- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #4.221
nihayet kendime göre bir yer bulduum :)
selam kızlar. ben 6 aylık bir anneyim. hamile iken 20 kilo aldım(öncesi 55 iken 75 olmuştum) doğumdan sonra eve geldiğimde sadece 5 kilo gitmişti.
şimdi ise koskoca 6 ayın geçmesine rağmen 68 kiloyumveremiyorum aslında boğazımı da tutamıyorum her gün oğlumdan fırsat buldukça geleceğim ve sizi takip edeceğim bir şey yeme hissi uyandığında buraya gelirim artık :)
bana yaptıklarınız hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim..
kolay gelsin hepimize..
oyy kıyamam bebişine Allah acil şifalar versin ishalde sıvı kaybediyor vucut o yüzden yatırmanız iyi olmuş canım,çabuk toparlar inşallah çokkk geçmiş olsun
sağlık olsun da verilir kilolar..bu hafta benim bebeğimde hasta ve adapte olmakta zorlanıyorum diyete artıyla çıkmayalım da tekk..haftaya güzel rakamlar paylaşırız inşallah canım
hoşgeldin sevgili masalduru
güle güle büyüt bebeğini sağlıcakla inşallah
canım koskoca 6 ay geçti veremedim demişsin ya bir çoğumuz aynı şeyleri yaşadık ve doğrusu ilk 6 ay özellikle vermeye çalışmamak..emziriyorsun sanırım (topik başlığı kendime göre dedin diye varsayıyorum) artık bundan sonra gider kiloların yavaş yavaşşşş..burası acelesi olmayanların topiğii
bebeğin ek gıdalara tamamen alışınca ciddi anlamda asılmalısın diyete, çünkü onun tek gıdası annesütü
bir çoğumuz az sık her şeyden yiyerek spor yaparak verdik...cumaları kilo bildirim günümüz..topiğin %80'i öğretmen olduğu için ve şu an hepsi çok yoğun olduğu için:126::126::126: günlük menü paylaşımında aksamalar oluyor ama kilo bildirimini devam ettiriyoruz..cuma senide bekleriz canım..hayırlı olsun şimdiden kilo verme serüvenin
selam kızlar. ben 6 aylık bir anneyim. hamile iken 20 kilo aldım(öncesi 55 iken 75 olmuştum) doğumdan sonra eve geldiğimde sadece 5 kilo gitmişti.
şimdi ise koskoca 6 ayın geçmesine rağmen 68 kiloyumveremiyorum aslında boğazımı da tutamıyorum her gün oğlumdan fırsat buldukça geleceğim ve sizi takip edeceğim bir şey yeme hissi uyandığında buraya gelirim artık :)
kolay gelsin hepimize..
oyy cnm gecmiş olsun bebişler hasta olmasınlarda kilo falan kolay işlercnm geldim de biraz geç oldu dün tartılmadım bugün tartıldım
geçen haftaki gibi aynıyım 54.9
aslında hafta içi 54.5 i görmüştüm ama kızım hasta oldu..
hastaneye yattı onunla ilgilenirken mecburen dışardan bişeyler yedim karın doyurmak adına...
ve sonuç aynı..
şükür kızım bugün biraz iyi..
çok halsiz oldu şiddetli bi şekilde ishal kusma oldu...
1 lokma veriyordum hemen çıkarıyordu doktor yatırdı bizi de.
serum yedi bebişim...
oyy kıyamam bebişine Allah acil şifalar versin ishalde sıvı kaybediyor vucut o yüzden yatırmanız iyi olmuş canım,çabuk toparlar inşallah çokkk geçmiş olsun
sağlık olsun da verilir kilolar..bu hafta benim bebeğimde hasta ve adapte olmakta zorlanıyorum diyete artıyla çıkmayalım da tekk..haftaya güzel rakamlar paylaşırız inşallah canım
Ben 70 kıloda hamıle kaldım 110 kıloda doguma gırdım suan zar zor 80 e dustum ve 20 kılo daha vermem gerekıyor bır an once gıtsın ıstıyorum boyumda 1,68 napıcam ben emziriyorum: ) regl donemı harıc tatlı kızartma yemıyorum yasakladım ekmegı azalttım ne yapabılırım yardımınızı beklıyorum:,,,(
cnm hoşgeldin aramıza
öncelikle emziriyorsan sıkı diyet yapma bazı şeylere dikkat edersen ekmeği azaltmak gibi ki sen zaten söylemişsin azalttığını ve suyunu 2.5 lt nin altına düşürmezsen yürüyüş yaparsan kendilğinden gidecektir kiloların en azından emzirmeyi kesene kadar ondan sonra daha sıkı diyet yaparsın .ayrıca kendine kısa ulaşılabilir hedefler koy mesela haftada 1 kilo gibi
cumaları bildirim günümüz günlük neler yediğini de paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız
çok teşekkür ederim.. inan ki şu yazdıkların beni umutlandırdı ilk 6 ay veremeyince veremem daha diyordum.
topik başlığından ötürü demiştim doğru varsayım :126: ayrıcaa ben de öğretmenim şimdi tam benlik oldu burası:126:
artık sizinleyim her gün takip ediliyorsunuz cuma günü de durumları bildiririm..
asysss sana da geçmiş olsun diliyorum..
meslektaşım hoşgeldin aramızamydeniz zaten sana yeterli bilgileri vermiş rakibeciğime katılıyorum
oyy cnm gecmiş olsun bebişler hasta olmasınlarda kilo falan kolay işler
rakibeciğim gecmiş olsun kuzuna aklımız onlardayken kim takar diyeti tam geciş dönemi havalar aniden soğudu herkes hasta bende hastayım ve diyet hakgetire kızıma bulaştırmamaya çalışıyorum ama sağolsun kızım hiç yakamı bırakmıyor
buarada okulda yoğun daha tam oturtamadım sistemimi oda sıkıntı yaşatıyor bana
Ben 70 kıloda hamıle kaldım 110 kıloda doguma gırdım suan zar zor 80 e dustum ve 20 kılo daha vermem gerekıyor bır an once gıtsın ıstıyorum boyumda 1,68 napıcam ben emziriyorum: ) regl donemı harıc tatlı kızartma yemıyorum yasakladım ekmegı azalttım ne yapabılırım yardımınızı beklıyorum:,,,(
çok teşekkür ederim.. inan ki şu yazdıkların beni umutlandırdı ilk 6 ay veremeyince veremem daha diyordum.
topik başlığından ötürü demiştim doğru varsayım :126: ayrıcaa ben de öğretmenim şimdi tam benlik oldu burası:126:
artık sizinleyim her gün takip ediliyorsunuz cuma günü de durumları bildiririm..
asysss sana da geçmiş olsun diliyorum..
ne güzel sen de öğretmenmişsin..
branşın ne?
ya bunu sakın kendini beğenmişlik olarak görmeyin ama biçogumuz öğretmen olduğu için daha iyi anlaşabildiğimizi düşünüyorum...
çok teşekkür ederim..
kızıma bu akşam pirinç lapası yedirdim.
yemez diye önyargılıydım ama yedi şaşırdım ben de...
hoş geldin aramıza...
ama ben bıraktım diyeti... maalesef ki...
spor yapamadığım için bıraktım...
bu dönem 55 kiloyu sabitlemeye çalışıyorum...
başarıyorum da sanırım...
2. dönem bi daha başlarım 52'yi o zaman görürüm inşallah...
geçen yılda aynı böyle olmuştu... ilk 56 yı sabitlemiştim sonra da 53'ü...
kolay gelsin hepimize..
Canım hoş geldinnnnnnihayet kendime göre bir yer bulduum :)
kolay gelsin hepimize..
Ayyyy kuzum yaaaaacnm geldim de biraz geç oldu dün tartılmadım bugün tartıldım
geçen haftaki gibi aynıyım 54.9
aslında hafta içi 54.5 i görmüştüm ama kızım hasta oldu..
hastaneye yattı onunla ilgilenirken mecburen dışardan bişeyler yedim karın doyurmak adına...
ve sonuç aynı..
şükür kızım bugün biraz iyi..
çok halsiz oldu şiddetli bi şekilde ishal kusma oldu...
1 lokma veriyordum hemen çıkarıyordu doktor yatırdı bizi de.
serum yedi bebişim...
Çok geçmiş olsun canım yaaameslektaşım hoşgeldin aramızamydeniz zaten sana yeterli bilgileri vermiş rakibeciğime katılıyorum
oyy cnm gecmiş olsun bebişler hasta olmasınlarda kilo falan kolay işler
rakibeciğim gecmiş olsun kuzuna aklımız onlardayken kim takar diyeti tam geciş dönemi havalar aniden soğudu herkes hasta bende hastayım ve diyet hakgetire kızıma bulaştırmamaya çalışıyorum ama sağolsun kızım hiç yakamı bırakmıyor
buarada okulda yoğun daha tam oturtamadım sistemimi oda sıkıntı yaşatıyor bana
günaydın
kimseler uğramamış topiğe nerelerdesiniz hatunlar
okulda boş derste girip yazayım dedim bari
bildirimimi yapayım
gecen hafta:65.5
bu hafta:65.7
gelen :200 gr
bu hafta hastalıkla geçti bukadarla kurtulmus olmam bile iyi
aslında 64ü kıyısından köşesinden görürüm diye umuyordum ama kısmett
geçmiş olsun asiye.
bende bıraktım diyeti 56 da kaldım. Ama bugün ilkbaharda aldığım pantolon sıkınca kötü hissettim kendimi.öğlen yemek yedikten sonra göbeğimi iyice rahatsız etti pantolonumu değiştirip gittim okula.
her gün platese başlamayı planlıyorum ama okuldan yorgun gelince bir de evdeki işler derken halim kalmıyor.
kışın kilo vermek zor oluyor. bende 2. döneme bırakacağım sanırım....
günaydın
kimseler uğramamış topiğe nerelerdesiniz hatunlar
okulda boş derste girip yazayım dedim bari
bildirimimi yapayım
gecen hafta:65.5
bu hafta:65.7
gelen :200 gr
bu hafta hastalıkla geçti bukadarla kurtulmus olmam bile iyi
aslında 64ü kıyısından köşesinden görürüm diye umuyordum ama kısmett
hiç dert etme aycine ikinci dönem veririz ben seni ararım ya da sen beni arar bulursun....
yediklerim normal düzene girdi...
kilo almıyorum..
bol tempolu günler geçiriyoruz hepimiz...
dediğin gibi ewe gelince takat kalmıyor...
öyle pantolon sıkıyor diye de dert etme bnm de öyle aynı bahar döneminde aldığım pantolonum var onu giyemiyorum ama biliyorum ki zamanı gelince giyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?