Erkek arkadaşlar ve sevgili

vay be ne arkadaşlar var.
beni üzgün olduğumda teselli edecek öpüp koklayacak erkek cinsinden arkadaşlar istiyorum. Ezik miyim ben?
benimde hakkım değil mi?

Gerçekten beni niye bu kadar yargılıyosunuz hanımlar yok kanka ayağı şu ayagı falan gerçekten kaç senedir tanıdığım bir arkadaşım kendisi

Hmm...
Sanırım 1.5 yıl önce aramız iyiydi S superisi96 sonra konuşma olmadı tabii..
Ama erkek olsa senden önce tepesine kazen inerdi endişe etme :KK70:
Çok tatlı çok iyi bir kızsın..biliyormusun bizim de evde sürekli kavga olurdu..sizinki gibi..şimdi ben ayrı eve çıkınca ve çalışınca bana güvendiler..şimdi hiç olmuyor biliyormusun..ama Rabbim çok yanlış kişiyi karşıma çıkardı ve ben çok yanlış yaptım..şimdi babam çok olgun ve beni şimdi çok seviyor ama ne kötü ben onun yüzüne bile bakamıyorum..mahkemeye verip şikayet edicem diyorum.ama herkesi ayağa kaldırmanın anlamı yok..var da yok..umarım paylaştığın kız gibi hep yüzün güler..:KK200:

Çok tatlı çok iyi bir kızsın..biliyormusun bizim de evde sürekli kavga olurdu..sizinki gibi..şimdi ben ayrı eve çıkınca ve çalışınca bana güvendiler..şimdi hiç olmuyor biliyormusun..ama Rabbim çok yanlış kişiyi karşıma çıkardı ve ben çok yanlış yaptım..şimdi babam çok olgun ve beni şimdi çok seviyor ama ne kötü ben onun yüzüne bile bakamıyorum..mahkemeye verip şikayet edicem diyorum.ama herkesi ayağa kaldırmanın anlamı yok..var da yok..umarım paylaştığın kız gibi hep yüzün güler..:KK200:

Teşekkür ederim dileğin için.
Ama anlayamadım durumu ben :(

Back
X