Erkek Arkadam dnlere gitmeme izin vermiyor:(

çok saçma tek ordamı görüp beğencekler seni
beğenen her yerde beğenir
bence yaptığının saçma olduğunu uygun bil dille anlatmalısın

sen şanslıymışsın canım, genelde nasıl başlarlarsa öyle hatta daha da ileri giderek devam ediyorlar
ben baştan sınırların konmasından yanayım
ama tabi çok seviyorsam ona uymaya değil onu kendime uydurmaya azmederim
ama yine de mücadeleyi bırakmam kaydirigubbakcemile3
kadınların pasif kalmasına tahammülüm yok çünkü... :içelim:

bu arada bende düğünlerden nefret ederim
beni vinçle götürürler tek katıldığım düğün kuzenin ve ablamınkiydi
erkek arkadaşın benim kafadanmış dicemde
o kıskançlığına yapıyor
bense gerçekten nefret ediyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hepinize çok teşekkür ederim kızlarr ilgilendiğiniz için:1hug:...bi araya bı konuyu konuşmaya çalışmıştım ama sinirlendiğini anlayınca kapattım konuyu ekrar oturup konuşacam ...çünkü olmuyo böyle..umarım beni anlar:çok üzgünüm:

bugüm düğüne katıldım daha :)) benmkinin huyu da ben bi yere gitsem mesajıma flan cevap vermez.oraya eglenmeye gidiyosam oraya odaklanmamı istiyo galiba :)) ama gıcık oluyorum

canm dışarda da begenen begenir seni,bu kıskançlığın gereksz oldugunu tatlı bi dille anlat..hayır gidicem edicem diye sert çıkarsan tartışma olur...

esım yada sevgılım e sadece gıdıyom dıye haber verırdım..
ızın ıstemek ıcın degıl 5 yasındakı cocuk degılım parka gıdebılırmıyım dıyeyım!..

helede annenle beraber gideceğin bir yere nasıl karışır ya. kim olurki. bu kadar hakkı neden veriyosunuz anlamıyorum. herkes haddini bilmeli bilmiyorsa bildirin lütfen . ona sıra gelene kadar daha senin başında annen ve baban var.

canım senın durumunu cok ıı bılıyorum...cunku aynı seylerı bende yasadım ınanırmısın aynı cumelerı kullanıyormus..ve ben cok buyuk hata yaptıgımı yenı yenı ögrenıyorum..sakın tavız verme senın basında annen babn var..el gelıp gecıyor ..bak benı aldattı ve 4 senelık ılskım bıttı...sakın dınleme..bu sefer annelerımızı kırıyoruz..benı beyenmıyorsun dıyordu bana..ben kızımı koluma takıp gezemeyecekmıyım dıyor..ve o kadar sıkıyorsunkı kendını hem gıtmek ıstıyorsun ama sorun olack dıe dızını kırıp oturuyorsun..ben hıc unutmam amcamın oglunun dugununde sırf oynamamak ıcın uzerıme meyve suyu doktum bılerek..ne salakmısım ama..suan dızlerımı dovuyorum..degermıymıs DEGMEZ...bu erkek mılletıne cok yuz vermeyeceksın.. benden sana soylemesı..

cok saçma ama bunlarda gercekler arkadaslar.bende aynı sorunları yasadım benim eşimde cok kıskanç oldugu için cogu kez mantıksız davranıyor.6 yıllık evliyiz bazı şeyleri aştı ama daha aşması gereken cok şey var....
bunda benimde hatam var.çünkü bende zmanında herseyine tamam tamam... dedim.şimdi hala bunun acısını cekiyorum.şimdi söylediği bişeye karsı cıktıgımda sen cok degıstın dıyor.hiçbir zaman erkeklere gerektıgınden fazla taviz vermeyeceksin bunu anladım...

ailenizin izin verdiği,onayladığı olayları neden erkek arkadaşınıza soruyorsunuz.evleninceye kadar sizden aileniz sorumlu.baştan her yaptıınız şey için onay istiyorsunuz sonrada yakınıyorsunuz.yapmayın kızlar.erkek arkadaşınızdan çekindiğiniz kadar ailelerinizden çekinmiyorsunuz

kıskanıyor cok sevıyor demekkı, genelde düğünlerde bırlerıyle tanıstırırlar bekar kızları,
elden gıtmenı ıstemedıgınden boyle yapıyordur

düşünsene kıskanck bı sevgılın olmadıgını?

...............aşk senı bulabılır de
uzakta durabılır de
samımı oluyor derken
mesafe koyabılır de
buboyle vurabılır de ılgısız durabılır de

onu sana katıyor derken
tuzaklar kurabılır de bu boyle

ask senı bulabılır de ............

ya varya şu sitede o kadar kıskançlık başlığı vs..var ağlaşırlar dert yakınırlar vs...ama gizliden gizliye hoşlarına da gider..kadın kısmının anlaşılmazlığı..

çok saçma ya nişanlınmı eşinmi babanmı kesinlikle taviz verme ne demek izin vermio ya o kim oluyor

ya varya şu sitede o kadar kıskançlık başlığı vs..var ağlaşırlar dert yakınırlar vs...ama gizliden gizliye hoşlarına da gider..kadın kısmının anlaşılmazlığı..

her seyın fazlası zarar, hıc cok kıskanılmadın mı ıgrenc bır sey,
kıskanılmamak da daaha beter ama. :sinifsinif:

ya zaten o düğünlerden nefret ediyo..bana da gitme dio..söylediği şeyde millet oraya kız aramaya gidiyo senin ne işin var orda otur evindesenağlama

erkek arkadaşına de ki insanlar düğünlere sevdiklerinin mutlu gününde yanlarında olduklarını göstermek ve mutluluklarını birlikte kutlamak için gidiyolar.
sizin düğününüze de kimse gelmesin diycek sanırım. saadece takıları yollasınlar falan derse şaşırmam. yaşadığın yer konya düğünlerde yemeklerin falan en meşhur olduğu yerlerden. kendi gidip yiyip içiyodur kesin sana da gitme diyo. bence def et gitsin gerizekalıyı manyakmısın bunla mı uğraşcan anan var baban var. ay şimdi senin sevgilini bi elime geçirsemklava:kötükedihüso

Son düzenleme:
Hiç çekemem böyle tripli erkekleri.
Sen bir yere giderken birşey yaparken hep sevgilinden izin mi alıyorsun arkadaşım ?
Bu kadar bağımlı olmayın erkeklere ya.
ıstediğin yere gidebilirsin kimseden de izin almak zorunda değilsin.
Ki annenle gidecekmişsin zaten.
Allah vere de tek başıma çıkacağım dememişsin.
Hayatına bu kadar müdahale etmesine fırsat verme erkek arkadaşının.
Kendi kararlarını açıkça söyle ve sana olan karışma hakkınıda elinden al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…