Erkek arkadaşlar ve sevgili

Ay kiz sen su alkolik kiz degil misin? Hani su babasi lukse duskun kiz. Hamile kalip bebegi aldirmistin hani. Hatirladim hatirladim. Bu kadar genislik senin icin normal. Anormal karsilamiyorum artik seni ve hayatini.

sen şu paralı sex teklifleri alan kızsın dimi
o zaman da söylenmişti hal hareket tavır diye .. sarhoş heriflerle gezip durma artık bak sevgilinde varmış ..

özür dilerim tontişcim
takma kafana lütfeen ayrıl gitsin,ne yani biz erkek kankeytolarımla öpüşüp masaj yaptıramicaaakmıyız

Evet mutlu sonlu masaj hakkımız niye kaybolsun sevgilimiz var diye bu kadar yüz vermeyin şunlara

Bi kadına arkadaş olarak sarılmak ya da yanağından öpmek çok mu garip?

Iyi geceler kızlar derdim sevgilimin erkek arkadaşlarıma karşı tavrı yok srsri olmuşlar görüşm şunlara alkolik hepsi ama onlarsız yapamam gerçek bu aslında tek sebebi hepsinle aşırı samimi olmam bazen arkadaşım kolunu omzuma koyuyor geçen gün yanaktan öptü beni sevgilimi görseniz krize girdi

Evden kaç :D :D :D

Senin erkek arkadaşlarına karışmazlar bu en doğal hakkın :D :D

Bi kadına arkadaş olarak sarılmak ya da yanağından öpmek çok mu garip?
sarılan öpen kardeş baba vb değilse evet garip

nasıl ki sevgilimizi eşimizi elin kadınları sarılıp şap şup öpemezse

bir kadını da kanka adı altında erkekler öpemez

kanka ayağı ... ayağı diye bir laf var

öykü sen nasıl tipik bir şeysin yahuu dün kızın birine evden kaç diye nasihatlar veriyorsun

bugün serseri alkolik erkek arkadaşlarının seni öpmelerini kıskanan sevgilini dert ediyorsun

adamdaki de mide konya ovası kadar geniş olmaması normal tabi.
Valla bravo kiz sana. Ben konulari bile hatirlamam. Sen kimin nereye, ne yorum attigini bile hatirliyorsun. Maaşallah fil hafizasi var, bende ise balik :KK70::KK70:

Yorumlara bakılırsa cok ciddiye alıncak bi konu değil ama ben yine de yapıcam yorumumu. Eğer biriyle ciddi düşünüyorsanız diğer tüm erkekleri hayatınızdan çıkarmayı Göze almalısınız işyeri dışında erkek arkadaşım yok onlarda vasfım yüzünden hanımlı konuşurlar sadece.

Ben gerçeğimde yazdıklarımın ironi olduğunu anlamayan siz gerçekmisiniz acabaa?
Bana fazla rahat geldiniz..tabi ki de sizin hayatınız sizin seçiminiz...ben sana tepki olarak yazan diğer arkadaşlar kadar gerçeğim..dediğim gibi kendi yaşamınız...!!!

Yorumlara bakılırsa cok ciddiye alıncak bi konu değil ama ben yine de yapıcam yorumumu. Eğer biriyle ciddi düşünüyorsanız diğer tüm erkekleri hayatınızdan çıkarmayı Göze almalısınız işyeri dışında erkek arkadaşım yok onlarda vasfım yüzünden hanımlı konuşurlar sadece.
Ciddi düşünmüyorum daha ne kadar oluyor ki zaten

Bana fazla rahat geldiniz..tabi ki de sizin hayatınız sizin seçiminiz...ben sana tepki olarak yazan diğer arkadaşlar kadar gerçeğim..dediğim gibi kendi yaşamınız...!!!
Hanımefendi konuyu açan ben değilim
İroninin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz sanırım,konuları biraz daha dikkatli incelerseniz sevinirim

Back
X