- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
- 178
- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
- #4.241
başlangıç:68
geçen hafta:55.600 civarı (tam aç değildim o yüzden kesin değil)
bugün:54.700ALLAHIMMMM şükür nihayet aylarrrr sonra 54 kg görebildim
umarım tekrar almam ve ideal kiloma inerim
hedef:51
bugün nöbetçiydim ve yoğun bir gündü ama tatile girdikk yaşasın kızlarrrrrşimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun...
ne güzel sen de öğretmenmişsin..
branşın ne?
ya bunu sakın kendini beğenmişlik olarak görmeyin ama biçogumuz öğretmen olduğu için daha iyi anlaşabildiğimizi düşünüyorum...
çok teşekkür ederim..
kızıma bu akşam pirinç lapası yedirdim.
yemez diye önyargılıydım ama yedi şaşırdım ben de...
hoş geldin aramıza...
ama ben bıraktım diyeti... maalesef ki...
spor yapamadığım için bıraktım...
bu dönem 55 kiloyu sabitlemeye çalışıyorum...
başarıyorum da sanırım...
2. dönem bi daha başlarım 52'yi o zaman görürüm inşallah...
geçen yılda aynı böyle olmuştu... ilk 56 yı sabitlemiştim sonra da 53'ü...
masalduru hoş geldin meslektaşım.burası öğretmenler topiği gibi oldu. diyet yapamasamda burayı takip etmeyi seviyorum.
bundan sonra kilo veremeyeğini düşünüp ümitsizliğe kapılma. azimli olursan kurtulursun kilolarından
emzirirken her istediğimi yedim kilo da almadığım için diyet yapmadım.(hiç bu kadar rahat yediğim bir dönem olmamıştı).kızımı 2 yaşına kadar emzirdim. emzirmeyi bıraktıktan sonra diyet ve yürüyüşle kilo verdim.yaz başında 52 kiloyu gördüm.
Canım hoş geldinnnnn
Benim kızımın adı masal duru
Canım ben 25 kilo aldım ama verdim şükür
İnsan emzirirken tatlı canı istiyor hatta bence gebelikten bile iştahlı oluyor
İştah kesici şeyler dene canım
Tarçınlı su gibi
Sofraya oturmadan nesfit yiyip biraz açlığını bastır
Ya da bir bardak su içip öyle otur yemeğe
Ben sadece yediklerime dikkat edip
Yürüyüş yapaak verdim kiloları
Sonra da plates yaptım
Hep kendini ince hayal et ve. Sla vazgeçme
Sen biraz dişini sıkınca sonra istediğini yersin abartmadan
Bu geçici bir dönem
İnşallah başarırsın
Sakın diyet yapıp sütünü azaltma canım
Topiğimiz iyicene muallimelerlen doldu
Ne güzelllllllllllll
selam kızlar. ilk defa bayramı artıyla bitirmedim.ve üstelik 1kiloda gitmiş.
bayramdan 2 gün önce çarşıdan uzun uzun gezdik. İlk çıkınca hava çok güzeldi. sonradan hava kapandı soğudu ve sanırım midemi üşüttüm.
Arefe günü çok kötüydüm.sürekli mide bulantısı, halsizlik,mide ağrısı.Hiçbir şey yiyemedim.Yediğimi de çıkardım.Akşama doğru hala devam edince mide üşütmesi değilde hamile miyim diye (imkansız olmasına rağmen) kendimden şüphe duymaya başladım.Aynı hamileyken ki mide bulantısı gibiydi.
Bayramda o kadar kötü olmasam da tatlı et yiyemedim. hem midem ağrıdığı içinhem de yine arefe günündeki gibi olursam korkusuyla.
cuma sabahı 54,5 geldim.
Bu akşam yemekte biraz fazla kaçırdım sanki ama bütün bayramı yemeden geçirdim o kadar da olsun artık:)))
Cok gecmis olsun cnm...
Ben bayramın ilk günü 54.5 gelmiştim ama bugün 55.5 geldim...
1 kilo alarak bitirdim...
Ben normalde hedefine ulasirdim da akşam 10' da yürüyüşümü yapıyordum yan komşu rahatsız olmuş artık dayanamadım söyledim dedi...
Rahatsız olmakta haklı yüksek sesle tv seyrediyordum ve koşu bandının sesi de cok çıkıyordu..
Duvarın da kağıt gibi olduğunu düşünürsek ben de bıraktım...
Yarindan itibaren plates yapmaya başlayacağım....
Canım regl çok önemlieveet geçen haftalar maalesef ki benden bişey almamış
77.4 kilo geliyorum
yaa naparsam yapayım olmuyor gitmiyor kilolar ama yılmak yok
bu arada ben 6 aydır halenn regl olmadım umudum onda ya olursam biraz daha gider diyorum tabi ne kadar giderse
Canım ben uzun süre hep çok tempolu yürüyüş yaptımzorisim cnm bi ara girersen cevaplarsın..
sen plates yaparak zayıflamıştın değil mi yanında yürüyüş de yapmış mıydın?
Çok geçmiş olsun canımmmmselam kızlar. ilk defa bayramı artıyla bitirmedim.ve üstelik 1kiloda gitmiş.
bayramdan 2 gün önce çarşıdan uzun uzun gezdik. İlk çıkınca hava çok güzeldi. sonradan hava kapandı soğudu ve sanırım midemi üşüttüm.
Arefe günü çok kötüydüm.sürekli mide bulantısı, halsizlik,mide ağrısı.Hiçbir şey yiyemedim.Yediğimi de çıkardım.Akşama doğru hala devam edince mide üşütmesi değilde hamile miyim diye (imkansız olmasına rağmen) kendimden şüphe duymaya başladım.Aynı hamileyken ki mide bulantısı gibiydi.
Bayramda o kadar kötü olmasam da tatlı et yiyemedim. hem midem ağrıdığı içinhem de yine arefe günündeki gibi olursam korkusuyla.
cuma sabahı 54,5 geldim.
Bu akşam yemekte biraz fazla kaçırdım sanki ama bütün bayramı yemeden geçirdim o kadar da olsun artık:)))
Yediklerinizle ilgili yardımcı olursanız sevinirim
Uzun zamandir plates yapmak istiyorum ama devamli erteliyordum.seninle birlikte bende baslayayim birbirimize destek olup tas gibi hatunlar olalim
Teyzem Gecen yil haftada 3 gun plates yaparak vucudunu iyi sikilastirmisti.o spor salonuna gidiyordu.
Ebru sallinin videolarindan mi yapcaksin.ben bi ara selulit savar dvd sini indirmistim onu yapiyordum ama her gun ayni her gun ayni sikici oluyor.beyaz tv nin web sitesinde program videolari var onlardan yapmayi dusunuyorum onlar daha iyi olur gibi geldi.hemde tek bolgeyi calistirmis olmam.
Bu topik çok canlı bir topik değil sanırım kğmse kimseye gaz vermiyor e bu şekilde nasıl zayıflamacak ki topiğin etkisi olmuyor ki((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?