Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

assy harika görünüyorsun bayıldım sana

canım ya süpersin.nolur bende öyle olayım aynı benım durumumdaymışsın önce.doğum yapan kilolu bi kadın,ama sonrası cıtır.bende böyle olmak istiyorum

Asysss çok zayıf ve fit gözüküyorsun maşallah sana

Darısı bizlerin de başına .

Günaydın kızlar hepinize teşekkür ediyorum....

Inşallah darısı sizin başınıza doğumdan sonra resim çektirmek istemiyordum cekilenlere de bakmiyordum
Ama şimdi zevkle bakıyorum..

Zorisim doğru söylüyorsun oldumda iki kere heeefime ulaşmadan bıraktım bu sfer ulaşmak istiyorum

Ben kalkiyorum ve yürüyüşümü yapmaya gidiyorum...

Valla yedirirken hiç düşünmemiştim kalori diyet vs. ama şimdi daha sıkı bi diyet beni bekliyor
yapma canım kendine bu kötülüğü dikkat etmeye devam et nefsini de çok zorlama ama az ye o tatlıdan rüyana girer bak ;-)

çok değişmişsin
ben de doğum sonrası böyleydim
70 kıloydum
maşallah sen hızlı ilerledin
azmin hiç tükenmesin

kalori arkadaşıma göre benim 17 günde 1.93 gr vermiş olmam gerekiyor ama ben 1.100 verdim
hem de yaşam stilimi monoton işaretlemiştim buna rağmen

kızlar ben arada tartıda 57.7 rakamını görüyorum
sonra bi kaç gün göremiyorum ve tekrar tartıda beliriyor
acaba halisünasyon mu görüyorum

şu kıloyu iyice bi sabitleseydim iyi olacaktı

yok yok sabitlemeyeyim hep düşsünnnnn

günaydın kızlar
asyss süper görünüyorsun 70 kilo halinle şimdiki halin valla çok azimlisin
bende 70 kiloyken böylemi görünüyorum diye fotolara baktımda yok ben daha zayıfım boyun kaç senin

kızlar haftasonu kaçamaklarla doluydu ama +100 gr kurtardım şimdi diyet zamanı
64 dü bu hafta görürüm inşallah

kızlar bişey sorucam sizlere bu ulaşmak istediginz kiloalr sizin boyunuza göre idaal kilolarınızmı yoksa onun altınamı inmeye çalışıyorsunuz
ben şimdi hesaplattım benim idaal kilom 61 yani 4 kilo daha versem idaal kiloma gelecekmişim ama ben 57 olmak istiyorum

benim ideal kılom bazı yerlerde 54 olarak gösteriyor bazı yerlerde 52
ben 52 olmak istiyorum gençliğimdeki kılomdu da
lisede ve ünv. hep 52 idim ve evliliğimin ilk yılı

mrb kızlar.sabah yürüyüş yaptım allaha şükür.e 2 bebekle ancak haftada 2-3 kez cıkabiliyorum.1 saat yürüdüm.insalah devam edebilirim

cnm bnm 1.65

senin boyun daha uzun diye biliyorum...

ben o resimde doğum yapalı 1 hafta olmuştu...

vücudumda şişlikte çoktu bnm belki ondan o kadar kilolu görünüyorum...

bnm ideal kilomda 57 olarak çıkıyor ama bence hiçç de ideal değil...

ben 51 olmak için çabalıyorum işte....

Benim kızımda 10 aylık bende diyete başlamayı düşünüyorum

hoşgeldin

başla başla hiç düşünme...

zevkli ve sancılı bir süreç...

evmacill tatlım tatlım kutlarım seni bak iyi gidiyorsun maaşallah ve bana verdiğin moral için de çok sağol,az kaldı inan veee devam

zorisimbudum tebrikler canım istediğin kıyafetlere girebiliyorsun,ne güzel

aysss çok fit görünüyorsun kutlarımm canım ve ilk foto bana çok tanıdık geldi::)ben de senin gibiydim

ama iyi toparlamışsın

Canım ben kendime iç güveneiyorum
Kızım bana güveniyor az yiyor
Sürekli emiyor
Hele gece
Ben sabah öyle aç uyanıyorum ki
Bi de her gün 3 litre su içiyorum
Susuz kalıyorum çok

çok değişmişsin
ben de doğum sonrası böyleydim
70 kıloydum
maşallah sen hızlı ilerledin
azmin hiç tükenmesin
Canım ben de asiyeyye bakınca
Aaa benim doğum yapmış halim dedim
Ben de öyleydim valla boy da 164
Canım benim ideal kilom 56 ymış
Ama ben hiç sevmiorum öyle kendimi
51 52 beimutlu ediyor
Benim kızımda 10 aylık bende diyete başlamayı düşünüyorum
Hoş geldin canımmmmmm

Hanımlar merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum,beni de alın beni de :)
4buçuk aylık kızım var sadece emziriyorum,55 kilodayım 50 olunca kendımı çok daha ii hissediyordum(yanı hamılelık öncesı :) ) Tekrar o günlere dönecem inşş:)
Geçmiş sayfaları okurken farkettım şu karbonatlı su emzirirken de yapılabilir mi ?

yaaaaaa bende bende bende, bizde bizde bizdeeee istiyoruuuuzzzzzzz:))))))) maşşşşşallah sana asiye nazar değmesin pek hoş görünüyorsun..ilk resim malum hepimiz böyleydik, inş ikinci resimdeki gibi de olabiliriz hepimiz ...topik sakinleri lütfen şu foto koyma işini bi asiyenin omzuna yüklemeyelim, idealine ulaşan, az kalan tüm çıtırlar boyayın gözlerinizide koyun bizde motive olalımmmmm.:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…