Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaşlar çengelli igne fotosu vardi iki kiz anne karnındaki erkek oluyo du elinde ondan olan varmi
Amin canim cok teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin sen benim bebeğine erkek demistin fotosunda yanılmasın canim
Sen söyleyince eski mesajlardan baktım seninki bayağı oğlanmış canım
çok ama çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin nolur dualarında bizi de eksik etme

Ph si yuksek suyu kullaniyorum karbonata gerek yok yani
Merhaba canım ben yardımcı olayım sana bu konuda tecrübeli sayılırım.ben üçüncü kızıma hamile kalmadan önce 2 ay öncesinde eşimle muz ve soda tükettik eşim keçi boynuzu pekmezi yedi karbonatlı duşu bende yaptım sol yumurtadan hamile kaldım denediğim ilk ay kaldım kolay hamile kalanlardanım erkek duası okudum ve cinsiyeti öğrenene kadar üzerimde taşıdım deneme öncesi sert kahve bölgesel duş derin ilişki önce ben sonra eşim işte utanıyorum artık neyse sağa yattım daha ne yapayım elimden geleni yaptım ama benim cinsel perhiz 10 gündü yumurtam geç çatladı stresten yumurtlama dönemimdi tek ilişki oldu başkada olmadı çin takvimi kızdaydı üçünde de tuttu umarım yardımcı olmuşumdur

masallah canim. senin adina cok sevindim. rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin.

Allah bizede nasioetsin insalllah bende herseyi yapmaya calisiyorun

canim insallah tezz zamanda sende hamilelik haberini veririsin burda. kalbinin guzelligi gibi olsun insallah her sey..

Amin canim cok teşekkür ederim Rabbim sizede nasip etsin sen benim bebeğine erkek demistin fotosunda yanılmasın canim
Nasılsın canım bugün bende seni soracaktım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben duygularımı fazla ifade etmeyi beceremiyorum isteyen dileyen bütün arkadaşlarımada nasip etsin köşesinde bana bende aklınıza gelirsem banada dua edin bir baby vardı çok istiyordu oğlunun olmasını dersiniz buradaki arkadaşlara kendine çok iyi bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…