- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
10 aylık bi bebeğim var ve emziriyorum.10 kilo fazlam var ve veremiyorum.zayıflamak isstiyorum
cnm öğleden sonra ben iptal oluyorum benim oğlanı yatırınca basıyo yaygarayı kucaktayız sürekli sonra yemek faslı benim oğlan minnak tosbaa bendenizi tanıtayım uyuyan tosbaa ya hamilelğimde bile böyle erkenden sızmazdım ben dünkü menüyü yazayım bugünde tamamını yazabilirim inşallah
dün
sabah kayısı, kahvaltı 1 yumurta, 3-4 ceviz, 5 zeytin, kk peynir, yarım demet dereotu
ara 1 incir 1 elma
öğle 1 kase çorba salata yapamadım oğlm sağolsun
ara 1 avuç leblebi 1 incir
akşam 1 kase çorba, 3 kaşık patlıcan y., küçük parça et, 1 bardak ayran
bugün k.ekmeğinden tost, 2 ceviz, yarım bardak portakal suyu, yarım demet dereotu
birde kızlar pazartesiden bu yana tartıda 1 kiloya yakın fark gördüm sabah şok oldum belki dünkü çorbanın etkisidir çok sık wc ye çıktım ödem mi attım bilmiyorum
Buralardayım ama menü yazmıyorum yazmaya yüzüm yok pazartesi dönüşüm muhteşem olucak işallah misafirlerim gitmiş olcak ve yeni bir dönem başlıycak artık kilolarımla vedalaşıncaya kadar çalışcam....
Benimde 8.5 aylık bi kızım var canım ...:) bide 2.5 yasında oğlum :)
Cogumuzu bi dogum gunü telaşı aldı gitti...:)
bende aynı sekilde düşünüyorum da...:)
Verirsin canım ... Hele yeni başladın ilk baslarda daha çabuk gidiyor ...:)
Şu jillian teyzeye 69 oldugunda bende başlamayı düşünüyorum ..
ne güzel birlikte yapariz
sagol kuzum...:) hayırlısı artık ....minikkelebk
hayırlısı olsun canım hakkınızda
bir de hergün aynı şeyleri yapıyorsun ya
mesela kahvaltını değiştir haftada 2 gün
bir dee tuz konusunda daha hassaslaş bakalım
bir de böyle dene canım istersen
Canım haklisin Zor iki bebe ama oldu mu uğrasiliyor... İyi ki olmus dua ediyorum...ne güzel adıyla yaşasın.
aaa ben bitane ile zor uğraşıyorum sende 2 taneallah bağışlasın.öle dediğime bakma arayı açmadan bende istiyorum ikinciyi.ben bi ara yaptım 1 ay kadar önceozaman verdim 3kilo.kaldı oooonn kilo yaparız başlayınca sende
hoşbulduk canım
Canım sende Hoşgeldin ... İyi bak bebişin sana sadece 2 kilo bırakmış :) ne düşünceli evlat :) daha cok yeni annesin... Kolaylıkla verirsinOsibuleb buraya da dahil olabileceğimi söyledi.Sizin içinde bir mahsuru yoksa ben geldim.
Ben de 19 kasımda kızımı dünyaya getirdim.65 ile hamile kaldım 77-78 ile doğuma girdim.Doğumdan bir hafta sonra 67 kiloydum.Üzerindan 3 ay geçti ben hala 67 kiloyum Eğer beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
Menülerin güzel canım... Yalnız az bi yerde de kendine balık bugulama filan yapsan senin icin daha güzel olur :)bugün siteyi açtım. hiç yazacak vaktim olmadı.
tam okuyamadım da.
girl 85 hoşgeldin. Allah bağışlasın bebişini.
minikkelebek taşınmaktan vazgeçmişsiniz hayırlı olsun.
bu arada seninle kılolarımız yakınmıydı?
benim menüme gelince
dünkü menü:
sabah
3 parmak kalınlığında börek
3 dilim peynir
5 zeytin
ara 2 hurma
öğle
2 kaşık brokoli
2 kaşık yoğurtlu makarna
ara süt
akşam 17.00da 1 porsiyon pırasa
1 dlm çavdar ekmeği
saat 19.00da 1 kase yoğurt.
yarım saat koşu bandında koşu
bol su.....
bugün menü:
sabah 1 dlm çavdar
5 zeytin
3 çay kaşığı tahin pekmez
sabah aç ılık su+ her tenefüs ılık su
ara yok
öğle yemeği 2 kaşık pırasa
2 dilim çavdar
2 kaşık yoğurt
2 kaşık rus salatası mayonezsiz.
akşam da yoğurt ve pırasa olacak. çünkü bugün balık pişireceğim yağda. o nedenle yemeyeceğim.
akşam yürüyüş yapacağım inşallah. suya devam.
wc sorunu devam ediyor. cuma gününe kadar kılo versek şöyle 1 er 1 er.
Canım hayırlı olur inşallahKızlar biz kararımızı nihayet verdik...
Ortak karar aldık taşınmıyoruz ..
(tabi yarın kociş gelip, ben kararımı değiştirdim demezse)
İns dogru bi karar almisiZdir... Öyle degilse bile Rabbim hayirlarA çevirsin
minikkelebek canımsenin motivasyonun şu açıdan düştü bence şimdi sen yarışmada birinci oldun(tabi tek başına değil birinciliği paylaştın:) hemen araya parantez açtım azıcık kıskandım mı sankim aaaa altın suyuna batırılmış madalya eline geçmedi ne oldu motivasyon eksikliği
kaptan sendersin??
Kızlar 1 haftadır dikkat edip, yuruyus yap mama ragmen tartida tik Yok ...+ bide emziriyorum yani...
bu sabahtan cok umutluydum...ama malesef...
bana. Ne önerirsiniz
Canım siz çalisiyosunz... Ben evdeyim... Elbette zor oluyor...:) fedakarlık yapmak gerekiyor...:)merhabalar ay herkes burdaymış çok sevindimcanım Allah bağışlasın 2 çocuk birden zor oluyordur ama tebrik ediyorum kendine zayıflamak için zaman ayırıyosn
zorisimbıldum nasıl güzel bir omletti o
bugün yaptım da
teşekkür ederimmm
Osibuleb buraya da dahil olabileceğimi söyledi.Sizin içinde bir mahsuru yoksa ben geldim.
Ben de 19 kasımda kızımı dünyaya getirdim.65 ile hamile kaldım 77-78 ile doğuma girdim.Doğumdan bir hafta sonra 67 kiloydum.Üzerindan 3 ay geçti ben hala 67 kiloyum Eğer beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
Zorisbuldum canım nerelerdesin ya.. Regly olabildin mi
kızlar nisan ayında eşimin iş yerindekilerle hafta sonu 2 günlüğüne şehir dışına çıkacaz ben şimdi motive olmak için diyorum ki nisana kadar 4 kilo vereyim olurmu dersiniz(bu arda eşim bankacı iş yerindeki hatunları tahmin ediyorsunuzdur)
Cooook gecmis olsun... Bizde düştük kaç kere...melekler koruyor onları ...Canım sonunda bugün oldummm karnım ağrıyorrr
Bugün eşim akşama yok yarın gelecek
Bugün sabah erkenden kalktım
Sonra kızım düştü ama yüksekten değil bişi yok şükür
Ama elim ayağım titredi kötü oldum ağladımmm
Sonra kızımın yanından hiç ayrılmadımmmm giremedim
Canım verirsin tabi... Kilon bizden fazla olabilir ama... Boyunda üzündu senin...kızlar nisan ayında eşimin iş yerindekilerle hafta sonu 2 günlüğüne şehir dışına çıkacaz ben şimdi motive olmak için diyorum ki nisana kadar 4 kilo vereyim olurmu dersiniz(bu arda eşim bankacı iş yerindeki hatunları tahmin ediyorsunuzdur)
Canım sonunda bugün oldummm karnım ağrıyorrr
Bugün eşim akşama yok yarın gelecek
Bugün sabah erkenden kalktım
Sonra kızım düştü ama yüksekten değil bişi yok şükür
Ama elim ayağım titredi kötü oldum ağladımmm
Sonra kızımın yanından hiç ayrılmadımmmm giremedim
kızlar nisan ayında eşimin iş yerindekilerle hafta sonu 2 günlüğüne şehir dışına çıkacaz ben şimdi motive olmak için diyorum ki nisana kadar 4 kilo vereyim olurmu dersiniz(bu arda eşim bankacı iş yerindeki hatunları tahmin ediyorsunuzdur)
Cooook gecmis olsun... Bizde düştük kaç kere...melekler koruyor onları ...
dikkat etmemiz lazım cok hareketliler artık ... Anneyiz iste üzülüyoruz
Canım verirsin tabi... Kilon bizden fazla olabilir ama... Boyunda üzündu senin...
sen sporunu yap...dikkat et... Belki 4 den bile fazla gider... Ayy sen Nisan dedinde kafama dank etti...
yaz gelmiş :18:
Sağ olun kızlarrrçok geçmiş olsun canım
çocuktur düşe kalka büyüyecekler
geçen gün de benim oğlan sallarken çıngırağı başına vurdu
nasıl kötü oldum
seni anlıyorum
çoookkk çoookkkk geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?