- Konu Sahibi zorisimbuldm
-
Canım sık sık giriyoruz ama denk gelemiyoruzzz
Hoşbulduuuuuuummmm
Ben de mutfaktayım hem iş yapıyorum hem yazıyorummm
Canım güzel olmuş mönünyazalım ne yedik ne içtikcanlar
sabah kalkar kalkmaz2 büyük bardak su 1 dilim tam buğday ekmeği çok az kaşar peynirişu tel kaşarlardan
öğlen 1 tabak ıspanak yemeği yanında 2 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
ikindi 2 avuç kabak çekirdeği (avcum küçük kızmayın)1 küçük ısırık benim cadının çikolatasından
akşam 1 çok azıcık tereyağda yumurta kırdım üzerine bolll pul biber yanında bol maydanoz 1 küçük dilim kepek ekmeği (çok garip bir akşam yemeği oldu )bugün canım ne meyve istiyor nede süt ürünlerini bolll su içtim birde şimdi şu elma ,tarçın karabiber çayını yaptım 2 bardak ondan içtim akşam biraz hareket de yaparım
bugünkü mönüm
sabah:bir dilim ekmek ,2 dilim peynir,3 zeytin,bir domates,bir kaşık bal ,2 bardak çay
ara:bir elma
öğle (biraz geç oldu ama ):tavuklu bulgur pilavı ,domates,yeşillik
ara:bir avuç badem
akşam:bir portakal
bir buçuk litre karbonatlı su
spor :bir buçuk saat yürüyüş
hadi bakalım kızlar sizler neler yediniz
kuzum iyi içiyosun karbonatlı suyu ayy bende mi bir gariplik var neakşam 1 portakal acıkmayasın canımm
Canım güzel olmuş mönün
Bazen herkes akşamları kahvaltı yapara olur canımmmm
O çay bana iyi geldi bi de sen dene bakim
zorusbuldum canım senin ölçülerin suan güzeldir gibi geliyor bana...Yarım saat merdiven inip çıktım
Biberli yoğurt da yedim tabi daha önce
Çaylarımı da içtim
Kesintili uykum beni bekler
yapamadım ayranlı detoksu malzemelri pişirip hazırlamadığım için okuldan eve gel oğluşumla meşgul ol falan derken bide misafir geldi kaldı.
dünkü menüm sabah yarım simit bol yeşillik 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin
ara 1 tane muz
öğle yemedim
ikindi 2 tane petibör bisküvi
akşam (çok acıkmışım öğleni atlayınca)1 tabak tavuklu bezelye 1 kase yoğurt bol yeşillik kendimi frenledimde bu kadar yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?