- 15 Kasım 2015
- 173
- 90
- 18
- 32
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Evet benim ve evet o öğretmen.Perilikosk sen gercekten yuksek lisans hukuk ogrencisi misin? Ben ogretmenim her halukarda senden az maasim olur diyen adam bu adam mi? Baska sorum yok.
Evet öğretmen. Açıkçası şu kısa süreçte çok bağlandım ona. İşte bazı tepki gösterilen detaylari da bunu belirtmek için yazdım. Paranin annesinin ameliyatı için lazım olduğunu söyledi. Konu da hassas olduğu için vermezsem sogur diye korkuyorum.
Eski konusunda oyle okudum ben.
Emin olmak icin tekrar sordum konu sahibine
Evet öğretmen. Açıkçası şu kısa süreçte çok bağlandım ona. İşte bazı tepki gösterilen detaylari da bunu belirtmek için yazdım. Paranin annesinin ameliyatı için lazım olduğunu söyledi. Konu da hassas olduğu için vermezsem sogur diye korkuyorum.
Evet bu mantıklı gibi hiç düşünmemiştim. Ama bu takdirde de bana guvenmiyorumdur musun demez Mİ?O halde ameliyat olacagı hastaneye banka havalesı gerceklestırebılecegını söyle..Ailemden bu şartla izin aldım dersin..
Sonuçta seninde ailene izah etmen gereken şeyler var diye düşünecektir..
Lafı dolandırırsa zaten arkana bakmadan uzaklaş.
Katılıyorum.O halde ameliyat olacagı hastaneye banka havalesı gerceklestırebılecegını söyle..Ailemden bu şartla izin aldım dersin..
Sonuçta seninde ailene izah etmen gereken şeyler var diye düşünecektir..
Lafı dolandırırsa zaten arkana bakmadan uzaklaş.
O nedir acaba ?Katılıyorum.
Bu arada KiB seçeneği var. Belki bilmek istersin...
Kendine Iyi BakO nedir acaba ?
O nedir acaba ?
Evet benim ve evet o öğretmen.
Ogretmenmıs korkarım konu sahıbıne ıyı bır ders vermeye çalışıyor ınş vermez
Cinsellik yasadigimdan dolayinkaybetmekten korkmuyorum. Etkilendiğim ve nasıl olduysa o kısa sürede bağlandığım için cinsellik yaşadım. Cinsellik yasayinca da duygusal anlamda daha fazla bağlandım. Bu şekilde. ..Gel guzelim acik konusalim senle. Sen bu adamla cinsellik yasadigin icin mi kaybetmekten korkuyorsun? Bu korku sana daha cok tavizler verdirir yalniz haberin olsun. Ne sifatla para veriyorsun ona nisanlisi degilsin nikahli karisi degilsin. Para vermedin diye seni terkederse istedigi miktar kadar sadaka ver kurtuldum diye.
Insallah. Hemen hastaliktan girmis olaya baksana.
Gel guzelim acik konusalim senle. Sen bu adamla cinsellik yasadigin icin mi onu kaybetmekten korkuyorsun? Bu korku sana daha cok tavizler verdirir yalniz haberin olsun. Ne sifatla para veriyorsun ona nisanlisi degilsin nikahli karisi degilsin. Para vermedin diye seni terkederse istedigi miktar kadar sadaka ver kurtuldum diye.
Insallah. Hemen hastaliktan girmis olaya baksana.
Gel guzelim acik konusalim senle. Sen bu adamla cinsellik yasadigin icin mi onu kaybetmekten korkuyorsun? Bu korku sana daha cok tavizler verdirir yalniz haberin olsun. Ne sifatla para veriyorsun ona nisanlisi degilsin nikahli karisi degilsin. Para vermedin diye seni terkederse istedigi mikt
Peki bu parayı veremeyeceğini söylediğinde seni terk etmek isterse bu bağlılık devam edecek mi?Cinsellik yasadigimdan dolayinkaybetmekten korkmuyorum. Etkilendiğim ve nasıl olduysa o kısa sürede bağlandığım için cinsellik yaşadım. Cinsellik yasayinca da duygusal anlamda daha fazla bağlandım. Bu şekilde. ..
Neticede ortada sagliksiz oldugunu dusundugum bir bag var. Suan kalbin aklinin sesini bastiriyor olabilir ancak arada mantigini dinle. Sesi kisik bile gelse duy onu. Bu kadar kisa surede bu kadar hizli ilerleyen iliski dikkat et seni sakata goturmesin.Cinsellik yasadigimdan dolayinkaybetmekten korkmuyorum. Etkilendiğim ve nasıl olduysa o kısa sürede bağlandığım için cinsellik yaşadım. Cinsellik yasayinca da duygusal anlamda daha fazla bağlandım. Bu şekilde. ..
Cinsellik yasadigimdan dolayinkaybetmekten korkmuyorum. Etkilendiğim ve nasıl olduysa o kısa sürede bağlandığım için cinsellik yaşadım. Cinsellik yasayinca da duygusal anlamda daha fazla bağlandım. Bu şekilde. ..
Elbette mantıkli olan devam etmemesi. Ama işin bu raddeye varmasini istemiyorum. Bahsettiğiniz ihtimalin vukuunu düşünmek beni korkutuyor.Peki bu parayı veremeyeceğini söylediğinde seni terk etmek isterse bu bağlılık devam edecek mi?
Elbette mantıkli olan devam etmemesi. Ama işin bu raddeye varmasini istemiyorum. Bahsettiğiniz ihtimalin vukuunu düşünmek beni korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?