- 27 Şubat 2012
- 17.125
- 29.061
- 798
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Direkt sorarim ben ameliyat devlette mi ozelde mi olacak diye. Ozel derse devleti niye tercih etmiyorsunuz diye de sorarim.
Ben dedim ver dedim
Onlarınki eleştiri sayılır miydi bilemiyorum? Ben de yaptığım şeyden gurur duymuyorum çok pişmanım. Ki mesajımda da evlilik dışı cinselliğe günah nazariyla baktığını ve onaylamadigimi yazmıştım. Lakin onlar asıl konuya yorum yapmak yerine beni rencide etmeye çalıştılar. Tepki gostermemin nedeni bu.Bazı arkadaşlar cinsellik yaşadığınız için biraz olumsuz eleştiri yapmışlar sizde kızmışsınız. Ama siz sebep oldunuz buna sonuçta acık acık 5-6 defa birlikte olduğunuzu söylemişsiniz, neyse onu geçiyorum.
Madem hastalık için istiyormuş bankaya havale yollarım diyin. Bunda güven sorunu niye arasın acil paraya ihtiyacı olan her şekilde kabul eder buna takılmaz.. Bu duruma takılıyorsa parayı sizi sömürmek için istiyordur bilin.
Aynen.. konu sahibi kabul etmiyor ama cinsellik yasadigi icin bu kadar bagli.. Genelde sorgulanir. Neden sorgulamayim. Kocam olsa yine sorgularim.Bıde bu soruyı soramıycaksam ben o benden degıl 10 bın 1 lıra ıstemesın 1 ayda guven olmazzzzzzz
Bu ılıskıdede dıkkat ettıysen adam yonetıyor kadın asla sorgulamıyor benın aklıma bın tane soru gelır cunku rakam buyuk
Yaklaşık 200.000 tl nakitim var, o da bunu biliyor.
Valla benim de eşim 40.000 lira naktim OLDUĞUNU biliyordu. 2 ayda hepsini yedi. Neticede ayrıldık. Yani hem kocadan oldum hem paradanYaklaşık 200.000 tl nakitim var, o da bunu biliyor.
Gercekten mi? Cok gecmis olsun... Üzüldüm gerçektenValla benim de eşim 40.000 lira naktim OLDUĞUNU biliyordu. 2 ayda hepsini yedi. Neticede ayrıldık. Yani hem kocadan oldum hem paradan
Aynen yaa saat kaç olmuş uyumam lazım benim de... Hadi perilikosk son sözünü söyle de gidip rahatça uyuyayim.Zaten verıcek bellıde bız dert edındık tam yatıcaktım bu konunun içinde buldum kendımı
Zaten verıcek bellıde bız dert edındık tam yatıcaktım bu konunun içinde buldum kendımı
Sen bakma bu konuya yorum yapanlara kardes bunlarin hepsi pis fakir (!)sen o 200 bini ver ustune bi 200 bin kredi cekip ver ama adama verme sana akil fikir verebilecek birine ver
Aynen.. konu sahibi kabul etmiyor ama cinsellik yasadigi icin bu kadar bagli.. Genelde sorgulanir. Neden sorgulamayim. Kocam olsa yine sorgularim.
Üzülecek bişey yok ben üzülmüyorum giden para olsun. Evliydim neticede. Adamdan senet alacak halim yoktu. Hani size kıssadan hisse olur diye örnek vereyim dedimGercekten mi? Cok gecmis olsun... Üzüldüm gerçekten
Mismo bu der valla hatta özel derse ayranin yok içmeye tahtaravalliyle nereye ? Bile der yani
Zaten verıcek bellıde bız dert edındık tam yatıcaktım bu konunun içinde buldum kendımı
Zenginin malı zugurtun cenesi hesabı yatalim valla yaa uykum var benim
Ozeldir muhtemelen. Durum kritiktir. Doktoru baska yerde ameliyat yapmiyordur. Hayir yani konu gibi ameliyat durumu da gercekse toptan sifalar dilerim de inanasim gelmiyor Iste.
Ayy evet benita'm yaa bende yatacaktim. Gidiyim ben uyuyimm.
Dava açmayı düşünmediniz mi?Üzülecek bişey yok ben üzülmüyorum giden para olsun. Evliydim neticede. Adamdan senet alacak halim yoktu. Hani size kıssadan hisse olur diye örnek vereyim dedim
Tepki gösterenler sizin pişmanım diyip aynı hataları tekrar yapmış olduğunuzu söylüyorlar. Pişmansın neden yapıyorsun.?Onlarınki eleştiri sayılır miydi bilemiyorum? Ben de yaptığım şeyden gurur duymuyorum çok pişmanım. Ki mesajımda da evlilik dışı cinselliğe günah nazariyla baktığını ve onaylamadigimi yazmıştım. Lakin onlar asıl konuya yorum yapmak yerine beni rencide etmeye çalıştılar. Tepki gostermemin nedeni bu.
Ameliyatın Nerede yapılacağını sordum. Devlet Hastanesinde yapılacağını fakat kaliteli, tanınan bir hekimle anlastiklarini onun da ekstra para istediğini ameliyatı bu hekim yaparsa annesi için daha iyi olacağını söyledi. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?