- 27 Şubat 2012
- 17.123
- 29.058
- 798
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Ozeldir muhtemelen. Durum kritiktir. Doktoru baska yerde ameliyat yapmiyordur. Hayir yani konu gibi ameliyat durumu da gercekse toptan sifalar dilerim de inanasim gelmiyor Iste.
Ayy evet benita'm yaa bende yatacaktim. Gidiyim ben uyuyimm.
Bu kadar, başka bir şey demedi.Eeee başka?
Ne hastalığı varmış . Neyden ameliyat olcakmışAmeliyatın Nerede yapılacağını sordum. Devlet Hastanesinde yapılacağını fakat kaliteli, tanınan bir hekimle anlastiklarini onun da ekstra para istediğini ameliyatı bu hekim yaparsa annesi için daha iyi olacağını söyledi. ..
Evet uyuyalım bır gelısme olursa benı etıketleyın
Hiç güleceğim yoktu. Nasıl bir dava açmamı önerdiniz. Yani siz şimdi sevgilinize borç verince geri ödemezse dava ile alabileceğinizimi zannediyorsunuzDava açmayı düşünmediniz mi?
Ailenin bu duruma sıcak bakmadığını falan soylesen?Bu kadar, başka bir şey demedi.
Sen perili koskte kala kala icine cin kacmis sanirim yallah cinler kis kis yallah cinler yallah diye gunde uc kere oku ufle kendine gelirsinBu kadar, başka bir şey demedi.
Ameliyatın Nerede yapılacağını sordum. Devlet Hastanesinde yapılacağını fakat kaliteli, tanınan bir hekimle anlastiklarini onun da ekstra para istediğini ameliyatı bu hekim yaparsa annesi için daha iyi olacağını söyledi. ..
tolin 'i supurgeyle kovalarim ben.
Suzii yat uyu valla gozkapaklarim dustu yorgunluktan. Muhtemelen ruyamda da para havuzunda tuzdugumu gorurum.
Tanık gösterebilirseniz geri alabilirsiniz. Kari-koca arasındaki davalarda senet vs aranmaz.Hiç güleceğim yoktu. Nasıl bir dava açmamı önerdiniz. Yani siz şimdi sevgilinize borç verince geri ödemezse dava ile alabileceğinizimi zannediyorsunuz
Numarani yaz çağrı atarım
Olmaz bugun numaramı alırsın sonra bende sana baglanırım paramda yok
Bu hastalık durumu senin paran olduğunu bilmiyorken geçiyor muydu? Yoksa paran olduğunu öğrendikten sonra mı annesinin ameliyat olması gerektiğini söyledi?Devlet yada özel bir şey söylemedi ama bu devlet seçeneğini nasıl bi şekilde söylesem uygun olur...
Teşekkür ederim Verdiğiniz bilgi için, birdaha evlenirsem bu dediğinizi uygularım. 10 yıllık meslek hayatımda bunu öğrenmemişim. Allah'ım sabır. Neyse iygeceler.Benim de yatmam lazım arkadaşlar. Gelişme olursa yine fikirlerinize basvururum. Tavsiyeler için teşekkür ederim.
Tanık gösterebilirseniz geri alabilirsiniz. Kari-koca arasındaki davalarda senet vs aranmaz.
Git o zaman fakir istemiyorum vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?