- 27 Nisan 2008
- 6.671
- 18
- 158
- Konu Sahibi mavisim_11
-
ya kızlar ne yapıcam bilmiyorum.senağlama ya tanıddıkların falan düğünü oluyo bi yandan annem gel beraber gidelim dio bi yandanda erkek arkadaşım kesinlikle gidemezsin dio..ne yapıcam ben ya sıkıldım artıksenağlamasenağlama
ya kızlar ne yapıcam bilmiyorum.senağlama ya tanıddıkların falan düğünü oluyo bi yandan annem gel beraber gidelim dio bi yandanda erkek arkadaşım kesinlikle gidemezsin dio..ne yapıcam ben ya sıkıldım artıksenağlamasenağlama
imza :lepi:kusura bakmayın ama arkadasım adı ustunde sadece erkek arkadasınız
sızın kısılıgınıze dusuncenıze kararlarınıza karısamaz
annem gel dıyor ama erkek arkadasım hayır dıyor napacagımı sasırdım sozunuz bana cok sacma geldı
tabıkı gıtmek ıstıyorsanız gıdeceksınız o kım oluyorda karısıyor sımdıden bunu yapan ılerde ne kısıtlamalar getırebılır hıc dusundunuzmu?
esım bıle benım sadece fıkrını sorarım soyler sen bılırsın ne yapman gerektıgını dıyerek son sozu bana bırakır kı erkek arkadasıma asla ve asla bu tavızı vermem sızın yerınızde olsam
benim eşimde flört dönemimizde bi düğüne gidicektik ailece ve gittik tesadüf oda aynı düğüne gidiyormuş orda karşılaştık beni görünce şaşırdı ne işin var dicekti sanırım köşeden babam cıkınca salona döndü ben su almaya diye dışarı cıktım benimkide gelmiş peşimden surat beş karış noldu dedim hiç üsteleyince gözüne ne yaptın sen dedi.bende göz kalemimi kalın cekmiştim türkan şoray gözleri gibi yapmıştım ne ne varki dedim bana afedersiniz b..k var ama ağzından kaçtı asla kullanmaz böyle bi kelime :roflol:bende tabi dururmuyum :jeyyar: aldım malum yerine nişanı attıverdim su şişesini hah şimdi o dediğin oldu dedim:lepi: sen kimsin benim babam karışmıyor göz kalemime sen ne hakla karışıyorsun dedim o gün bu gündür asla kıyafetmiş bilemem makyajmış asla laf etmez bazen ben bunu giyeyimmi bacağım gözüküyormu falan derim ne dersin derim sen bilirsin ya fikrini söyler olmuş yada olmamış yada cok güzelsin hayatım der :lepi::lepi:[/QUOTE
BENDE Mİ YAPSAMsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?