ERKEK ARKADAŞIMIN İSTEĞİ

Kaç yasındasın sen
22

Daha çok gencsın burda ver dıyen çıkmaz herkez senı düşünuyor verme dıyor bızı dınlıyceksrn zafen vermezsın ama bır arkadas soyledı verıp bır sure sonra paralarımı yedı gıttı dıye konu acmada

Kredı dıyede bır secenek var ama kızı kefıl yapar 10 olur 15 benden sevgılım 10 bın ıstese zaten sorucagın 10 bın sorudan sonra pısman olur

Benim epeski erkek arkadasim is kurmak icin benden 12.000 tlcik kredi cekmemi istemisti. Ne sifatla dedim? Sustu evet iyi bir fikir degil dedi. O gun olur cinim deseydim ayrildiktan sonra neredeyse 1yil hayatimda olmayan adamin borcunu odeyecektim.

Bazı arkadaşlar cinsellik yaşadığınız için biraz olumsuz eleştiri yapmışlar sizde kızmışsınız. Ama siz sebep oldunuz buna sonuçta acık acık 5-6 defa birlikte olduğunuzu söylemişsiniz, neyse onu geçiyorum.
Madem hastalık için istiyormuş bankaya havale yollarım diyin. Bunda güven sorunu niye arasın acil paraya ihtiyacı olan her şekilde kabul eder buna takılmaz.. Bu duruma takılıyorsa parayı sizi sömürmek için istiyordur bilin.

Ben dedim ver dedim

Direkt sorarim ben ameliyat devlette mi ozelde mi olacak diye. Ozel derse devleti niye tercih etmiyorsunuz diye de sorarim.

Bıde bu soruyı soramıycaksam ben o benden degıl 10 bın 1 lıra ıstemesın 1 ayda guven olmazzzzzzz

Benim epeski erkek arkadasim is kurmak icin benden 12.000 tlcik kredi cekmemi istemisti. Ne sifatla dedim? Sustu evet iyi bir fikir degil dedi. O gun olur cinim deseydim ayrildiktan sonra neredeyse 1yil hayatimda olmayan adamin borcunu odeyecektim.

Bu ılıskıdede dıkkat ettıysen adam yonetıyor kadın asla sorgulamıyor benın aklıma bın tane soru gelır cunku rakam buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…