikte tabiki de.....
bir derdim var gibi oldu ama bunu da yazayım
şöyle bir mesaj atmış
canımın sıkıntısını bir kat daha arttırdın
ne diyim ben bu adama.
şimdi gideyim biraz temizlik yapayım
hırsımı temizlikten çıkarayım.
canımm çok sağol ,ama daha iyileşemedi aynı kuzucukilaçlarını kullanıyorum ve yemiyor ,yese daha çabuk iyileşecek ısrar edince çıkarıyor hemen
sen nasılsın tatlım tatlım??
evinde güle güle otur canım. 1 ay önce bende taşındım.taşınma sırasında nasıl yorgun olunduğunu çok iyi bilirim.
annenlerin gelmesi çok güzel ama kıloların gelmesicanım kilolarımız aynı oldu tekrardan.annemler gelince çok açıldı iştahım.pazartesi başlamak istiyorum tekrardan.hedefime ulaşmak istiyorum. spora birtürlü başlayamadım.okuldan eve geliyorum kızımı dışarı çıkarıyorum.ev işleri derken spor yapmaya halim kalmıyor ama vucudum spor istiyor.sıkılaşmaya ihtiyacı var...
üzülme bu hafta verirsinkizlar ben kg verememisim bu hafta 94.5
sağolun kızlarcanımm sakın kendini üzme neolur,çünkü ailesini görünce sevindirik olmuştur bira ,günü nasıl yetiştirdiğini anlamıyordur ve sen haklısın ama en güzeli net birşekilde sıkıntını karşındakine iletmen olmuş.
veeee tatil geliyor sana da bir tatil gözüküyor bakalım nasılmış
güle güle oturçok teşekkür ederim canım
yorgunluk ki nasıl bir yorgunluk üstünede mızmız kızım birde yürümeye başladıçok şükür peşinde koşturmaktan nasıl taşındım anlamadım bile
eşime çok kızıyorum
içtn içe
kaç gündür oralarda bi arayıp da ne yapıyorsunuz
demiyor
ben ararsam konuşuyoruz
konuşurken gayet iyiyiz ama ben de bekliyorum
o da arasın merak etsin özlesin
güzel sözler söylesin diye
az önce ağlayarak duygularımı dile getirdim telefonda.
bilinçli olarak yapmadım diyor
ben de biliyorum ama kendiliğinden düşünüp aramıyorsun
seviyorum demiyorsun özledim demiyorsun dedim
çok şükür başka dertlerimiz yok
ama canım sıkıldı
bugün saat 16.15e kadar aramadım o arasın diye
aramadı dayanamayıp aradım insaf yaaaa
normalde kibardır anlayışlıdır çok sever falan filan ama
bu ne anlamadım iyi sabretmişim 9 gündür .
akrabalarının yanındadır meşguldür ortam müsait değildir diye
polyannacılık oynarken ben burada aramak aklına bile gelmiyormuş
dedim düşünmüyor musun ben eşimi çocuğumu izmirde yalnız
bırakıp geldim nasıllar merak etmiyor musun
merak ediyorum düşünüyorum diyor
peki bu iletişimsizliğin sebebi ne açıklar mısın diyorum bilmiyorum diyor.
iş seyahatinde olsa anlayacağım toplantıdadır ama benimki keyfi gezmelerde yaaaa
Kızlar dün peynirli börek yedim
Bugün de yeni bir tarif denedim çok nefis oldu
Sizler neler yapıyorsununz
Adet bi olsaydım daha motive olucam
Pazartesi basliyorum ben de....
Yalnız bnm kilom daha da fazla çıkabilir..
Diyete başlayacağım diye sürekli yiyorum.....
Inşallah tam gaz eskisi gibi burda olacağım...
Sporumla birlikte tabiki de.....
çok teşekkür ederim canım
yorgunluk ki nasıl bir yorgunluk üstünede mızmız kızım birde yürümeye başladıçok şükür peşinde koşturmaktan nasıl taşındım anlamadım bile
kızlar menü paylaşmasam daha iyiolur heralde ben iyice saldım bugün yediklerimi düşündüm de nasıl diyetteyim kendime kızdım
azda olsa kilo vermeye başladımya saldım kendimi benim ilk hedefim 64 dü yaklaştım kışın aldığım bir patolon bugün bana bol geldi belimde 4 parmak boşluk oluştu çok mutluyum ama böyle yemeye devam edersem o pantolon bana dar geliçek yakında
menüm
sabah
1 poğaça
ara yok
öğlen 2 servis kaşığı patlıcan sörürtme
2 servis kaşığı salata
yarım ekmek
ara
dondurma
akşam
1 tabak yoğurtlu makarna
böyle diyet listesi olmaz bende biliyorum ama utanarak yazıyorum
kızlar beni kim görse ay nekadar hoş olmuşsun sakın kilo verme diyor
2 çocuk annesisisn okadar zayıflık yakışmıyor diyorlar,ben1 70 boyum normalde 56 57 arasıydım doğumdan önce şimdi bir ara 73 oldum şimdi 66 kiloyum
herkes gene başladın zayıflamaya dikkat et sakın verme eşimde zayıflama diyor yemesem zorla yedirmeye çalışıyor bende dünden hazır ısrarlara dayanamayıp yiyiyorum valla kilomu söyledigimdede kimse inanmıyor yok canım okadar değilsin diyorlar bende alıştım heralde ilk başlarda çok kafaya takıyordum şimdi göbeğim hariç çok takmıyorum oda sezeryandan olabilirmi
side durumlar nasıl göbek gittimi yoksa zayıflasanız bile duruyormu
ama pes etmek yok ilk hedefim 64 sonra en azından 60 bu senenin sonuna kadar 60 olmak istiyorum inşallah olurum
herkese iyi geceler çıtır kızlarrr
yarın pikniğe gidiyorum
cısssss demeden atlatmak ümidiyle
kızlar ben yokken buralarda kek pasta börek yemeyin
Canım tebrik ederimkızlar beni kim görse ay nekadar hoş olmuşsun sakın kilo verme diyor
2 çocuk annesisisn okadar zayıflık yakışmıyor diyorlar,ben1 70 boyum normalde 56 57 arasıydım doğumdan önce şimdi bir ara 73 oldum şimdi 66 kiloyum
herkes gene başladın zayıflamaya dikkat et sakın verme eşimde zayıflama diyor yemesem zorla yedirmeye çalışıyor bende dünden hazır ısrarlara dayanamayıp yiyiyorum valla kilomu söyledigimdede kimse inanmıyor yok canım okadar değilsin diyorlar bende alıştım heralde ilk başlarda çok kafaya takıyordum şimdi göbeğim hariç çok takmıyorum oda sezeryandan olabilirmi
side durumlar nasıl göbek gittimi yoksa zayıflasanız bile duruyormu
ama pes etmek yok ilk hedefim 64 sonra en azından 60 bu senenin sonuna kadar 60 olmak istiyorum inşallah olurum
Canım sıkma canını,umarım seni anlar ve bundan sonra daha hassas davranır.
Maalefe bizde de oluyor bu sorun.
Afiyet olsun canım.
Tabi çektin verdin kiloları rahatsın şimdi.Kolay gitmiyor kilolar,onca çabadan sonra arada bunları yemek hakkın.
Şu diyet öncesi iştah açılmasa olmaz dime.Ben bu psikolojiden kurtulamadım bir türlü.
Ama sen maşallah çok iradelisin canım, başlayınca en kısa zaman da aklındaki bir kaç kiloyu da verirsin.
Hayırlı olsun,güle güle sağlıkla otur canım.
patlıcan sörürtme bu ne canım ilk kez duydum,
Yarım ekmek derken :44: dilim mi tatlım.
Maşallah canım ya , bence sen yine de istediğin kiloya gelmeye çalış ,nasıl kendini daha mutlu,sağlıklı hissedeceksen o kiloda kal bence.
Normal oldu benim ki ve koca göbek duruyor,kilolar duruyor.
Çok üzülüyorum ama üzüldükçe iştahım açılıyor, daha çok yiyorum
iyi geceler canım, az cısss lı bol eğlenceli geçer pikniğin umarım.
Canım sıkma canını,umarım seni anlar ve bundan sonra daha hassas davranır.
Maalefe bizde de oluyor bu sorun.
Afiyet olsun canım.
Tabi çektin verdin kiloları rahatsın şimdi.Kolay gitmiyor kilolar,onca çabadan sonra arada bunları yemek hakkın.
Şu diyet öncesi iştah açılmasa olmaz dime.Ben bu psikolojiden kurtulamadım bir türlü.
Ama sen maşallah çok iradelisin canım, başlayınca en kısa zaman da aklındaki bir kaç kiloyu da verirsin.
Hayırlı olsun,güle güle sağlıkla otur canım.
patlıcan sörürtme bu ne canım ilk kez duydum,
Yarım ekmek derken :44: dilim mi tatlım.
Maşallah canım ya , bence sen yine de istediğin kiloya gelmeye çalış ,nasıl kendini daha mutlu,sağlıklı hissedeceksen o kiloda kal bence.
Normal oldu benim ki ve koca göbek duruyor,kilolar duruyor.
Çok üzülüyorum ama üzüldükçe iştahım açılıyor, daha çok yiyorum
iyi geceler canım, az cısss lı bol eğlenceli geçer pikniğin umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?