ERKEK ARKADAŞIMIN İSTEĞİ

Yaa senin yaptığın zinayi hangi rasyonalite ve vicdanla kabul edelim!! Zinayi yapan sensin. Ama bizler deyince vicdansiz olalim igrenc olalim.. tutarsizliga bak yaa

Para senin pul senin ister ver ister verme

Biziii hiç bağlamaz ha şu durumda bağlar bize sorarsan bizde yorum yaparız. .

Benim kesemden yada başkasının kesesinden gitmiyo

Bi konu actiysan her türlü yorumu da kabullencen kk nin kuralı oldu artık

Bil istedim !

Perilikosk sen gercekten yuksek lisans hukuk ogrencisi misin? Ben ogretmenim her halukarda senden az maasim olur diyen adam bu adam mi? Baska sorum yok.

Yaa senin yaptığın zinayi hangi rasyonalite ve vicdanla kabul edelim!! Zinayi yapan sensin. Ama bizler deyince vicdansiz olalim igrenc olalim.. tutarsizliga bak yaa
Siz benim yaptığım zinayı kabul etme ya da etmeme makamı değilsiniz. Konu da bu değil, konu para mevzuu. Bahsettiğiniz husus ise asıl konunun bir detayi.

Perilikosk sen gercekten yuksek lisans hukuk ogrencisi misin? Ben ogretmenim her halukarda senden az maasim olur diyen adam bu adam mi? Baska sorum yok.

Adam ogretmenmı ?

Bişe sormak ıstıyorum sen vermek ıstıyormusun bıde vermezsen senı terkeder dıyemı dusunuyosun

İşte bunu diyorum bende. Adam önce onurlu gururlu erkek gibi davranıp sonrada o onuruna gururuna bedel biçmiş 10.000 TL!

Adam ogretmenmı ?

Bişe sormak ıstıyorum sen vermek ıstıyormusun bıde vermezsen senı terkeder dıyemı dusunuyosun
Evet öğretmen. Açıkçası şu kısa süreçte çok bağlandım ona. İşte bazı tepki gösterilen detaylari da bunu belirtmek için yazdım. Paranin annesinin ameliyatı için lazım olduğunu söyledi. Konu da hassas olduğu için vermezsem sogur diye korkuyorum.

ne zamandır sevgilisiniz, aranız nasıl, neden borç istedi, durumun nasıl vs. hiçbir şey yazmamışsın belki ilerleyen mesajlarda yazmışsındır ama yorum kovalamak zorunda değilim. gerçekten böyle konulara sinir oluyorum, neye göre yorum yapayım şimdi.
hayat memat meselesi değilse (annesinin ameliyatı gibi) tabiki verme. ben değil sevgilimden nişanlımdan bile istemeye utanırım. yarın ne olacağı belli mi, burada sevgilisi tarafından dolandırılan çok kişi gördüm.

Kımsr senı bırlıkte oldun dıye yargılamıyor bıze dusmez senın hayatın ama paranı soylemen hata versen senı daha cok sevmıycek bunun için soğucaksa sogusun birlikte oldun dıye kendını mahkum hıssetme ben olsam vermem 10 bın benım için cıddı bır para

BENCE O KADAR KISA SÜREDE BU SAMİMİYET FAZLA GELMİŞ ,AZ BİLE İSTEMİŞ..İSTEDİĞİNİ VERMEZSENİZ SİZİ YARI YOLDA BİRAKMA İHTİMALİ YÜKSEK ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…