Erkeği para varken kadını para yokken tanırsın!

Pardon da cnm nasıl haberi olmadan arkadaşı konu açar?? Konuda belirtsedi madem..ben inanmıyorum .. milleti trolleyecekti sonra aklına eski konusu geldi..

ay bende de durum aynı. Hatta söyledim biz eskiden paramiz yokken fildir fildir geziyomuşuz arabamiz bile yokmuş ama heryere gitmişiz dedim. bana "zengin parasiyla fakir karısıyla oynarmiş" dedi. güler misin ağlar misin Hatta bide bu sözün hikayesini anlattı para cok olunca işte çok oluyomuş falan :)

Ben de çok paraya karşıyım
Gerçekten erkeklere fazla para, Kadınlara da parasızlık iyi gelmiyor
Parayla bozulmayan nadir kesim var
O da bize denk gelmez
Ben alamam şahsen o riski
Bi tane ev satın al tamam
Ye iç gez mantığını severim
Paran yoksa ayağını yorganına göre uzat tabi
Eşiniz de keşke fazla paralı hale gelmeseydi ama çözümü pek yok sanırım
Siz de markalı şeyler alın
Dışarda yiyin bol bol
Azalır belki

Üşenmedim ve 5 Nisan’da attığı mesajla bugün attığı mesajın fotosunu çektim
5 Nisan’da çocuk yok
4 ay olmadan oğlu olmuş
retro_hippo dikkatin için teşekkür ederiz ve Mune

Sonrasında arkadaşım açtı benden habersiz diyo ama inanmadım ben.. mümkün mü Allah aşkına.. sizin haberiniz olmadan arkadaşınızın konu açması.. o zmn ilk msjda belirtseydi.. belli ki sonradan çark etti..

(Öyle bişey olması olanaksız, arkadaş habersiz konu açamaz, hayatımda duymadım)
Evet
İşte , sahtecilik yapmak gerçekten profesyonellik gerektirir

Allahım çok para beni de bozar mi? Lütfen o günleri de bana göster

Yok artık

Pardon da cnm nasıl haberi olmadan arkadaşı konu açar?? Konuda belirtsedi madem..ben inanmıyorum .. milleti trolleyecekti sonra aklına eski konusu geldi..
Ben hala inanıyorum konu sahibine ya ne bilim belki de haklısındır . Yalancıysa da kendıne yazık kendı yarattıgı yalancı dünyasında yaşar

selamlar ben seli! arkadaşım benim hesaptan yazdı bunları... Aslında ben değilim, konu sahibi arkadasım... Tüh karışacak ortalık...

Üyeliğinizi bir başkasına kullandırmanız yasaktır.

"Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar."

kuralını ihlal ettiğiniz için üyeliğiniz askıya alındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…