- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Yanii devlet hastahanesi de bir secenek..İyilikten maraz dogar dıye bosuna dememısler artı hastaysa devlet hastanesıne gıtsın amelıyat olsun bedava
Ne kadar zamandır bu iliski var?Elbette mantıkli olan devam etmemesi. Ama işin bu raddeye varmasini istemiyorum. Bahsettiğiniz ihtimalin vukuunu düşünmek beni korkutuyor.
Gel guzelim acik konusalim senle. Sen bu adamla cinsellik yasadigin icin mi onu kaybetmekten korkuyorsun? Bu korku sana daha cok tavizler verdirir yalniz haberin olsun. Ne sifatla para veriyorsun ona nisanlisi degilsin nikahli karisi degilsin. Para vermedin diye seni terkederse istedigi miktar kadar sadaka ver kurtuldum diye.
Insallah. Hemen hastaliktan girmis olaya baksana.
22Kaç yasındasın sen
Elbette mantıkli olan devam etmemesi. Ama işin bu raddeye varmasini istemiyorum. Bahsettiğiniz ihtimalin vukuunu düşünmek beni korkutuyor.
3 aydır falanNe kadar zamandır bu iliski var?
Ben de anlamadım ki...Bu nasıl bi duygu 1 ayda
Devlet yada özel bir şey söylemedi ama bu devlet seçeneğini nasıl bi şekilde söylesem uygun olur...Yanii devlet hastahanesi de bir secenek..
Su hastaneye havale olayını bi soyle... Ailenin bu sekilde izin verebilecegini falan soyle iste...Vereceği tepkiden belli olacaktır amaç.3 aydır falan
Yanii devlet hastahanesi de bir secenek..
Direkt sorarim ben ameliyat devlette mi ozelde mi olacak diye. Ozel derse devleti niye tercih etmiyorsunuz diye de sorarim.Devlet yada özel bir şey söylemedi ama bu devlet seçeneğini nasıl bi şekilde söylesem uygun olur...
Devlet yada özel bir şey söylemedi ama bu devlet seçeneğini nasıl bi şekilde söylesem uygun olur...
Kredı dıyede bır secenek var ama kızı kefıl yapar 10 olur 15 benden sevgılım 10 bın ıstese zaten sorucagın 10 bın sorudan sonra pısman olur
Daha çok gencsın burda ver dıyen çıkmaz herkez senı düşünuyor verme dıyor bızı dınlıyceksrn zafen vermezsın ama bır arkadas soyledı verıp bır sure sonra paralarımı yedı gıttı dıye konu acmada
Direkt sorarim ben ameliyat devlette mi ozelde mi olacak diye. Ozel derse devleti niye tercih etmiyorsunuz diye de sorarim.
Benim epeski erkek arkadasim is kurmak icin benden 12.000 tlcik kredi cekmemi istemisti. Ne sifatla dedim? Sustu evet iyi bir fikir degil dedi. O gun olur cinim deseydim ayrildiktan sonra neredeyse 1yil hayatimda olmayan adamin borcunu odeyecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?