ERKEK ARKADAŞIMIN İSTEĞİ

erkek yada kız herhangi bir arkakadaşa neden para puldan bahsedilir hiç anlamam

Hukuk mezunu 22- 23 yaşında 200.000 tl birikmişi mi varmış. Eee ben boşa mı çalıştım. 28 yaşındayım onun birikiminin dörtte biri dahi yok bende. Vaaahhh vaaahhh bütün emeklerim boşa gitmiş.

Aileden gelen bir para herhalde
Ama bu adama Güvenirse o birikim de kalmayacak

Arkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.

Annesini ziyaret etmek istediğinizi söyleyin
Ya da benim tanıdığım doktor var bit de ona gösterelim hastane raporlarını getir deyin bakalım tepkisi ne olacak
Ayrıca en yakın zamanda ayrilmalisiniz
Diğer konunuzda da yazmıştım bu adam size hiç uygun değil

Devamı gelecek gibi.
Hem henüz yeni bir ilişki hem de adama NAKİT paradan bahsediyorsun.
Dolandırıcılar insanları şans eseri seçmiyorlar ki araştırıp buluyorlar.

Dün de bir üye yorumunda altın konulu mevzuya 'benim de 150 bin tl altınım var söylemiyorum' diye sözde akıl vermişti de şok olmuştum. Ne gereksiz ayrıntılar.
Siz bir de burada nakit parayı ifşa ediyorsunuz.

Arkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.
sakın verme sakın ben 10 yıl önce kredi cektim verdim adam sonrasında ödemedi cok zor durumlara düştüm ve uzaklaştı benden paramı isterken suclu duruma düştüm ayrıldık zaten şimdide öldü haram olsun hala öldüğü halde hakkımı helal etmem beter olsun

Dünya nın bin türlü hali var...
Malesef ki siz iyi niyetle ilerde eşim olur belki düşüncesi ile verme kanaatindesiniz..Güvensiz olduğumu zannetmesin diye...
İnanın bu tarz insanların ne ismi ne mesleği hiç bir şeyi gerçek olmuyor...
Bu tarz Bi dolandırıcılık şebekesi var ,akrabamın başına geldi ne yazık ki..
Ailesinden istedi kızı ,yalandan anne baba getirmiş ...Kız gelinliğine kadar hazırladı ...
Hayalleri parası ve umutları gitti...
Kesin bu da böyledir diyemeyiz ama aklınızda olsun...
Kolay mı kazanılıyor...Yazık günah emeğine yarın bir gün daha çok üzülürsün..
Ne yapabilirsin ...
Çok iyi hekimler tanıdığını söyle,hastalığını çok net öğren,para önemli değil ,sağlık de zarf at tatlım..
Emin ol üste çıkacak nasıl bana güvenmezsin olaylarına girecek...
Verme canım verme , bir bayana hem cinsim olarak zarar verilmesini istemem...

He yanı sendede o kadar para var ..
Diyelim ki var veya kredi çekcen.
1: Ne için istiyor.
2: Geri ödeyeceği ne malum.
3: İnşallah parayı senden alıp kaçmaz.

Az buz bi para değil yanı.

senin şuurun yerindemi konu sahibi

bu konuyu açman bile hata tabi ki verme elin adamına 10 bin lira borç verilir mi ya

babanın oğlu mu belki dolandırıcının teki parayı alınca ortadan kaybolacak

tabi ki de verme ben de bu erkek milletini anlamıyorum bu ne rahatlıktır ki bir kızdan para isteyebiliryor hem de 10,000 tl valla sen verirsin adam ortalıktan kaybolur sonra buraya gelir sizi dinlemedim diye konu açarsın canım bu kadar kadının bir bildiği vardır verme sakın

bu adamın tayini mi çıktı senin yaşadığın yere.

geçen tv de vardı.
adam aile girmiş.. nişan bile yapmışlar
kv sine senin primlerini ödedim artık emekli oldun git maaşını çek demiş. kv maaş bile çekmiş adam kvnin hesabına bir miktar para yatırmış kısacası.. kadında emekli oldum sanmış.
adam dolandırıcı

artık eskisi gibi değilki.
dışarda borç para vermek için herkes sırada.. birsürü banka var..sizden ne istiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…