erkek arkadaşım evlilikten çok korkuyor onu nasıl evliliğe ikna edebilirim

yahu maddi açıdan hazır olmadığını düşünüyor olması fikrini bi tek ben mi düşünüyorum acaba ? hepiniz aynı seyi söylemişsiniz benim bile içim karardı.banada şöyle geldi 33 yaşında fakat evliliği bu zamana kadar düşünmemiş birikim yapmamış rahat yaşamış demiş arkadaşlar.benim anne tarafımdan çoğu insan 30lu yaşlarda evlendi 40 olanda var.he iç mi ilişkileri olmadı tabiki her birinin oldu fakat evliliği düşündüren olmadı, sonuçta ciddi bir müessese diyoruz değil mi ?

insanların fikirleri değişken adam konu sahibini 10 aydır tanıyommus bence 10 ay evlilik düşünmek için çok kısa bir zaman, henüz düşünmemiş olması bana gayet mantıklı geldi.ve maddi durumunuda belirtmiş zaten.
rahat yaşamıştır sevgilisi olmamıştır ciddi düşündüğü e bu yüzden evlilikte istememiştir...
23 24 yaşına gelip elinde avcunda doğru düzgün parası olmadan evliliğin sorumluluğunu göz önünde bulundurmadan evliliğe can atan evlenelim evlenelim diye tutturan adamdan çok, evliliğe hazır mı değil mi bunun ayrımını yapabilen 30larında adamı tercih ederim ben açıkçası..çünkü ilki etrafta çoook e öylesine gerekte yok.

kısmetlerini bece de çevirmesin ama o adamla da devam etmesin...

iyi de bu sekilde aklı onda kalacak... hatalarını gorerek adamdan soguması, zamana yayması daha kolay sanki.
belki dusundugumuz kadar da kotu biri degildir adam. ya da ben cok safım :/

yaklaşık 10 gündürde aramız cok kötü cok soguk davrranıyo bana aramıo sormuyo ben arıyorum soguk konuşuo aşkım bile demio bana sadece canım die neden böle yapıosun dediğimde de sorunlaırm var maddi sorunlarım borcum var evlenmeyı falan düşünmüyorum dedi gecen gün bana resmen şok oldum adam ayrılmamı beklıo ama ben ondan vazgecemem cok sevıyorum ne yapacagımı şaşırdım böle dahada kötü yabancı gıbı olduk elimi bile tutmuo buz gıbı oldu bana karsı kimseye anlatamıyorum napıcam çıldırcam nolur yardım edin

acaba benden maddi destek mi beklıo benden de bişe gelmeyınce onun sinirimi anlamdım gitti ne yapsam batıo ne sölesem terlio cok acı çekiyorum ama ben ondan ayrılamam o da benden ayrılamıo sölemıo ama anlıyorum artık

hiç huzurum kalmadı hiçbişe yıyemıyorum eridim bittim hergün ağlıyorum neden böle davranıyosun diyorum yok bişe nasıl davranıyorumkı dio

Zorla güzellik olmuyo gördügün gibi adam evlenmek istemiyor sen ikna etmek istiyorsun ne yapmasını bekliyodun ayrilmak istiyor belliki sıkbogaz etmeyin şu adamları arkadaş benimle evlenmek istemeyén birini ikna etmeye çalışıcam bide

Canım hiç sinirin bozulmasın. Öncelikle sen ne istediğini hayattan ne beklediğine karar ver. Artık evlenmeyi düşünüyosan ona da bu şekilde davranıcaksın. Onu ikna etmeye çalışan tavrın yanlış. Böyle alttan alttan evlensek şöyle güzel böyle güzel olur dersen he he hiç düşünmemiştim ama güzel olur diyip seni oyalamaya devam eder.

Biraz daha açık konuşman gerekiyor. Ben artık 28 yaşıma geldim evlenip çocuk sahibi olmayı bi evimin olmasını hayatımın düzene oturmasını istiyorum. Sen de düşünüyosan devam edelim. daha fazla beklemenin bir anlamı yok diceksin. O da sana ben 2 sene daha düşünmüyorum ya da ben evlenmeyi hiç düşünmüyorum veya evlenmeyi düşünmüyodum ama sanırım yaşımız geldi gibi açık cevaplar vermeli. bu cevabı duymak istediğini ona belirt.

İknaymış, alttan mesajlar vermekmiş, evliliğin güzel yanlarını anlatmakmış işe yaramaz istemiyosa. Sadece senden ayrılmamak için ilişkiyi uzatmak için ben de istiyorum du bakalm evet mantıklı geldi falan diye oyalar. O da seni seviyodur eminim. ama evlenmeyi istemek farklı bir şey. Sen nerde olmak istediğine karar ver. Adamı kötülemek falan bizim haddimize değil. Sen bu konuda moralini bozma. Evlilik fikri bambaşka bir şey..

BENCEDE birak gitsin adamin amaci gezmek tozmak vakit geciriyor iste.Simdiye kadar adami zora sokmadan istediklerini yapmisdin evlilik dedin sogudu biste cunku adamin niyeti yok.Boyle adamlar konuyu acmasan 10 yil bile gezer tozar neyseki konuyu evlilige getirdin bunlarin bir de yillarca gezip evlenmeyip senden ayrilinca bir anda ailesinin buldugu kizla evlenen modelleri var.Ya gercekten serseri bu adam evlenneyecek o yasta ailesinin basina kalacak utanmadan ya da senden ayrilinca evlenir etrafindan tavsiye edilen biriyle.

Bir adam 1 yil icinde ileriye donuk hic bir plan yapmiyorsa cekip gideceksin.Sen evlenmek istiyorsun o sadece gonlunhu eglendiriyor kendi onunu kapama bari onurunla gururunla ayril bu adamdan.Kendini kucultme arkadasim birak nerde gezecekse gezsin.Sana fayda yok bu adamdan.

Son düzenleme:

Az önceki yorumumu yazarken bunu okumamıştım ama şimdi ne diyeceğimi tahmin ediyosundur heralde. Niyetini belirtmiş. Seni de kırmak istemiyor daha fazla. ayrıl demesi burdan çok kolay evet. Senin için ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum da. yapıcak bir şey yok. sen niyetini belli ettin. O da cevabını vermiş. Uzatmanın alemi yok..

Yorumları okumadım benim düşüncem Evlenmek istemeyen bir adamı evliliğe ikna edemeSiniz birlikteliğiniz boyuncada aklından bir kez olsun geçmemiş bu düşünce şok olması ve arkadaşlarının çok şaşıracağını belki bu yüzden söylüyor benim düşüncem ilişkinizinde bu kadar sürmesi daha önce bu konun açılmaması yüzünden, sizi üzmek için söylemiyorum ama bu muhabbetten sonra ya ayrılacaksınız yada gerçekten fikrini bir anda değiştirip evleneceksiniz herkes niyetini belli etmiş çünkü ama ayrılma ihtimali yüksek belki ikna edebilirim diye zaman harcamayın bence

10 ay çok bir zaman değil daha iyi tanımaya bakın bu adamı. çokta hevesli görünmeyin,o koşsun evlenmek için peşinizden.

ben evlenmeyı cok istiyorum doğru ama onunla evlenmeyı cok istiyorum ve benimle evlenirse düzenli bi hayatı olcagınıda biliyorum hemşikayet edio yaşadıgı hayattan hemde evlenmeye yanaşmıo gecen günlerde en yakın 2 arkdaşı boşandı ve ne olduysa bundan sora oldu bizim salağa nereye ceksen oaraya gider aklına girdiler ben eminim hatta diyorum ona senin aklını çelenler mi var yok öle bişe dio yoksa biz evlenme muhabettını yaptıktan sonra aramız sıcaktı onlar ne zamanki boşandı bu uzaklaştı benden

http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...olur-bi-akil-verin-napicagimi-bilmiyorum.html
Canım yaa yazını okuyunca şaşırdım vallahi.Benim açtığım konuyu bi oku istersen..Bende tam tersi bu evlilik konusundan öyle sıkıldım ki.Bence benim derdimi okursan bunu hiç sorun etmezsin :)

hatta kavga etmiştik evlilik muhabbetı ederek benı ikna etti diyorum ya hiçbişe yoktu arkadaşları ayrıldı bu böle oldu

Canım böyle yaparsan o senden daha çok uzaklaşır.Bence bi süre onun istediği gibi olsun.bazen ayrılıklar iyi gelir hr iki tarafa da.seviyosun anlıyorum ama evlilik için hazır hissetmiyor belli ki snnde bu konuyu açtığını görünce sıkılmış..bnce biraz ayrı kalın ve düşünün.

ama canım senin yaşın küçük okulun var vs vs bizim yaş kaç oldu önümüzde engel yok ikimizinde garanti bir işi var diyorum ya engel yok hiç

yok zaten konustuk gecen dedım bende düşünmüyorum bıraktım artık madem öle dedim hersey olcagına varır dedim ama yıen soğuk offf offf birazdan da buluscaz

artık evlenmekten de gectım bana soğuk olmasın yanımda olsun eskisi gibi yeter böle cok acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…