- 15 Kasım 2015
- 173
- 90
- 18
- 32
- Konu Sahibi perilikosk64
-
1) 10 yıllık meslek hayatınızın olduğunu 2)mesleğiniz gereği bu gibi bilgilere ulaşım imkanınız olduğunu nereden bilebilirdim? Ne kadar agresif bir tavır. Bunun yerine Teşekkürler, biliyorum zaten, tanık gösterme imkanım yok maalesef demek bu kadar mı zor? Size de iyi geceler...Teşekkür ederim Verdiğiniz bilgi için, birdaha evlenirsem bu dediğinizi uygularım. 10 yıllık meslek hayatımda bunu öğrenmemişim. Allah'ım sabır. Neyse iygeceler.
Yahu ne tanık göstermesi ya. Insan kocasına dava açarmı paramı geri ver diye. Neyse gece gece tartışmaya gerek yok. Bence siz senet imzalatmayı ihmal etmeyin. Allah korusun size tanıkda yetmez.1) 10 yıllık meslek hayatınızın olduğunu 2)mesleğiniz gereği bu gibi bilgilere ulaşım imkanınız olduğunu nereden bilebilirdim? Ne kadar agresif bir tavır. Bunun yerine Teşekkürler, biliyorum zaten, tanık gösterme imkanım yok maalesef demek bu kadar mı zor? Size de iyi geceler...
Sen olmasan nasil olacaksa ameliyati aynen oyle yaptirsinlar, sevgiliden yuklu miktarda para istemekte ne oluyor? Paran oldugunu ogrenince birden acil ihtiyaclar doguyor degil mi? Ayril ondan.Ameliyatın Nerede yapılacağını sordum. Devlet Hastanesinde yapılacağını fakat kaliteli, tanınan bir hekimle anlastiklarini onun da ekstra para istediğini ameliyatı bu hekim yaparsa annesi için daha iyi olacağını söyledi. ..
kurutur eger bi kere yüz verirseniz. Hiç verme.Yaklaşık 200.000 tl nakitim var, o da bunu biliyor.
10 bin devlet hastanesinde bi doktorun istemesi için büyük bir rakam. Ben eşime sevgiliyken burs kartını rahatça vermiş bir insanım benim bile aklıma yatmadı. Para babamla veya annemle ortak hesapta onlarsız çekemem bana izin vermezler diyin. Gerçekten sağlık sorunu olsa bile 10 bin bir öğretmenin bulamayacağı bir rakam değil. Bu kadar erken güvenmeyin. Kimse sizin ne kadar paranız var bilmesin. Para konusunda kimseye güvenmeyin. Cinsellik yaşadıysanızda kendinize yaşadınız. Bu durumu kullandırtmayın.
Müge anlıyı hiçmi seyretmiyorsun arkadaşım.20 TL için adam öldürüyorlar.nasıl güvendinde paranın miktarını söyledin.az bir para değil çünkü.Yaklaşık 200.000 tl nakitim var, o da bunu biliyor.
Arkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.
Hukuk mezunu 22- 23 yaşında 200.000 tl birikmişi mi varmış. Eee ben boşa mı çalıştım. 28 yaşındayım onun birikiminin dörtte biri dahi yok bende. Vaaahhh vaaahhh bütün emeklerim boşa gitmiş.Hukuk Fakültesi mezunu koskoca insansiniz dolandırıcılık denen bir şeyden haberiniz vardır herhalde
Adam 200 un tamamını almadan bırakmaz
Siz de aman onu kaybetmeyeyim diye verdikçe verirsiniz sonra bi bakmissiniz adam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?