- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.921
Amin canim cok teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin sen benim bebeğine erkek demistin fotosunda yanılmasın canim
Elimde yoktu ama senin için netten buldum budur inşAllahArkadaşlar çengelli igne fotosu vardi iki kiz anne karnındaki erkek oluyo du elinde ondan olan varmi
Arkadaşlar çengelli igne fotosu vardi iki kiz anne karnındaki erkek oluyo du elinde ondan olan varmi
Sen söyleyince eski mesajlardan baktım seninki bayağı oğlanmış canımAmin canim cok teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin sen benim bebeğine erkek demistin fotosunda yanılmasın canim
Elimde yoktu ama senin için netten buldum budur inşAllah
Profil resmi yapıyorlar ya canım aileyi temsil ediyorBu ne oluyor ben bilmiyorum
Uyarilmayacaksin derken neyi kastediyorEki Görüntüle 2212773
Bak buldum canım arkadaşın paylaştığını
Merhaba canım ben yardımcı olayım sana bu konuda tecrübeli sayılırım.ben üçüncü kızıma hamile kalmadan önce 2 ay öncesinde eşimle muz ve soda tükettik eşim keçi boynuzu pekmezi yedi karbonatlı duşu bende yaptım sol yumurtadan hamile kaldım denediğim ilk ay kaldım kolay hamile kalanlardanım erkek duası okudum ve cinsiyeti öğrenene kadar üzerimde taşıdım deneme öncesi sert kahve bölgesel duş derin ilişki önce ben sonra eşim işte utanıyorum artık neyse sağa yattım daha ne yapayım elimden geleni yaptım ama benim cinsel perhiz 10 gündü yumurtam geç çatladı stresten yumurtlama dönemimdi tek ilişki oldu başkada olmadı çin takvimi kızdaydı üçünde de tuttu umarım yardımcı olmuşumdurPh si yuksek suyu kullaniyorum karbonata gerek yok yani
Yaa ne guzel bi seymis bu boyleElimde yoktu ama senin için netten buldum budur inşAllah
masallah canim. senin adina cok sevindim. rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin.Selamun aleykum arkadaslar simdi doktordan geldim oglum Olacakmis cok sukur Rabbim sizlerede nasip etsin ben hicbir yöntem denemedim birsey yapmadim diyet eşi besleme ovulasyon vs.sadece dua ettim ama ocaktan ramazana kadar ovulasyon testiyle burdan çok yardim aldim olmayınca biraktim Allah razı olsun hepinizden haber vermek istedim soranlar vardi sevincini sizinle paylaşmak istedim bu arada iki kizim var
Allah bizede nasioetsin insalllah bende herseyi yapmaya calisiyorunMerhaba canım ben yardımcı olayım sana bu konuda tecrübeli sayılırım.ben üçüncü kızıma hamile kalmadan önce 2 ay öncesinde eşimle muz ve soda tükettik eşim keçi boynuzu pekmezi yedi karbonatlı duşu bende yaptım sol yumurtadan hamile kaldım denediğim ilk ay kaldım kolay hamile kalanlardanım erkek duası okudum ve cinsiyeti öğrenene kadar üzerimde taşıdım deneme öncesi sert kahve bölgesel duş derin ilişki önce ben sonra eşim işte utanıyorum artık neyse sağa yattım daha ne yapayım elimden geleni yaptım ama benim cinsel perhiz 10 gündü yumurtam geç çatladı stresten yumurtlama dönemimdi tek ilişki oldu başkada olmadı çin takvimi kızdaydı üçünde de tuttu umarım yardımcı olmuşumdur
canim hayirli olsun. cok sevindim. rabbim sag salim evladini kucagina almayi nasip etsin. dilerim gonlundekine hamilesindir.Sağol canım allah razı olsun 3 aylık olana kadar günde 1 tane kullan dedi banada canım ağızdan mı yoksa vajinal mı kullandın sen
canim insallah tezz zamanda sende hamilelik haberini veririsin burda. kalbinin guzelligi gibi olsun insallah her sey..
İnsallah canimcanim insallah tezz zamanda sende hamilelik haberini veririsin burda. kalbinin guzelligi gibi olsun insallah her sey..
ÖğrendinmiAmin canim cok teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin sen benim bebeğine erkek demistin fotosunda yanılmasın canim
Nasılsın canım bugün bende seni soracaktım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben duygularımı fazla ifade etmeyi beceremiyorum isteyen dileyen bütün arkadaşlarımada nasip etsin köşesinde banaAmin canim cok teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin sen benim bebeğine erkek demistin fotosunda yanılmasın canim
Hayırlı olsun canım sende mi hamilesinAmin canım inşallah bi kalbini duyayım da sonra erkek bebek düşüncesi aklıma gelecek herhalde şuan tek düşündüğüm sağlıklı olması
Ciko gözün aydın canım bebiş nasılCanm cok mutlu oldum dün geceden beri aklımdaydın haber vermeni bekliyordum sabahtan inan cok sevindim ayrintiliya girdin dimi
Pırlanta nasılsın çocuklar nasıl canımÖğrendinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?