Erkeği para varken kadını para yokken tanırsın!

Çat kapı gitsem zaten güvenlik haber veriyor. Gittiğim zamanlarda oldu. Yoğunum işte diyor.

Orasını düşünemedim canım , o da doğru , bu sefer de yalancı durumuna düşer aynen dediğin gibi ..

Gece baskın yapamam çünkü güvenliği olan bir şirket anında haber gider.
Gezip tozuyorsun da bir yere kadar, huzur yok olmuyor. Eskiden beri böyle olsa anlarım adam böyle derdim ama paranın adamı değiştirmesine deli oluyorum.

konu temizlik değilki... Manevi çöküşteyim.Sosyal medya çok aktif kullanmaz. Ama kendine çok bakar. Bana ayırmadığı vakti üyesi olduğu bir derneğe ayırabilir mesela?

Aslında ben de benzer durumdaydım. Eşim çok yoğun çalışır sabahtan gece 12 ye kadar. Ben yemek için her geldiğinde biraz daha yanımızda kalsın diye uğraşırdım. Kimi zaman benim yüzümden geç kalırdı. Şimdi ben tatildeyim ona yardım etmeye başladım. Hem birlikte çalışınca daha az özlüyorum hem de işinin ne kadar zor ve yoğun olduğunu gözlerimle görüyorum. Artık yemeğe gelince benim onun için sabahtan planladığım işleri bir an önce yapmadı için ben yolluyorum. Tabii tüm bunları yaparken çocuklarımı da abime bırakıyorum 1-2 saatliğine
Belki siz de bir şekilde ona yardım ederseniz onun daha az özleyip durumunu da daha iyi anlayabilirsiniz.

15 kişilik bir ofiste. Toplantıları ona göre planlayan bir asistan varken. İnsan demez mi? bugünü mü eşime ve cocuğuma ayırmak istiyorum. koyma toplantı

Çat kapı gitsem zaten güvenlik haber veriyor. Gittiğim zamanlarda oldu. Yoğunum işte diyor.
Yoğunsa yoğun yanında dur masaj yap .
Güvenlık haber versın benım kastetmetk ıstedıgım baskın değil eşinin yaında olman .
Yanında dur o işini yapsın . Yardı edilcek birşey varmı de. Varsa yap . Arkasından sarıl öp . Senı çok özledım de . Şikayet etme ama yok gelmıyon etmıyon dıye . Çocuğu anneme bırakalım şöyle 1 hafta tatile çıkalım kafa dınleyelım de . De işte bişeyler bu evlılıği kurtarmak ıstıyorsan aldatılmadıgına emınsen yap bişeyler.

Beddua etmek serbetsmi? Okkalı bir beddua etsem adama. Anlamıyor beni

Bazı insanlar biraz daha hırslı oluyor. Benim eşim de öyle. İş deyince akan sular duruyor. Bence sizin içinde aldatma filan söz konusu değil ama eşiniz işkolik . Dediği gibi de çocuğu ve dizin için uğraşıyor. Çünkü benim eşim de aynı şeyleri söyler. Daha iyi bir gelecek için der.
Ama siz ilgi istemekte beraber vakit geçirmeyi istemekte sonuna kadar haklısınız. Belki sakince tüm duygu ve düşüncelerinizi anlatsanız o da biraz daha anlayışlı olabilir.

Beddua etmek serbetsmi? Okkalı bir beddua etsem adama. Anlamıyor beni
Beddua evliliğini kurtarcaksa et.

Ama diyorsan kı hersey bıttı . Bu evre de 2 kadın tipi var .
1 : Adamın parasını yer içer sonuna kadar.
2 : Adamdan ayrılır.

ikisinden birini seç . Hayat senın . Beddualar sana fayda etmez.

Evde oturup kafanda kurma.lendine gercekten bak ama esin icin degil kendin icin.
Parasi varmis kendine araba aldir .cik gez.
Tatil rezarvasyonlari yap.
Esinle bosa kavga etme sosyal medyadan gonderme yapma.evde durma kendine guvenli ol.

Ya adam gercekten yogunsa .Evde boş durup bosluktan adama sarmak diyebilirmiyiz buna .
Isyerine baskın filan ne sacma işler.Adam milletin gozu onunde yapacak hali yok..Pazar da mi calişiyor .Ozel hayatiniz nasil .

selamlar ben seli! arkadaşım benim hesaptan yazdı bunları... Aslında ben değilim, konu sahibi arkadasım... Tüh karışacak ortalık...
Arkadasin konu actigi icin degil bu mesaji yazdigin icin karisir burasi. :)) Sifreni neden verdin arkadasina ?

Yuzune soylemissin anlamamis sosyal medyadan soyleyince nasil anlamasini dusunuyorsun ?
Parayi nasil buldu yogun oldugu icin seninle ilgilenmiyor olamaz mi ?

Ilk olarak sosyal medyadan kocaniza laf sokmayi birakin
Hayir yuzune bogurdugunuz herif konusmadan anlamiyorsa kinayeli laf sokmalardan mi anlayacak ?
Bu sekilde davranarak sadece elaleme karsi ben cok mutsuzum kocam benimle ilgilenmiyor imaji cizersin
Eltine ne oyle bir laf ediyor diyecektim ki malzemeyi onune boyke yaparak sen vermissin

Nisanda çocuğunuz yokken ne ara hamile kalıp çocuk doğurup bide yalnız kaldınız valla bravo

Mune

selamlar ben seli! arkadaşım benim hesaptan yazdı bunları... Aslında ben değilim, konu sahibi arkadasım... Tüh karışacak ortalık...
Şimdi mi jeton düştü.. aa ben konu açmıştım orda çocuğum yok demiştim .. sahtekarlığım ortaya mı çıkacak dediniz.. yeni hesap almak çok mu zor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…