ERKEK ARKADAŞIMIN İSTEĞİ

Teşekkür ederim Verdiğiniz bilgi için, birdaha evlenirsem bu dediğinizi uygularım. 10 yıllık meslek hayatımda bunu öğrenmemişim. Allah'ım sabır. Neyse iygeceler.
1) 10 yıllık meslek hayatınızın olduğunu 2)mesleğiniz gereği bu gibi bilgilere ulaşım imkanınız olduğunu nereden bilebilirdim? Ne kadar agresif bir tavır. Bunun yerine Teşekkürler, biliyorum zaten, tanık gösterme imkanım yok maalesef demek bu kadar mı zor? Size de iyi geceler...

10 bin bulunmayacak bir para degil hele ki ogretmenden bahsediyoruz (issiz güçsüz biri degil yani) gidip rahatca kredi çekebilir sıkıntı olmaz. Ayrica benim sevgilim benim paramla cay bile icmezken bu sahsin 10 bin istemesi bana da tuhaf geldi. Var bi bit yeniği. Ben olsam vermezdim.

Ha illa kafaya koyduysanız hangi.hastanede ameliyat olacaksa o hastaneye gidin araştırın o doktor gerçekten parayla mi ameliyat yapıyor var mi.boyle bir durum diye. Devlet hastanesinde 10 bine ameliyat sacma geldi bana. Bende devlette hocaya ameliyat oldum ama 10 bin dökmedim yani. Ayrica oyleyse bile parayi sizden istemesi gercekten sacma.

Dikkat edin bu devirde 3 kurus icin anasini babasini öldürüyor insanlar. En olmadi paranin babanizin adina oldugunu.ondan habersiz.cekemediginizi falan soyleyin ne biliyim.

Yahu ne tanık göstermesi ya. Insan kocasına dava açarmı paramı geri ver diye. Neyse gece gece tartışmaya gerek yok. Bence siz senet imzalatmayı ihmal etmeyin. Allah korusun size tanıkda yetmez.

Sen olmasan nasil olacaksa ameliyati aynen oyle yaptirsinlar, sevgiliden yuklu miktarda para istemekte ne oluyor? Paran oldugunu ogrenince birden acil ihtiyaclar doguyor degil mi? Ayril ondan.

10 bin devlet hastanesinde bi doktorun istemesi için büyük bir rakam. Ben eşime sevgiliyken burs kartını rahatça vermiş bir insanım benim bile aklıma yatmadı. Para babamla veya annemle ortak hesapta onlarsız çekemem bana izin vermezler diyin. Gerçekten sağlık sorunu olsa bile 10 bin bir öğretmenin bulamayacağı bir rakam değil. Bu kadar erken güvenmeyin. Kimse sizin ne kadar paranız var bilmesin. Para konusunda kimseye güvenmeyin. Cinsellik yaşadıysanızda kendinize yaşadınız. Bu durumu kullandırtmayın.

Peki, siz bu adamın annesiyle tanıştınız mı?
Ortada bir hasta bir anne olduğundan emin misiniz?

Çok lazımsa, sağlık kredileri var bankalarda. 30000 tl altına da ipotek istenmiyor. Kredi çeksin.

Millet uc altin icin anasink babasini katlediyor. Siz sevgilinize hangi cesaretle soylediniz. Devir para devri ama su saatten sonra sikkat edin kendinize.

Iki gun sonra seni tehdit ederse sasirma. Goruntu falan olmasin elinde dikkat et. Degil 10 bin lira 10 tl icin neler yapan insanlar var.

Valla sunu demeden de gecemeyecegim. Bence pismanliginizin sebebide adamin para istemesi. Cunku adamla birlikte oldunuz mutluydunuz ve bu 5-6 kez tekrarlandi. Bi kere birlikte olsaydiniz inanilirdi pismanliginiza. Para istemesi guveninizi sarsti ve bu yuzden pismanim diyorsunuz. Istemeseydi eger 5-6 olurdu size 56.

Öyle bir şey yok ki zaten. En fazla 2 bin lira isteyebilir. Bıçak parası adı altında. O da çoğu önemli ve acil ameliyatlarda yasak istenmesi. 2 bin lirayı geçerse bu suç kanunen. . .

Parani pulunu Allah sagkicakla yemek nasip etsin. Daha yeni tanidigin bir adama sivama paralari. Hata ettim demissin hemde 5-6kez hata denilen sey 1 kere yapilir o zman hata olur. Hoş beni ilgilendirmez ama biyle seyler duyunca üzülüyorum. Adam seni kendine Bağlamaya calisiyor bi bakima mecbur birakmaya calisiyor. Mantıklı dusun ve verme babamin hesabinda duruyor çekemem falan de yada ne biliyim ailemin bilgisi var paradan veremem de. Sen bilirsin zengin kiz sonra gelip buralara aldatildim ve dolandirildim diye konu acmada

Seninle yeni birlikte olmuş, pişmanlığını, üzüntünü görüyor. Ben onun yerinde olsam ihtiyaçtan ölsem de sana daha fazla kendini kötü hissettirmemek adına asla istemez, aksine güvenini kazanmaya bakardım. Sen olmasan ne olacakmış, sana mı güvenerek doktor seçmişler? Bir kere 10.000 devlet hastanesi için çok fazla. Hiç inandırıcı değil. Bir de ne ameliyatı da bu kadar tutuyor?

Memursa bir senet imzalattır öyle ver. Bu miktarda tanik felan işe yaramaz haberin olsun. Bir arkadaşım 20.000 verdi ortak kullanımlık araba alındı adamın adına, 1 hafta sonra hadi sana güle gule oldu. Kızın bu parayı vermesinin asıl sebebi beni istemeye gelecek bari arabası olsun. Para uçtu.

Son düzenleme:
Arkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.

Hukuk Fakültesi mezunu koskoca insansiniz dolandırıcılık denen bir şeyden haberiniz vardır herhalde
Adam 200 un tamamını almadan bırakmaz
Siz de aman onu kaybetmeyeyim diye verdikçe verirsiniz sonra bi bakmissiniz adam yok

Hukuk mezunu 22- 23 yaşında 200.000 tl birikmişi mi varmış. Eee ben boşa mı çalıştım. 28 yaşındayım onun birikiminin dörtte biri dahi yok bende. Vaaahhh vaaahhh bütün emeklerim boşa gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…