kısmetlerini bece de çevirmesin ama o adamla da devam etmesin...
aslında cok garip bişe oldu her işte bir hayır var belkide o çaydan sonra sevgilimi ne kadar sevdiğimi anladım ben onsuz asla yapamam daha da düşkün oldum ona başka birisi başka kısmet vs vs hiçbiri beni ilgilendırmıyor ben cok sevıyorum ve hiçkimse bana onun gibi bakmıyor
yaklaşık 10 gündürde aramız cok kötü cok soguk davrranıyo bana aramıo sormuyo ben arıyorum soguk konuşuo aşkım bile demio bana sadece canım die neden böle yapıosun dediğimde de sorunlaırm var maddi sorunlarım borcum var evlenmeyı falan düşünmüyorum dedi gecen gün bana resmen şok oldum adam ayrılmamı beklıo ama ben ondan vazgecemem cok sevıyorum ne yapacagımı şaşırdım böle dahada kötü yabancı gıbı olduk elimi bile tutmuo buz gıbı oldu bana karsı kimseye anlatamıyorum napıcam çıldırcam nolur yardım edin
Slm kızlar;
ben 28 yaşındayım erkek arkadaşım ise 33 yaşında 10 aydır beraberiz ama bugune kadar evlilik ile ilgili ağzından tek cümle duymadım.
bende hep itici olur diye konusunu açamadım ama gecen gün birşey oldu ve artık dayanamayarak sordum
Sende bende belli bi yaşa gelmiş insanlarız seninde işin var benımde işim var beklediğimiz birşeyde yok sende bende birbirimizi sevıyoruz ne olcak bu durum nereye gider dedim
o da önce kısa bir şok yaşadı sonra dedi ki ben bu yaşıma kadar evliliği hiç düşünmedim arkadaşlarıma sölesem şok olurlar belli bir birikim olmalı benım her ay aldııgm para değişio dedi , bende söyledım bende çalışıyorum sabit bi gelirim var memur oldugum için garanti bir işim maaşım var bir ay para kazanamadın atıyorum benım maaşım var sonucta herseyı beraber yaparız senın benım param diye birşey olamazki diye diye bununla baya bir konuştum ve bir baktım aklından hiç geçmeyen evlilik konusu hoşuna gitti ben onun yanında olcagımı sölediğimden. tmm ama benı cok sıkıştırma dedi bende tabıkı hemen evlenelım demiyorum zaten sana dedım zamanı var herseyın dedım.
Peki bundan sonra ne yapabılırım sürekli hatırlatayımmı bu konuyu yoksa açmayayım mı itici olmamak için ama açmasam zaten onunda işine gelebılır he o günden sonrada sürekli arkadaşlarının evliliklerini anlatmaya başladı bana bıde şansa dün en yakın arkadaşı boşandı mı aksiliğe bak ya ben bundan sora ne yapabılırım kızlar akıl verın bana
yaklaşık 10 gündürde aramız cok kötü cok soguk davrranıyo bana aramıo sormuyo ben arıyorum soguk konuşuo aşkım bile demio bana sadece canım die neden böle yapıosun dediğimde de sorunlaırm var maddi sorunlarım borcum var evlenmeyı falan düşünmüyorum dedi gecen gün bana resmen şok oldum adam ayrılmamı beklıo ama ben ondan vazgecemem cok sevıyorum ne yapacagımı şaşırdım böle dahada kötü yabancı gıbı olduk elimi bile tutmuo buz gıbı oldu bana karsı kimseye anlatamıyorum napıcam çıldırcam nolur yardım edin
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...olur-bi-akil-verin-napicagimi-bilmiyorum.html
Canım yaa yazını okuyunca şaşırdım vallahi.Benim açtığım konuyu bi oku istersen..Bende tam tersi bu evlilik konusundan öyle sıkıldım ki.Bence benim derdimi okursan bunu hiç sorun etmezsin :)
Canım böyle yaparsan o senden daha çok uzaklaşır.Bence bi süre onun istediği gibi olsun.bazen ayrılıklar iyi gelir hr iki tarafa da.seviyosun anlıyorum ama evlilik için hazır hissetmiyor belli ki snnde bu konuyu açtığını görünce sıkılmış..bnce biraz ayrı kalın ve düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?