ERKEK ARKADAŞIMIN İSTEĞİ

Ozeldir muhtemelen. Durum kritiktir. Doktoru baska yerde ameliyat yapmiyordur. Hayir yani konu gibi ameliyat durumu da gercekse toptan sifalar dilerim de inanasim gelmiyor Iste.

Ayy evet benita'm yaa bende yatacaktim. Gidiyim ben uyuyimm.

Iyi değiliz mismo hicbiseye inanmiyoruz neden ? Fakiriz ya tolin öyle dedi ondan mi ??

Ne hastalığı varmış . Neyden ameliyat olcakmış

Sen bnu yedım anladım ben verıceksın parayı şimdiden geçmiş olsun

Benim de yatmam lazım arkadaşlar. Gelişme olursa yine fikirlerinize basvururum. Tavsiyeler için teşekkür ederim.
Hiç güleceğim yoktu. Nasıl bir dava açmamı önerdiniz. Yani siz şimdi sevgilinize borç verince geri ödemezse dava ile alabileceğinizimi zannediyorsunuz
Tanık gösterebilirseniz geri alabilirsiniz. Kari-koca arasındaki davalarda senet vs aranmaz.

Nerede oturuyor arkadaşının annesi ?Ona de ki bir tanıdığıma söyledim orada özel bir hastanede tanıdığı varmış oraya götürelim hem tanıdık daha iyi ilgilenirseniz de. Kusura bakma ama adam seni kullanıyor kabul etmek istemiyorsun ama gerçek bu. Şu an ipler elinde ama sen farkında değilsin. Bir kaç ay tanıdığın birine nasıl bu kadar alışıp bağlandın. 10 bin liralık ne ameliyatı o öyle zaten paranın büyük kısmını devlet veriyor ki. Parası yoksa devlette olsun

Neyse ya ben uyumaya gidiyorum.

Perilikosk hayır diyemeyeceksin sen anladım ben onu... Şimdiden geçmiş olsun... 10.000 bir de...

Devlet yada özel bir şey söylemedi ama bu devlet seçeneğini nasıl bi şekilde söylesem uygun olur...
Bu hastalık durumu senin paran olduğunu bilmiyorken geçiyor muydu? Yoksa paran olduğunu öğrendikten sonra mı annesinin ameliyat olması gerektiğini söyledi?
Yaşın daha 22 bu yaşta, bu kadar kısa sürede bağlanma kimseye, hele senden böyle kısa sürede para isteyen birine...
İlerde gülersin bu haline, bu kadar önemseme.

Ben de uyumaya gidiyorum konu sahıbı fahatca uyumaya gıttı bız dert edındık benımde kesın ruyama gırer hepımızın ortak ruyası hayırlı olsun bız kaşındık bu saate kadar merakımızdan uykusuz kaldık

Benim de yatmam lazım arkadaşlar. Gelişme olursa yine fikirlerinize basvururum. Tavsiyeler için teşekkür ederim.

Tanık gösterebilirseniz geri alabilirsiniz. Kari-koca arasındaki davalarda senet vs aranmaz.
Teşekkür ederim Verdiğiniz bilgi için, birdaha evlenirsem bu dediğinizi uygularım. 10 yıllık meslek hayatımda bunu öğrenmemişim. Allah'ım sabır. Neyse iygeceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…