Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

hoşgeldin sevgili masalduru

güle güle büyüt bebeğini sağlıcakla inşallah

canım koskoca 6 ay geçti veremedim demişsin ya bir çoğumuz aynı şeyleri yaşadık ve doğrusu ilk 6 ay özellikle vermeye çalışmamak..emziriyorsun sanırım (topik başlığı kendime göre dedin diye varsayıyorum) artık bundan sonra gider kiloların yavaş yavaşşşş..burası acelesi olmayanların topiğii

bebeğin ek gıdalara tamamen alışınca ciddi anlamda asılmalısın diyete, çünkü onun tek gıdası annesütü

bir çoğumuz az sık her şeyden yiyerek spor yaparak verdik...cumaları kilo bildirim günümüz..topiğin %80'i öğretmen olduğu için ve şu an hepsi çok yoğun olduğu için:126::126::126: günlük menü paylaşımında aksamalar oluyor ama kilo bildirimini devam ettiriyoruz..cuma senide bekleriz canım..hayırlı olsun şimdiden kilo verme serüvenin

sağol cnm..

şükür bugün biraz daha iyi..

ishali devam ediyor da iştahı yavaş yavaş yerine geliyor..

çok zorlamadan azar azar yediriyorum...

şurup içmemek için direniyordu..

yemek yedirirken saklıca kaşığa döktüm şurubu yemek niyetine kandırarak verdim..

çok şükür kusmadı da....

çok teşekkür ederim.. inan ki şu yazdıkların beni umutlandırdı ilk 6 ay veremeyince veremem daha diyordum.
topik başlığından ötürü demiştim doğru varsayım :126: ayrıcaa ben de öğretmenim şimdi tam benlik oldu burası :126:
artık sizinleyim her gün takip ediliyorsunuz cuma günü de durumları bildiririm..

asysss sana da geçmiş olsun diliyorum..

meslektaşım hoşgeldin aramıza mydeniz zaten sana yeterli bilgileri vermiş rakibeciğime katılıyorum
oyy cnm gecmiş olsun bebişler hasta olmasınlarda kilo falan kolay işler

rakibeciğim gecmiş olsun kuzuna aklımız onlardayken kim takar diyeti tam geciş dönemi havalar aniden soğudu herkes hasta bende hastayım ve diyet hakgetire kızıma bulaştırmamaya çalışıyorum ama sağolsun kızım hiç yakamı bırakmıyor

buarada okulda yoğun daha tam oturtamadım sistemimi oda sıkıntı yaşatıyor bana

Ben 70 kıloda hamıle kaldım 110 kıloda doguma gırdım suan zar zor 80 e dustum ve 20 kılo daha vermem gerekıyor bır an once gıtsın ıstıyorum boyumda 1,68 napıcam ben emziriyorum: ) regl donemı harıc tatlı kızartma yemıyorum yasakladım ekmegı azalttım ne yapabılırım yardımınızı beklıyorum:,,,(

cnm hoşgeldin aramıza

öncelikle emziriyorsan sıkı diyet yapma bazı şeylere dikkat edersen ekmeği azaltmak gibi ki sen zaten söylemişsin azalttığını ve suyunu 2.5 lt nin altına düşürmezsen yürüyüş yaparsan kendilğinden gidecektir kiloların en azından emzirmeyi kesene kadar ondan sonra daha sıkı diyet yaparsın .ayrıca kendine kısa ulaşılabilir hedefler koy mesela haftada 1 kilo gibi

cumaları bildirim günümüz günlük neler yediğini de paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız

çook tesekkurler aslında ben fıttıngo dıye bır sıteye abone oldum o sekılde verdım
ama orada cok fazla arkadasım yok tatlıdan vazgecemıyorum sıkıntım bu zorlanıyorum

hadi ya sende mi öğretmensin evet tam sana göre oldu bu topik...ben iki bebeğimde de 6 aydan sonra (hatta 1 yaş birinde 8 ay birinde ) zayıflamaya başladım..elbette önce zayıflayabilen var ama bünye meselesi olduğuna inanıyorum..hamileyken kilo almayıp (ebru şalla gibi ortalarda dolaşan) doğumdan sonra hızla kilo alan bi yapım var tabii kassam bende artıya geçmezdim ama kasmadım açıkçası ve sonuç bu..
önemli olan ilk dönemleri nasıl geçirmek istiyorsak öyle geçirmemiz bence..insan hayatında sayıyla yaşayacağı nadir özel zamanlar doğum ve sonrası

gelelimmmm şimdiye kahvaltımı yaptım hemmen ebru bacımı açıp platesimi yapacağım..bayram öncesi iş çokkk yürüyüş yapamasam da ebruyu takip edeyim bari..sihir gibi bir şey sanada tavsiye ederim:118:

evet canım önce sağlık cidden1 haftadır dağıldık resmen..Allah acil şifalar versin hepimize sana da çok geçmiş olsun.inşallah kızına bulaşmadan atlatırsın ...bu dönemde hepimizin bıcırıkları yakamızda paçamızda oyy ne tatlı ne zor bi sınav şu annelik
ben büyük oğlumu şantajla öpüyorum artık büyüdükçe hoşlanmıyorlar

canım okulda kolaylıklar diliyorum sana..yinede şükür geçen haftalara nazaran azalttın sıkıntılarını,zamanla hepsi hallolur umarım..bu hafta bir başka topikte arkadaşımla yarıştayım bakalım rakibem onunla da kilolarımız yakın kim galip gelecek yazarım
sevgiler canım

ooo maşallah sen zoru başarmış 110 dan 80 e düşmüşsün canım..asıl sen bize tiyo vermelisin tebrikler

bu arada hoşgeldin..burda elbirliğiyle veriyoruz kiloları takipte kalıp menü paylaşırsan faydasını görürsün..diğerlerini zaten lamekancığım anlatmış...şoktu , mucizeydi bir şey yok burda az sık yiyerek porsiyon küçülterek bir şeyler yapmaya çalışıyoruz

tekrar hoşgeldin

ne güzel sen de öğretmenmişsin..

branşın ne?

ya bunu sakın kendini beğenmişlik olarak görmeyin ama biçogumuz öğretmen olduğu için daha iyi anlaşabildiğimizi düşünüyorum...

çok teşekkür ederim..

kızıma bu akşam pirinç lapası yedirdim.

yemez diye önyargılıydım ama yedi şaşırdım ben de...

hoş geldin aramıza...

ama ben bıraktım diyeti... maalesef ki...

spor yapamadığım için bıraktım...

bu dönem 55 kiloyu sabitlemeye çalışıyorum...

başarıyorum da sanırım...

2. dönem bi daha başlarım 52'yi o zaman görürüm inşallah...

geçen yılda aynı böyle olmuştu... ilk 56 yı sabitlemiştim sonra da 53'ü...

geçmiş olsun asiye.
bende bıraktım diyeti 56 da kaldım. Ama bugün ilkbaharda aldığım pantolon sıkınca kötü hissettim kendimi.öğlen yemek yedikten sonra göbeğimi iyice rahatsız etti pantolonumu değiştirip gittim okula.
her gün platese başlamayı planlıyorum ama okuldan yorgun gelince bir de evdeki işler derken halim kalmıyor.
kışın kilo vermek zor oluyor. bende 2. döneme bırakacağım sanırım....

Son düzenleme:

masalduru hoş geldin meslektaşım.burası öğretmenler topiği gibi oldu. diyet yapamasamda burayı takip etmeyi seviyorum.

bundan sonra kilo veremeyeğini düşünüp ümitsizliğe kapılma. azimli olursan kurtulursun kilolarından

emzirirken her istediğimi yedim kilo da almadığım için diyet yapmadım.(hiç bu kadar rahat yediğim bir dönem olmamıştı).kızımı 2 yaşına kadar emzirdim. emzirmeyi bıraktıktan sonra diyet ve yürüyüşle kilo verdim.yaz başında 52 kiloyu gördüm.

Canım hoş geldinnnnn
Benim kızımın adı masal duru
Canım ben 25 kilo aldım ama verdim şükür
İnsan emzirirken tatlı canı istiyor hatta bence gebelikten bile iştahlı oluyor
İştah kesici şeyler dene canım
Tarçınlı su gibi
Sofraya oturmadan nesfit yiyip biraz açlığını bastır
Ya da bir bardak su içip öyle otur yemeğe

Ben sadece yediklerime dikkat edip
Yürüyüş yapaak verdim kiloları
Sonra da plates yaptım
Hep kendini ince hayal et ve. Sla vazgeçme
Sen biraz dişini sıkınca sonra istediğini yersin abartmadan
Bu geçici bir dönem
İnşallah başarırsın
Sakın diyet yapıp sütünü azaltma canım
Ayyyy kuzum yaaaaa
Çok geçmiş olsunnn kızına
Çok üzüldümmmm
Acil şifa versin Rabbim
Çok geçmiş olsun canım yaaa
Kendinize dikkat edin

Canım hoş geldin aramıza
Masal duruya yazdıklarım senin için de geçerli tabi ki
Cuma günleri de kilo bildirimi yapıyoruz
Diyet yapmıyoruz
Amacımız sağlıklı beslenerek hareket ederek zayıflamak

Topiğimiz iyicene muallimelerlen doldu
Ne güzelllllllllllll

günaydın

kimseler uğramamış topiğe nerelerdesiniz hatunlar
okulda boş derste girip yazayım dedim bari
bildirimimi yapayım

gecen hafta:65.5
bu hafta:65.7

gelen :200 gr

bu hafta hastalıkla geçti bukadarla kurtulmus olmam bile iyi
aslında 64ü kıyısından köşesinden görürüm diye umuyordum ama kısmett

canım çok geçmiş olsun

başlangıç:68
geçen hafta:55.600 civarı (tam aç değildim o yüzden kesin değil)

bugün:54.700ALLAHIMMMM şükür nihayet aylarrrr sonra 54 kg görebildim

umarım tekrar almam ve ideal kiloma inerim

hedef:51

bugün nöbetçiydim ve yoğun bir gündü ama tatile girdikk yaşasın kızlarrrrrşimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun...

hiç dert etme aycine ikinci dönem veririz ben seni ararım ya da sen beni arar bulursun....

yediklerim normal düzene girdi...
kilo almıyorum..

bol tempolu günler geçiriyoruz hepimiz...

dediğin gibi ewe gelince takat kalmıyor...

öyle pantolon sıkıyor diye de dert etme bnm de öyle aynı bahar döneminde aldığım pantolonum var onu giyemiyorum ama biliyorum ki zamanı gelince giyeceğim...

Canim aynı bende artidayim.
Gecen hft: 65.7
Bu hft: 65.8
Benim hedefimde bayram sabahi 64.9du ama olmadı.su dakikadan sonra bayram hazırlıkları kosturmaca ne kadar dikkat edebilirim bilmiyorum
Bayram sonu devam ederiz artık rakibem:)

evet canım onlar baharlık pantolonlarımız nasılsa.kışın ince pantolon giyemeyiz.zamanı gelince rahat rahat giyeriz tekrar:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…