Erkek Arkadam dnlere gitmeme izin vermiyor:(

Düğünlerden nefret ederim,ama düğüne gitme diyen bi sevgiliye de nefretle beraber hayret ederim,ona ne oluyor ki

kızlarr o duymasın ama geçenlerde gitme dedi ama gittim ne yapayım annemle tartışamam bu yüzden...:umursamaznunla konuştum çok üstüme geliyorsun die tamamdedi özür diledi umarım bi daha olmaz:Saruboceq:hihoyyyt

bu ne demek yaaaaa bazen gerçekten anlayamıyorum...sonuçta ailen o düğünü olan ki,şiler ve sevgilin yokken onlar vardı...üzüntünde sevincinde onlar yanındaydı...bilmiyorum ama anlamadım düğüne gitsen ayrılcak mı senden yaniii????:1shok:

kızlar ben eşime sordum bu durumu erkek en iyi o acıklar diye
sorduğumda kız bakmaya kız aramaya giderlermiş erkeklerin coğunluğu sonra siz niye gidersiniz dedi
bizde kıyafet yarıştırıp bol dedikodu cekiştirme ve gönlümüzce eğlenip sevdiklerimizle mutlu olmak için gideriz dedim sonucta annelerimiz koluna takıpta kızını affedersiniz seye götürmüyor her halde dedim
erkeklerin beyni tamamen oraya calıştığı için düğünde erkekler sevgilerininde ve karılarında tamamen kendileriyle düşünen kişiler olacağı için gitmelerini istemezler ve kıskanırlarmış:roflol::roflol:
erkek beyni işte nolcek klava:klava:

çok şaşırdım ya nasıl düşünürlermiş öyleklava:klava:

sevgiline söyle sana bir liste versin nerelere gidip gidemeyeceğine dair ona göre hareket edersin ..ya kızlar allahaşkına biraaaaazzzzzzz dik durun yaaaa

höst karışsın bazı şeylere de ailenle katılacağın ortamlara da karışacak kadar kim oluryor. madem öyle taksın eline yüzüğü istediği kadar konuşsun ondan sonra hıhhhlmaz:

bunu bilir bu söylerim bir erkek için heleki kocan degilse aileni üzmek kadar üzücü bir durum yok orada.. hele bazı kızlara uyuz oluyorum annelerinin babalarının yapma dediklerini yaparlar ama sevgilileri yapma dedigi zaman akan sular durur.. allah akıl fikir versin ne diyim..

bunu burda anlatmak isterdim en ince detayına kadar bir erkeğin niye böyle davrandığıyla ilgili ancak kadın mantığı bunu anlar mı bilemiycem?

erkeklerın beynıyle degıl baska yerlerıyle hareket etmelerı bu sonucları doguruyo ıste
aman canım sen sen ol kımseyı karıstırma hayatına
sonra tavız tavızı dogurur kole olur cıkarsın vallalmaz:
bızzat yasadım gordum anladım

ilk günden taviz verirsen bu hep böyle gider taviz tavizi doğurur hep verdikçe daha fazlasnı ister insanlar gitmemekle yanlış yapıyosun

ya bir kaç sene daha çek bu durumu, yada sen bilirsin.
çünkü bu yaşlarda bu şekilde davranması çok normal, oturtmaya çalışıyor bazı şeyleri çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…