Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Menüm
Kahvaltı 1 dilim ekmek,çeyrek simit,biraz peynir,biraz sucuk,1 lokma reçel.
Öğle yarım hamburger,biraz patates kızaetması ve soğan halkaı
Gün içinde,2 dilim çikolata , 2 kahve,erik,salatalık,su,soda,şekersiz çay.

Oldukça fazla cıss yedim pek diyet menüsü gibi değil ama az da olsa telafi için akşam yemedim.

iyi geceler arkadaşlar benim tatil bitti artık buralardayım ve paylaşıma devam...şahane bi tatilin ardından yoğun bi misafirin içine düştüm cılkım çıkmış durumda:) düğünümüz vardı akrabamızın çokkkk yoğun ve yorucuydu..herkes nasıl ben yokken umarım çok çok kilolar gitmiştir hepinizden.ben o konuya girmeyim hiç ne cıslar yedim bi bilseniz.yarından itibaren menü paylaşmaya devam..kilomu bilmiyorum bu hafta başı tartıldım +500 grm civarıydı umarım cumaya kadar toparlarım biri bana höyyyt desin

kilo veren herkesi kutlarım iyi geceler

Höööyyyttttttt
Canım hoş geldinnnnnn

adet dönemime 3-4 gün kaldı kızlar ve ben bugün krize girdim bile
aşırı derecede yemek istiyorum yaaaaa
benim de içime canavar mı kaçtı ne

nasıl kurtulacağım şu an tatlı yapıp yemek istiyorum

sabahtan beri yediklerim de hiç hoş değildi
iki ileri bir geri gidiyorum hafta içi dikkat edip hafta sonu cozutuyorum
ama bu seferki sıradan hafta sonu kaçırmaları değil
2 tabak patates salatası yedim ve hala canım bişiler yemek istiyor

şimdi ben biraz spor yapayım da dengeleyeyim yoksa sonuç kötü olacak:18:

kız eğer 51 olursan bi deri bi kemik olursun zaten emziriyorsan kendiliğinden kilon gider emzirmek 500 kalori verdiriyor diye biliyorum.51 olup kendine eziyet etme bebeğin var süt içiyor daha oyy :))

mydeniz hoş geldin
ohhh ne güzel tatil yapmışsın
biz de hasretle bekliyoruz tatili

gerçi benim tatil planım pek parlak değil
görümcem doğum yapacak ve kv ona baksın istiyorum
kv evine gidip ramazanı orda geçireceğiz.
böylece kbabam ve kayınlarım aç ve açıkta kalmayacak sayemde
seviyorum ben bu aileyi yaaaaa
bazen beni kızdırsalar da iyi insanlar

5 gün dikkat et 2gün cozut nolcak benim bu halim sevdicegim gelmişti biraz kansızlık çıktı diye yedirmedigini bırakmadı haftaiçi dikkat edeyim bari

casandra seni sevdiceğin yedirmiş içirmiş ne güzel
beni yediren içire de yok ben kendi kendime ettim ahhhh

kızlar kılo almayayım bari diyerekten
40 dk zumba yarım saat yürüyüş
şimdi de duş almaya gidiyorum
bu arada arada derede bi de sütlü tatlı yaptım

az önce tatlı yemeyeyım diye tarçınlı çay içtim
offffffffffffffffffff

İyilik meleği emvacil canım,muhteşemsin ya çok güzel yapmışsın sporunu daha ne olsun

Sabah klasik hafta sonu kahvaltısı
Bu saate kadar , 4-5 kuruyemiş, biraz erik,salatalık,soda,çay,su.
Birazdan karpuz ,peynir yiyecez evde . Bu saate kalmasaydı iyi olurdu .Benim de elim çikoya gidip geliyor.Bakalım günü çikosuz kapatabilecekmiyim.

Herkesin haftasını güzel geçmiştir umarım.

Kızlar siz zorlanmissiniz ya ben de bugün çok zorlandım...

Bi ara kendimi ----aman asiye ye hafta sonu nasıl olsa hafta içi telafi edersin ----diye düşünürken buldum

Sonra silkelendim....

Bugün iki öğün iki ara yaptım....

Sabah kaçamak olarak bir çatal reçel...

Ara 1 elma 1 küçük portakal 1 nektar

Akşam çorba ızgara köfte yoğurt...

Çayın yanında da 5 fındık 5 kaju 2 ceviz...

Işte bunlar bugünün ucuz anlatılmış kaçamakları....

3 litre su içtim.....

3,5 km hızlı tempoda yürüyüş yaptım...

1. resimde 70 kiloydum doğum yaptıktan sonraki halim..

2. resimde ise geçen haftaki 53.5 kiloluk halim...

topikte motivasyon için resim ekleyin demişti bi arkadaşımız kim olduğunu hatırlamıyorum...

ben de ekledim...

Son düzenleme:
Höööyyyttttttt
Canım hoş geldinnnnnn

:)))) hoşbuldum canım benim, anladım ki beni sadece bu topik paklıyor,arkadaşların yazdıklarını okudukça kendime geliyorum valla....umarım bu höyyt işe yarar bi silkinir şu deniz kardeşin...1 ay sonra oğluş yaşına girecek off anam offf ve yakın hedefime ulaşmam zor görünse bile şansımı deneyeceğim. çooook çalışmam lasım çokkk

kız eğer 51 olursan bi deri bi kemik olursun zaten emziriyorsan kendiliğinden kilon gider emzirmek 500 kalori verdiriyor diye biliyorum.51 olup kendine eziyet etme bebeğin var süt içiyor daha oyy :))
Canım kime yazdın bu mesajı

Ah canım bu adet öncesi ben de çok yedimmm
Midem deindi
Sporların çok güzelll
Canım çok çıtırsın ve güzelllll
Sen zaten oldun
Ama seni anlıyorum idealine ulaşmak istiyorsun
Ben de sen gibiyim
51 olmak istiyorum:18:
Bugün Konyaya gittik ben ilçedeyim ya
Güzel b gündü
Daha önce olmayan kotum oldu

Polo tşörtüm. De oldu
Çok mutlu oldummmm
Küçük göründüm yaşça
Paçasında haif yırtık modeli var kotun ondan belki de
Kzımla ikimize bakanlar oldu şaşkın şaşkın
Güzeldiiiiiiii
Az kaldı tam hedefime inşallahhhh

hoşbuldum canım evet tatilin iyisi kötüsü olmaz mekan değiştirmekte her zaman fayda vardır..benim tatilimde akraba ziyareti şeklindeydi öyle deniz kum falan değildi...umarım o da olur ama ramazan sonu en erken
canım ya takdir ve tebrik ettim seni :))) tatilini kv evinde geçirecek olmandan dolayı..dönem dönem hepimizin kızgınlıkları oluyor ama bi şekilde telafi ediyoruz içimizde yoksa ömür mü geçer..laf aramızda ben de severim eşimin ailesini :)))
ramazan demişken ben geçen sene doğal olarak tutmamıştım oruç ama bu sene 1 yaşında olacak bebeğim tutmayı çok istiyorum..daha önceleri de yazmıştım ciddi süt sorunum var umarım Allahım yüzüme bakar da azalmaz..sizler ne yapacaksınız emziren anneler ???

canım ya süpersin.nolur bende öyle olayım aynı benım durumumdaymışsın önce.doğum yapan kilolu bi kadın,ama sonrası cıtır.bende böyle olmak istiyorum

Asysss çok zayıf ve fit gözüküyorsun maşallah sana

Darısı bizlerin de başına .

Ben sadece bir kaç gün tutarım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…