- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Hukuk mezunu 22- 23 yaşında 200.000 tl birikmişi mi varmış. Eee ben boşa mı çalıştım. 28 yaşındayım onun birikiminin dörtte biri dahi yok bende. Vaaahhh vaaahhh bütün emeklerim boşa gitmiş.
Arkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.
sakın verme sakın ben 10 yıl önce kredi cektim verdim adam sonrasında ödemedi cok zor durumlara düştüm ve uzaklaştı benden paramı isterken suclu duruma düştüm ayrıldık zaten şimdide öldü haram olsun hala öldüğü halde hakkımı helal etmem beter olsunArkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.
bu adamın tayini mi çıktı senin yaşadığın yere.Bazı arkadaşlar geçenki konumdan bahsetmiş. Evet doğru daha yüzyüze ilk kez 1 ay kadar önce görüştük. Fakat kendisi o süreden beri Benin yaşadığım şehirde kalıyor ve neredeyse her gün buluşuyoruz. Bir de -evlilik oncesi iliskiyi zina olarak gorup buna karsi cikmama ragmen- hata yaptım ve çok tepki alabilirim belki ama bu kadar kısa sürede tanismaimza rağmen cinsel iliski yaşadık 5-6 kez. Bunun getirdiği yakınlıktan da cesaret almış olabileceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?