madem kısmetlerin var değerlendir o zaman. seninle ciddi düşünecek, seni eş olarak sahiplenebilecek birilerini tanımaya çalış.cok kısmetım çıktı halada cıkıo ama hepsini red edıyorum bunun için çünkü ben artık evlenmek istiyorum yaşım 28 işim gücüm var bütün arkadaşlarım evli etrafımda arkadaşda kalmadı o kadar yalnızımki sadece o var başka kimse yok hayatımda bir arkadasım bile yok o yüzden belki böle bağlandım
ben daha önce herşeyi görmüş geçirmiş güya doymuş bir erkekle evlendim.
aramızda da 8 yaş fark vardı.
aynı senin gibi evlilikten korkan rahat bi tipti.
benim yaşım küçük olduğu için ben evlilik fikrini kendiliğinden aklına sokmuşum güya ama, benim salaklığım ve saflığımdan benim ile evlendi şimdi anlıyorum.
o yaştaki çakallar genelde saf kız arıyor çünkü aynı hayatına devam etmek istiyorlar.
Ne oldu boşandık!
çünkü akılsız akıl edemedi evliliğin nasıl birşey olduğunu.
33 yaşındaydı benimki de ama 13 yaşındaki çocuk daha mantıklıdır ondan.
yaşla başla alakası yok senin namzet evlenmesin bence.
kimsenin de başını yakmasın böyleleri.
bak ben neler yaşadım onun gerizekalılıkları yüzünden.
boşver kardeşim olmadı diye ağladığın dualara gün gelip şükrediyorsun ben hayattan bunu öğrendim.
cok kısmetım çıktı halada cıkıo ama hepsini red edıyorum bunun için çünkü ben artık evlenmek istiyorum yaşım 28 işim gücüm var bütün arkadaşlarım evli etrafımda arkadaşda kalmadı o kadar yalnızımki sadece o var başka kimse yok hayatımda bir arkadasım bile yok o yüzden belki böle bağlandım
madem kısmetlerin var değerlendir o zaman. seninle ciddi düşünecek, seni eş olarak sahiplenebilecek birilerini tanımaya çalış.
sizin dediğiniz gibi o yeni kısmetımle görüştüm bı çay içtim ama kendimi cok kötü hissettim sanki aldatmışım gibi hatta aldatma sayılır yani cok pişman oldum zaten rahat olamadım tedirgin oldum bugune kadar böle bişe yapmadıgım için zaten aklım sevgilimdeyken nasıl başka birini tanıyabılırımki cocuk tekrar görüşelim falan dedı ama ben görüşmek istemedım arama dedim halbukı bu cocukdan daha önce hoşlanıodum önceden ama birini severken başka biri olmuo ben ayrılmadan tamamen başkasıyla görüşemem zaten bidahada asla yapmıcam
steril, arkadaslara katılıyorum...
28yasında evlenip 35ten sorna "gun gormedim" demek yerine "eldeki ile idare edeyim" mantıgından uzaklasıp bu adamla hayat gecer hatta insanın omrunu uzatır diyecegin kisiyle evlilik dusunmem taraftarıyım.
bu eger "yeni kısmete yesil ısık yakmak" anlamına geliyorsa, tanıs derim.
eger becerebilirm dersen, o yeni insanlarla iliskiye baslamasan arkadan arkaya bi gor arastır bence. su durumda zaten kaybedecegin pek bir sey yok gibi...
bir de neden evlenmek ister insan..? bence yalnız kalmamak ve yeni nesile birikimlerini aktarabilmek icin.
eger bu adamla ilerlesem bile hem yalnız kalırım hem de cocuklarım o ailede mutsuz olur diye bir dusuncen varsa kısmetlerini hemen geri cevirme bence.
zamanında cok sey yaşamış herseye doymuş bende baya bir duruldu alkolu vardı hemde aşırı ama 4 aydır o da yok onuda bıraktı hayatı boyunca rahat bi hayat yaşamış o rahatlıga alışmış bende cok kıskancım çekindiği o cok kısıtlamamdan korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?