Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gel benim kankalar ne güne duruyor hep beraber koklaşırızvay be ne arkadaşlar var.
beni üzgün olduğumda teselli edecek öpüp koklayacak erkek cinsinden arkadaşlar istiyorum. Ezik miyim ben?
benimde hakkım değil mi?
ben cevap verebilir miyim
benimki var haftada bir sevişiyoruz
sevgilim ikiye çıkarmamı istiyor
perfomansın boşa gitmesin diyor
sizede böylesi lazım güzel bağyan
o yüzden ben ısrarcıyım bırakmanız konusunda
ne kadar paylaşımcı bi kızYa gel benim kankalar ne güne duruyor hep beraber koklaşırız![]()
Ama konu resmen beni itiyor,suça tahrik indirimi olma mı acepBu konudaki yorumlarına bittim.
Ama mune cımbızıyla dalacak, etme![]()
Bence sen bir bayan değilsin ergen bi erkeksin bizle dalga geçiyorsunha benim ha senin
![]()
Bence sen bir bayan değilsin ergen bi erkeksin bizle dalga geçiyorsun
KIZLAR SİTEDE ERKEK VAR..
Diyosun..ne ara görüştünüz..Ahahahahah
Superisi'nin erkek olmadigini biliyoruz biz canım.
Yanlış alarm![]()
![]()
Diyosun..ne ara görüştünüz..
Diyosun..ne ara görüştünüz..
Çok tatlı çok iyi bir kızsın..biliyormusun bizim de evde sürekli kavga olurdu..sizinki gibi..şimdi ben ayrı eve çıkınca ve çalışınca bana güvendiler..şimdi hiç olmuyor biliyormusun..ama Rabbim çok yanlış kişiyi karşıma çıkardı ve ben çok yanlış yaptım..şimdi babam çok olgun ve beni şimdi çok seviyor ama ne kötü ben onun yüzüne bile bakamıyorum..mahkemeye verip şikayet edicem diyorum.ama herkesi ayağa kaldırmanın anlamı yok..var da yok..umarım paylaştığın kız gibi hep yüzün güler..Hmm...
Sanırım 1.5 yıl önce aramız iyiydi S superisi96 sonra konuşma olmadı tabii..
Ama erkek olsa senden önce tepesine kazen inerdi endişe etme![]()
Yaa mercan ağdaya gitmeyince benziyorum aslındaİnanır mısın biz daha bugün görüştük kendisiyle kadın olduğu konusunda nerdeyse eminim![]()
Kız çatlak bi buçuk oldu mu yaHmm...
Sanırım 1.5 yıl önce aramız iyiydi S superisi96 sonra konuşma olmadı tabii..
Ama erkek olsa senden önce tepesine kazen inerdi endişe etme![]()
Çok tatlı çok iyi bir kızsın..biliyormusun bizim de evde sürekli kavga olurdu..sizinki gibi..şimdi ben ayrı eve çıkınca ve çalışınca bana güvendiler..şimdi hiç olmuyor biliyormusun..ama Rabbim çok yanlış kişiyi karşıma çıkardı ve ben çok yanlış yaptım..şimdi babam çok olgun ve beni şimdi çok seviyor ama ne kötü ben onun yüzüne bile bakamıyorum..mahkemeye verip şikayet edicem diyorum.ama herkesi ayağa kaldırmanın anlamı yok..var da yok..umarım paylaştığın kız gibi hep yüzün güler..![]()
Kız çatlak bi buçuk oldu mu ya![]()
Kız boşver teşekkür et geçTeşekkür ederim dileğin için.
Ama anlayamadım durumu ben![]()
Babandan nefret etmiyormuydun sen..yanlış hatırlamıyorum umarım..kendimi koydum senin yerine nasihat verdim..eğer olayın öyleyse..zamanla olgunlaşıp seni anlıyorlarTeşekkür ederim dileğin için.
Ama anlayamadım durumu ben![]()
Kız boşver teşekkür et geç![]()