- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 323
- 35
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Yaa senin yaptığın zinayi hangi rasyonalite ve vicdanla kabul edelim!! Zinayi yapan sensin. Ama bizler deyince vicdansiz olalim igrenc olalim.. tutarsizliga bak yaaRakamı vermem evet hoş olmayabilir ama kendi içinde tutarlı bir mantığı var. Anlatılmaya çalışılan bir nokta var. Aradaki yakınlık ve karşıdaki kişinin bundan cesaret alabileceği vs. Diğerinin nasıl bir yorum olduğu ise çok açık. .. Bu açık durumu takdir edebilecek kadar rasyonalite ve vicdandan mahrumsaniz lütfen konuma yorum yapmayın.
Komik mi?Arkadas da o tutarli mantigi hesapladi zaten...
Gülme emojisi yoktu yorumumda...Komik mi?
Gülme emojisi yoktu yorumumda...
Gülme emojisi yoktu yorumumda...
Siz benim yaptığım zinayı kabul etme ya da etmeme makamı değilsiniz. Konu da bu değil, konu para mevzuu. Bahsettiğiniz husus ise asıl konunun bir detayi.Yaa senin yaptığın zinayi hangi rasyonalite ve vicdanla kabul edelim!! Zinayi yapan sensin. Ama bizler deyince vicdansiz olalim igrenc olalim.. tutarsizliga bak yaa
Sende o zaman kimseye igrenc vicdansiz vs diyemezsin!!!Siz benim yaptığım zinayı kabul etme ya da etmeme makamı değilsiniz. Konu da bu değil, konu para mevzuu. Bahsettiğiniz husus ise asıl konunun bir detayi.
Tamam da napcakmis parayi. Soylede bise diyelimSiz benim yaptığım zinayı kabul etme ya da etmeme makamı değilsiniz. Konu da bu değil, konu para mevzuu. Bahsettiğiniz husus ise asıl konunun bir detayi.
Perilikosk sen gercekten yuksek lisans hukuk ogrencisi misin? Ben ogretmenim her halukarda senden az maasim olur diyen adam bu adam mi? Baska sorum yok.
Onu birak, adam bundan 10.000 isterken igrenc olmamista, yapilan yorumlar igrenc olmus. Boylelerine mustehak ya dolandirilmak. Adami aklamak icin mi baslik acmis nedir
Eski konusunda oyle okudum ben.Adam ogretmenmı ?
Bişe sormak ıstıyorum sen vermek ıstıyormusun bıde vermezsen senı terkeder dıyemı dusunuyosun
Perilikosk sen gercekten yuksek lisans hukuk ogrencisi misin? Ben ogretmenim her halukarda senden az maasim olur diyen adam bu adam mi? Baska sorum yok.
Aynen tam da bunları düşündüm.
Evet öğretmen. Açıkçası şu kısa süreçte çok bağlandım ona. İşte bazı tepki gösterilen detaylari da bunu belirtmek için yazdım. Paranin annesinin ameliyatı için lazım olduğunu söyledi. Konu da hassas olduğu için vermezsem sogur diye korkuyorum.Adam ogretmenmı ?
Bişe sormak ıstıyorum sen vermek ıstıyormusun bıde vermezsen senı terkeder dıyemı dusunuyosun
Evet senin yillarca
Evet öğretmen. Açıkçası şu kısa süreçte çok bağlandım ona. İşte bazı tepki gösterilen detaylari da bunu belirtmek için yazdım. Paranin annesinin ameliyatı için lazım olduğunu söyledi. Konu da hassas olduğu için vermezsem sogur diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?