Emziriyorum veya diyetlere harfiyen uymadan zayıflamak istiyorum diyenlerin günlüğü

Kaçmaya niyetlendim kuzum bi ama
Yok yok kaçmayalım zayıflayalım en iyisi
Yuruyusumu yaptım sukur...
isler beni bekler a biraz saldim ufakliklarla ugrasmsktan...
hadi bana kolay gelsin...
çamaşır ev yemek...
oooy oy

ayyy maşallah herkes kilo vermiş görünüyor .ortalık kızışmış hadi inşallah cumaya güzel sonuçlar alırız

bugün hava güzel işten erken çıktım kızımı parka indirdim 40 45 dk hava sanki beni çarptı

4 ay 12 günlük canım

ben çokmu bekledim dedim ama büyük kızım canım yarı yardımcım oldu sürekli o baskı yaptı bize kardeş istiyorum diye şimdi çok mutlu çok seviyor kardeşini
ay canım benim kızımda 22 sinde 5 ay olacak tam bizimki dönüyor kucağımda oturtuyorum

Son düzenleme:
kızlar dün akşam raporumu yazamamıştım

biz kurşun aşı yaparız, bu analı kızlı çorba diyorlarya ona benziyor 1 tabak yedim

dün acile gittik faranjit olmuşum iğne vurdular, antibiyotik verdiler her yerim ağrıyor

bugün annem geldi kızıma bakmak için
kahvaltıda
1 dilim tam buğday ekmek, domates, marul, peynir, 3 çatal sucuk
arada yarım elma
öğle 1 dilim tam buğday ekmek, 2 yemek kaşığı kıyma sote
arada 5 tane kuru kayısı 5 tane kuru erik
akşam ben öğlen ilacın etkisiyle tekrar uyumuşum annem içli köfte yapmış
2 tane içli köfte yesem olur dimi

benim wc sorunum var kızlar 3 gündür karnım taşa döndü ne yapayım bana akıl verin eee böyle olunca tartı artı gösteriyor cumaya kadar çözüm bulmam gerekli

hadi cnm gecmiş olsun benim bildiğim müfettişler artık not vermiyorlar üzerimizde pek bir etkileri kalmadıı cok şükürr

cnm fazla kaçırmadıysan ödem olabilir yada tartın yanlışş

canım çok sağol,evet artık pek etkileri yokta işte sınıfta ikinci bir kişi biraz sitres oluyor insan.hani bir ton güzel laf edip şok puan verler ya gıcık olursun o anlamda söyledim

bugünkü mönüm
sabah:bir dilim ekmek ,2 dilim peynir,3 zeytin,bir domates,bir kaşık bal ,2 bardak çay
ara:bir elma
öğle (biraz geç oldu ama ):tavuklu bulgur pilavı ,domates,yeşillik
ara:bir avuç badem
akşam:bir portakal
bir buçuk litre karbonatlı su
spor :bir buçuk saat yürüyüş
hadi bakalım kızlar sizler neler yediniz

canım aç karnına kaysı yada incir ye üzerine 1 bardak ılık ballı su iç beni çıkartıyor ama

kv ne olakii:26::26: beni aydınlatıverr litfennn
canım kayınvalide
Aslın da ben anne diyorum hep
Arkasından konuşurken bile
Çok iyidir
Burda karışmasın diye öyle yazıyorum kısaltıyorum

Canım çok geçmiş olsunnn
Ye canım şifa niyetine kadın emek edip yapmış
Canım ballı su ya da az zeytin yağı iç ama aç karnına

Son düzenleme:
canım çok sağol,evet artık pek etkileri yokta işte sınıfta ikinci bir kişi biraz sitres oluyor insan.hani bir ton güzel laf edip şok puan verler ya gıcık olursun o anlamda söyledim
Canım hadi geçmiş olsun
İnşallah yüksek puanlar alırsınnn
Ben şükür daha 90 nın altına inmedim
Senin de farklı olmadığından eminim
Canım mönün gayet bşarılı

yazalım ne yedik ne içtikcanlar
sabah kalkar kalkmaz2 büyük bardak su 1 dilim tam buğday ekmeği çok az kaşar peynirişu tel kaşarlardan
öğlen 1 tabak ıspanak yemeği yanında 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
ikindi 2 avuç kabak çekirdeği (avcum küçük kızmayın)1 küçük ısırık benim cadının çikolatasından
akşam 1 çok azıcık tereyağda yumurta kırdım üzerine bolll pul biber yanında bol maydanoz 1 küçük dilim kepek ekmeği (çok garip bir akşam yemeği oldu )bugün canım ne meyve istiyor nede süt ürünlerini bolll su içtim birde şimdi şu elma ,tarçın karabiber çayını yaptım 2 bardak ondan içtim akşam biraz hareket de yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…