Bazen şehir dışında ama genelde arabayla 15dk uzaklıktaki ofisinde...Kocanız nerde ?
İş seyahatınde mı yanı yüzünü göremiyorum derken anlamadım ?
Birde lütfen sosyal medyadan ailesel gönderimler yapmayın dost var düşman var . Kendınize kimseyı güldürmeyın . Bir gün iyi olursunuz hala arkanızdan bak şöyle şöyle konustu karısı arkasından derler.
Gönderme yapacagıınıza adam gibi yüzüne söyleyın.
Keşke bunu demeyeydin iyiydi .selamlar ben seli! arkadaşım benim hesaptan yazdı bunları... Aslında ben değilim, konu sahibi arkadasım... Tüh karışacak ortalık...
ne demek istediniz?Keşke bunu demeyeydin iyiydi .
Allah arkadaşına yardım etsin , gitti giden derler ...
ne demek istediniz?
MaşAllah... Daha güzel günleriniz olsun. Kocam eve arabayla 15 dk mesafesi olan ofisinde. Çok yoğunum diyor. Toplantılar vs diyor. Biz oğlumla beraberiz sürekli. Eskiden herşeyi beraber yapardık. Çok gezerdik, çok fazla vakit ayırırdık birbirimize. Ev işi konusunda, çocuk bakımı konusunda her türlü destek olurdu. Şimdi eve kadın geliyor ya yardım etmiyor, ben sana para veriyorum yaptır herşeyi kadına diyor. Para ile gözümü boyuyor anlayacağınız. Sürekli iş için yoğunum diyor.pek anlamadım. eşini ne iş yapıyordu ve ne işe başladı??
size olan farklı davranışları nerden nereye geldi??
mesela benim eşim eskiden bir gece bir gündüz çalışırdı ve gündüzleri evde olduğunda oğlana bakar, yemek yapar evi toparlardı. gelip beni işten alırdı. şimdi geceleri çalıştığı günlerin sabahına farklı iş yapıyor.
ama o gündüzün bitmesiyle evine olur. bizle zaman geçirir. fakat yemek-temizlik işini yapamaz köşelerde sızar kalır yorgunluktan. hafta sonu bir gün çalışırsa diğer günü çalışmaz bizi gezdirir oğlumla. gün içinde bir kere konuşuruz.
biz zorlandık önceleri ama şimdilerde alıştım ben. özel hayatımızda eskisi gibi.
İptalmmi olur selinin üyeliğiÜyeliği başkasının kullanması yasak da o sebepden dedin keşke yazmasaydın diye, arkadaşım yazdı dedin ya .
haklısınız anlaştıkŞu durumda erkek necaset yemiş ama söze yine kadın karışmış. Kadını erkeği yok bunun hanımefendi kişilik karakter meselesi. Önce onda bir anlaşalım.
İptalmmi olur selinin üyeliği
15 dk uzaklıktaysa çatkapı gıtsen yanına ?Bazen şehir dışında ama genelde arabayla 15dk uzaklıktaki ofisinde...
MaşAllah... Daha güzel günleriniz olsun. Kocam eve arabayla 15 dk mesafesi olan ofisinde. Çok yoğunum diyor. Toplantılar vs diyor. Biz oğlumla beraberiz sürekli. Eskiden herşeyi beraber yapardık. Çok gezerdik, çok fazla vakit ayırırdık birbirimize. Ev işi konusunda, çocuk bakımı konusunda her türlü destek olurdu. Şimdi eve kadın geliyor ya yardım etmiyor, ben sana para veriyorum yaptır herşeyi kadına diyor. Para ile gözümü boyuyor anlayacağınız. Sürekli iş için yoğunum diyor.
Hannazcım söylemese bu sefer gerçek uyenın konularına bakıp aa ama geçe açtıgın konuda çocugum yok dıyodun hemde istemıyordun nasıl olduda bıranda çocugun oldu derlerÜyeliği başkasının kullanması yasak da o sebepden dedin keşke yazmasaydın diye, arkadaşım yazdı dedin ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?