Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

dünkü menüm:

sabah: 2 kare ev yapımı pizza, peynir

ara:2 kuru kayısı, 6-7 tane yeşil erik

öğlen azıcık pizza daha 2 dilim falan

ara malta eriği,yarım muz

akşam 1 yemek kaşığı pilav, et sote, çiçek ekmeğin 2 çiçeği, 1 tatlı kaçamağı,salata

yatmadan kuruyemiş daha zorlasam bi iki şey daha hatırlayabilirim ama beynimi meşgul etmeyim bunlarla:)) çokkkk kızıyorum kendime çok.şu yediklerime bakın iyi ki ucundan 69 u gördüm yani şımardıkça şımardım,sanarsınız 55 oldum(((

Canım hoşgeln aramıza
Ben çok yediğimde bir bardak içiyordum canım
Ben de emziriyorum bişi olmadı

Son düzenleme:
zorisim buldum canım benim sağol şükür iyiyim ve yoğunum dün misafirlerim vardı,oğluşum,notlar ev işleri yuvarlanıp gidiyorum:))kilo veremedim pek cuma belli olur ama göbüşüm yine aynı geçen gün tayzenin biri hamilemizn diye sordu(

şu göbüşü eritmem gerek ama sporsuz olmayacak tabi acıkta boğzımdan kısmam gerekecek:)

kızlar arkadalar konuşuyordu beren saatin de giydiği zayıflama aykkabısı varmış yürüyeler için işe yarıyormuş ben alamam çünkü yürüyüş yapamıyorum merak edenler netten bir baksın.

herkese selamlar

Son düzenleme:
bugün yediklerim

sabah:2 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık

öğlen:1 kase yoğurt 1 tane galeta

şimdi kızımıon uyunmasını bekliyorum. komşum çağırdı oraya gideceğim. kendimi tutmaya çalışacağım.komşuma gideceğim için öğlen yoğurt galetayla geçiştirdim.

bu gün yediklerim

sabah 1 yemek kaşığı menemen,peynir,salatalık 2 dilim t.b ekm

ara yok

öğlen komşumdaydım felakettt felakettt 1 açma ve şerbetli tatlı

1 sütlü şekersiz nescafe

akşam taze fasülye ,karpuz, bulgur pilavı

tarçınlı su su su 3-4 lt kadar, bebeğimi erken uyutup uzun uzun spor yapmak niyetindeyim

iyi akşamlar

bende yazayım menümü verin cezamı

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği, peynir domates salatalık bol bol yeşillik

öğle
komşuya kahve içmeye indim göndermediler biraz yağlama 2 tane kurabiye 3 bardak çay

ara
tabi yok

akşam
salata,1 tane yaprak sarma, çeyrek ekmek, 1 çay kaşığı saralle

Son düzenleme:
2 gündür biraz rahatsızım, bu süre içinde çorba , biraz ekmek ve az da olsa meyve yedim.

2 gündür biraz rahatsızım, bu süre içinde çorba , biraz ekmek ve az da olsa meyve yedim.
geçmiş olsun canım
menüleriniz cıslarla dolu kızlar tıpkı benim menülerim gibi
bu günlerde yine saçma bi beslenme şekline sahibim.
kendimi toparlamaya çalışıyorum ama toparlayamadım gitti
cumaya artı çıkmazsam iyidir.
adet olsam rahatlayacak vücudum ama kriz devam

ay herkes aynı durumda yaa
acil toparlanmak lazım,o kadar emeğimiz heba olacak...emvacil ben tatilde aldığım 1 kg dan kurtulmaya çalışıyorum..vereceğime aldım yaaa.71 çıktım sabah çok moralim bozuldu..ev sahibine ayıp olmasın diye yedim, birde gelince 4 gün evimde yatılı misafire yedirip içirdim tabi onlarla birlikte bende yedim içtim.sonuç bu ((

sabaha zorda olsa çok iyi başladım

sadece 3 kuru kayısı
2 minik t.b ekm, peynir zeytin domates salatalık yedim..sabah kendimi firenlemekte müthiş zorlanıyorum.bu sabah başardım.şimdi gidip gelip açık çay içiyorum
darısı tüm güne inşşş
cumaya 70 olsam bari pöffff

mydeniz misafir olmak da ağırlamak da zor zanaat diyetteysen eğer.
işte biz bu zorluklarla mücadele ediyoruz.
dün akşam benim de misafirlerim vardı
dünya kadar yiyecek vardı ve ben sadece
baktım 1 ince sarma attım ağzıma
çayla doldurdum karnımı

şimdi kalan ikramlar evde yüzüne bakmasam iyi olacak.

inşallah cumaya istediğin kıloda olursun tartıda.
tabi ben de ve hepimiz deeee

oyyy hemen kurtul o cıslardan derim ben.dağıt konu komşuya kalanı da buzluğa attım mı oldu bitti :)) hem komşular mutlu olur hem sen
valla sen iyi iradelisin benim gözümün önünde sarma vs duracak sadece 1 tane yiyeceğim imkansızzzz, çokk tebrik ettim seni arkadaşım.inşallah sabrının sonu selamet olur :)

çok zor hem diyet hem misafir zoru başarıyoruz valla

çok başım ağrıyor hiç keyfim yok
çok yoğun günler yaşıyorum bu ara
yarın okuma bayramımız var.
hazırlıklarımız devam ediyor bakalım

Benim kızımda 10 aylık bende diyete başlamayı düşünüyorum
gel bize katıl bizeeee

senin de boyun güzel şimdi
bile inceciksin maşallah

ben bi ileri 2 geri gidiyorum bizeyeter yaaaa ne yapalım bende de böyle oluyor diyet işi

hoşgeldin canım başla tabi sende

evmacill ve nurlum kızlar çok geçmiş olsun,kendinize dikkat edin lütfen veee evmacil kolay gelsin tatlım tatlım,okuma bayramı etkinliklernde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…