Erkek arkadaşım tarafından dolandirildim:(

Miktar büyük değil binlira ama kendime okadar kiziyorumki okadar ağır geliyor ki psikolojim berbat savcılığa versem ıspatla rim ama dava açtığım zaman ailemin haberi olur bunu istemiyorum
Bence 1000 lira az bi miktar değil .peşine dusulecek bir para.1000 lirayla 1 ay ev gecindiren aileler var.bi sekilde pesine düş al parayi.bi fakire versen ömür boyu dua eder sana.o çocukta durmasından iyidir

ne kadar süredir birlikteydiniz?
daha çok yeni tanıştığınız birisi olduğunu sezdim. öyleyse siz kaşınmışsınız, üzgünüm ama.

ne kadar süredir birlikteydiniz?
daha çok yeni tanıştığınız birisi olduğunu sezdim. öyleyse siz kaşınmışsınız, üzgünüm ama.
3 ay oldu hakettim diyosun
Ay siz de hiçbir bilgi vermiyorsunuz,
ne kadardır sevgilisiniz? İki gün sonra hemen istediniz de vermem mi dedi? Ayrılık falan oldu mu bu arada?
Ağzınızdan laf cımbızla alınıyor
3 aydır sevgilim iki gün sonra istemedim yanlış anlamasın diye bir hafta sonra istedim

Yaş kaç? Şikayet edin bence ailenizden niye cekiniyorsunuz ki. Bin lirayı çat diye borç verebildiginize göre işinizde gücünüzde yetişkin birisinizdir.

3 ay oldu hakettim diyosun

3 aydır sevgilim iki gün sonra istemedim yanlış anlamasın diye bir hafta sonra istedim
hak ettiniz demek istemedim o daha ağır bir tabir :)
bir de ben daha da kısa süre düşünmüştüm açıkçası. parayı alıp ortadan kaybolmuş çünkü

Dayanamadım yazcam ya ne kadar abartmışsınız yuh yani 1haftada istemişsiniz bnm arkadasım borç istese mesela uzun sure vermediği oluyo sıkışık bile olsam istememiyorm ne dolandırması yuh bi milyar yani bi dur bakalım ikinciyi istiyor mu yoksa baktın ödemiyo kafeye gidince öder zaten ye iç gez öder sen ödersin o öder baktın dolandırıcı ayrılırsın yapmayın böle seyler ya olabilir sen sıkışmışsan bunu bi şekilde söle ama 1haftada kısa süre smdi eşim bana evlenmeden önce harcadığı paraları istese aman Allahım benim olsa ben ona harcardım adam sizi terketmemiş ki terletse paranı istesen haklısında çok saçma yani

peki size tutumu nasıldı bu süreçte. Ne bileyim, parayı aldı bir daha aramadı, siz de bir hafta sonra isteyince vermiyorum mu dedi?
kavga mı ettiniz o sırada mı söyledi?
Sevgililiğiniz sürüyordu da siz parayı isteyince mi vermiyorum dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…