ERKEK ARKADAŞIMIN İSTEĞİ

O halde ameliyat olacagı hastaneye banka havalesı gerceklestırebılecegını söyle..Ailemden bu şartla izin aldım dersin..
Sonuçta seninde ailene izah etmen gereken şeyler var diye düşünecektir..
Lafı dolandırırsa zaten arkana bakmadan uzaklaş.

Bizim ev sahibide hep Almanya'dan oğlum gelecek diyodu. . Allahtan ev aldım da Almanya'da tanıdığım da yok

Verme o parayiii!!!! diyesin geldi. eski konunuzu bilmiyorum. Ne kadar zamandır berabersiniz?

Evet bu mantıklı gibi hiç düşünmemiştim. Ama bu takdirde de bana guvenmiyorumdur musun demez Mİ?

Katılıyorum.

Bu arada KiB seçeneği var. Belki bilmek istersin...

Yanlış anlamayında, bizim toplumumuzda erkek, sadece karısından para alır, eğer karısı çalışıyorsa.. ( ç ünkü evlilik manevi ve maddi paylaşımdır.. ) Evlilik dışında para istemeyi, ciddi niyetli ve arada aşk varsa, isteyemez, çekinir gurur yapar..
Evlilik dışında ciddi bir miktar isteyen erkekte iyi niyet genelde olacağını düşünmeyenlerdenim..
Sizi 10 bin gibi rakam için bırakır diye düşünüyorsanız, (tüm yorumları okumadım ama) bırakın gitsin..

Evet benim ve evet o öğretmen.

Gel guzelim acik konusalim senle. Sen bu adamla cinsellik yasadigin icin mi onu kaybetmekten korkuyorsun? Bu korku sana daha cok tavizler verdirir yalniz haberin olsun. Ne sifatla para veriyorsun ona nisanlisi degilsin nikahli karisi degilsin. Para vermedin diye seni terkederse istedigi miktar kadar sadaka ver kurtuldum diye.

Ogretmenmıs korkarım konu sahıbıne ıyı bır ders vermeye çalışıyor ınş vermez

Insallah. Hemen hastaliktan girmis olaya baksana.

Cinsellik yasadigimdan dolayinkaybetmekten korkmuyorum. Etkilendiğim ve nasıl olduysa o kısa sürede bağlandığım için cinsellik yaşadım. Cinsellik yasayinca da duygusal anlamda daha fazla bağlandım. Bu şekilde. ..

İyilikten maraz dogar dıye bosuna dememısler artı hastaysa devlet hastanesıne gıtsın amelıyat olsun bedava

Peki bu parayı veremeyeceğini söylediğinde seni terk etmek isterse bu bağlılık devam edecek mi?

Neticede ortada sagliksiz oldugunu dusundugum bir bag var. Suan kalbin aklinin sesini bastiriyor olabilir ancak arada mantigini dinle. Sesi kisik bile gelse duy onu. Bu kadar kisa surede bu kadar hizli ilerleyen iliski dikkat et seni sakata goturmesin.

Paralarını yıyıp gıderse daha cok uzulceksın sen bellı verıceeksın parayı ıns kalan parana göz koymaz

Peki bu parayı veremeyeceğini söylediğinde seni terk etmek isterse bu bağlılık devam edecek mi?
Elbette mantıkli olan devam etmemesi. Ama işin bu raddeye varmasini istemiyorum. Bahsettiğiniz ihtimalin vukuunu düşünmek beni korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…