- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
gece yorgunsa diye üstüne çıkıp masajda yaptım daha ne yapayım kankiyciğimeSonra erkek demiş ne kadar kankitoş bi kizz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gece yorgunsa diye üstüne çıkıp masajda yaptım daha ne yapayım kankiyciğimeSonra erkek demiş ne kadar kankitoş bi kizz![]()
Ben gerçeğimde yazdıklarımın ironi olduğunu anlamayan siz gerçekmisiniz acabaa?Gerçekmisin sen???
Gençler lütfenBen gerçeğimde yazdıklarımın ironi olduğunu anlamayan siz gerçekmisiniz acabaa?
özür dilerim tontişcimGençler lütfen
özür dilerim tontişcim
takma kafana lütfeen ayrıl gitsin,ne yani biz erkek kankeytolarımla öpüşüp masaj yaptıramicaaakmıyız
Iyi geceler kızlar derdim sevgilimin erkek arkadaşlarıma karşı tavrı yok srsri olmuşlar görüşm şunlara alkolik hepsi ama onlarsız yapamam gerçek bu aslında tek sebebi hepsinle aşırı samimi olmam bazen arkadaşım kolunu omzuma koyuyor geçen gün yanaktan öptü beni sevgilimi görseniz krize girdi
sarılan öpen kardeş baba vb değilse evet garipBi kadına arkadaş olarak sarılmak ya da yanağından öpmek çok mu garip?
kesinlikle sevgilim var diye kankam bana kese atmaycak mı banyodaEvet mutlu sonlu masaj hakkımız niye kaybolsun sevgilimiz var diye bu kadar yüz vermeyin şunlara
Valla bravo kiz sana. Ben konulari bile hatirlamam. Sen kimin nereye, ne yorum attigini bile hatirliyorsun. Maaşallah fil hafizasi var, bende ise baliköykü sen nasıl tipik bir şeysin yahuu dün kızın birine evden kaç diye nasihatlar veriyorsun
bugün serseri alkolik erkek arkadaşlarının seni öpmelerini kıskanan sevgilini dert ediyorsun
adamdaki de mide konya ovası kadar geniş olmaması normal tabi.
Bana fazla rahat geldiniz..tabi ki de sizin hayatınız sizin seçiminiz...ben sana tepki olarak yazan diğer arkadaşlar kadar gerçeğim..dediğim gibi kendi yaşamınız...!!!Ben gerçeğimde yazdıklarımın ironi olduğunu anlamayan siz gerçekmisiniz acabaa?
kesinlikle sevgilim var diye kankam bana kese atmaycak mı banyoda
olucak iş değil valla
Ciddi düşünmüyorum daha ne kadar oluyor ki zatenYorumlara bakılırsa cok ciddiye alıncak bi konu değil ama ben yine de yapıcam yorumumu. Eğer biriyle ciddi düşünüyorsanız diğer tüm erkekleri hayatınızdan çıkarmayı Göze almalısınız işyeri dışında erkek arkadaşım yok onlarda vasfım yüzünden hanımlı konuşurlar sadece.
masaj da yapmalı en yağlısındankesinlikle sevgilim var diye kankam bana kese atmaycak mı banyoda
olucak iş değil valla
Hanımefendi konuyu açan ben değilimBana fazla rahat geldiniz..tabi ki de sizin hayatınız sizin seçiminiz...ben sana tepki olarak yazan diğer arkadaşlar kadar gerçeğim..dediğim gibi kendi yaşamınız...!!!
kesinlikle sevgilim var diye kankam bana kese atmaycak mı banyoda
olucak iş değil valla