- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #3.521
Höööyyytttttttiyi geceler arkadaşlar benim tatil bitti artık buralardayım ve paylaşıma devam...şahane bi tatilin ardından yoğun bi misafirin içine düştüm cılkım çıkmış durumda:) düğünümüz vardı akrabamızın çokkkk yoğun ve yorucuydu..herkes nasıl ben yokken umarım çok çok kilolar gitmiştir hepinizden.ben o konuya girmeyim hiç ne cıslar yedim bi bilseniz.yarından itibaren menü paylaşmaya devam..kilomu bilmiyorum bu hafta başı tartıldım +500 grm civarıydı umarım cumaya kadar toparlarım biri bana höyyyt desin
kilo veren herkesi kutlarım iyi geceler
casandra seni sevdiceğin yedirmiş içirmiş ne güzel
beni yediren içire de yok ben kendi kendime ettim ahhhh
kızlar kılo almayayım bari diyerekten
40 dk zumba yarım saat yürüyüş
şimdi de duş almaya gidiyorum
bu arada arada derede bi de sütlü tatlı yaptım
az önce tatlı yemeyeyım diye tarçınlı çay içtim
offffffffffffffffffff
Höööyyyttttttt
Canım hoş geldinnnnnn
Canım kime yazdın bu mesajıkız eğer 51 olursan bi deri bi kemik olursun zaten emziriyorsan kendiliğinden kilon gider emzirmek 500 kalori verdiriyor diye biliyorum.51 olup kendine eziyet etme bebeğin var süt içiyor daha oyy :))
Ah canım bu adet öncesi ben de çok yedimmmcasandra seni sevdiceğin yedirmiş içirmiş ne güzel
beni yediren içire de yok ben kendi kendime ettim ahhhh
kızlar kılo almayayım bari diyerekten
40 dk zumba yarım saat yürüyüş
şimdi de duş almaya gidiyorum
bu arada arada derede bi de sütlü tatlı yaptım
az önce tatlı yemeyeyım diye tarçınlı çay içtim
offffffffffffffffffff
Canım çok çıtırsın ve güzelllllEki Görüntüle 721228 Eki Görüntüle 721229
1. resimde 70 kiloydum doğum yaptıktan sonraki halim..
2. resimde ise geçen haftaki 53.5 kiloluk halim...
topikte motivasyon için resim ekleyin demişti bi arkadaşımız kim olduğunu hatırlamıyorum...
ben de ekledim...
mydeniz hoş geldin
ohhh ne güzel tatil yapmışsın
biz de hasretle bekliyoruz tatili
gerçi benim tatil planım pek parlak değil
görümcem doğum yapacak ve kv ona baksın istiyorum
kv evine gidip ramazanı orda geçireceğiz.
böylece kbabam ve kayınlarım aç ve açıkta kalmayacak sayemde
seviyorum ben bu aileyi yaaaaa
bazen beni kızdırsalar da iyi insanlar
Eki Görüntüle 721228 Eki Görüntüle 721229
1. resimde 70 kiloydum doğum yaptıktan sonraki halim..
2. resimde ise geçen haftaki 53.5 kiloluk halim...
topikte motivasyon için resim ekleyin demişti bi arkadaşımız kim olduğunu hatırlamıyorum...
ben de ekledim...
hoşbuldum canım evet tatilin iyisi kötüsü olmaz mekan değiştirmekte her zaman fayda vardır..benim tatilimde akraba ziyareti şeklindeydi öyle deniz kum falan değildi...umarım o da olur ama ramazan sonu en erken
canım ya takdir ve tebrik ettim seni :))) tatilini kv evinde geçirecek olmandan dolayı..dönem dönem hepimizin kızgınlıkları oluyor ama bi şekilde telafi ediyoruz içimizde yoksa ömür mü geçer..laf aramızda ben de severim eşimin ailesini :)))
ramazan demişken ben geçen sene doğal olarak tutmamıştım oruç ama bu sene 1 yaşında olacak bebeğim tutmayı çok istiyorum..daha önceleri de yazmıştım ciddi süt sorunum var umarım Allahım yüzüme bakar da azalmaz..sizler ne yapacaksınız emziren anneler ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?