ERKEK ARKADAŞIMIN İSTEĞİ

Direkt sorarim ben ameliyat devlette mi ozelde mi olacak diye. Ozel derse devleti niye tercih etmiyorsunuz diye de sorarim.

Mismo bu der valla hatta özel derse ayranin yok içmeye tahtaravalliyle nereye ? Bile der yani

Onlarınki eleştiri sayılır miydi bilemiyorum? Ben de yaptığım şeyden gurur duymuyorum çok pişmanım. Ki mesajımda da evlilik dışı cinselliğe günah nazariyla baktığını ve onaylamadigimi yazmıştım. Lakin onlar asıl konuya yorum yapmak yerine beni rencide etmeye çalıştılar. Tepki gostermemin nedeni bu.

Aynen.. konu sahibi kabul etmiyor ama cinsellik yasadigi icin bu kadar bagli.. Genelde sorgulanir. Neden sorgulamayim. Kocam olsa yine sorgularim.

Cocuk sevgilisine tektaş yüzük almış ayrilmislar, kız evlenmiş başkasıyla 9 aylık hamile yüzügün taksidi bitmemiş.
Yine de sen bilirsin.

Sen bakma bu konuya yorum yapanlara kardes bunlarin hepsi pis fakir (!)sen o 200 bini ver ustune bi 200 bin kredi cekip ver ama adama verme sana akil fikir verebilecek birine ver

Parası olanlar paracıklarına sarılıp uyudu bız fakırler artı hem fakır bem meraklılar burdayız

Aynen.. konu sahibi kabul etmiyor ama cinsellik yasadigi icin bu kadar bagli.. Genelde sorgulanir. Neden sorgulamayim. Kocam olsa yine sorgularim.

Bende aynen sorgularım verıcek olsam bıle sorgularım sorarım hele 1 aylık hele bıde sevgılı

Mismo bu der valla hatta özel derse ayranin yok içmeye tahtaravalliyle nereye ? Bile der yani

Ozeldir muhtemelen. Durum kritiktir. Doktoru baska yerde ameliyat yapmiyordur. Hayir yani konu gibi ameliyat durumu da gercekse toptan sifalar dilerim de inanasim gelmiyor Iste.

Zaten verıcek bellıde bız dert edındık tam yatıcaktım bu konunun içinde buldum kendımı

Ayy evet benita'm yaa bende yatacaktim. Gidiyim ben uyuyimm.

Ameliyatın Nerede yapılacağını sordum. Devlet Hastanesinde yapılacağını fakat kaliteli, tanınan bir hekimle anlastiklarini onun da ekstra para istediğini ameliyatı bu hekim yaparsa annesi için daha iyi olacağını söyledi. ..

Zenginin malı zugurtun cenesi hesabı yatalim valla yaa uykum var benim

Ozeldir muhtemelen. Durum kritiktir. Doktoru baska yerde ameliyat yapmiyordur. Hayir yani konu gibi ameliyat durumu da gercekse toptan sifalar dilerim de inanasim gelmiyor Iste.

Ayy evet benita'm yaa bende yatacaktim. Gidiyim ben uyuyimm.

Evet uyuyalım bır gelısme olursa benı etıketleyın

Tepki gösterenler sizin pişmanım diyip aynı hataları tekrar yapmış olduğunuzu söylüyorlar. Pişmansın neden yapıyorsun.?
Ben kesinlikle yargılamıyorum sizi herkesin özel hayatı , yaşantısı isteyen istediğini yapar, önemli olan yaptıklarımızdan pişman olmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…