- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.581
Çok teşekkür ederimGözün aydın Allah tamamına erdirsin gönlündeki olsun inşallah.
Ben bi yabancı bebek sitesini daha takip ediyorum daTestde erken belirmesi ne oluyo hiç duymadım
Kesinlikle öyleAynen bende artık yok olmaz dediğim beklemediğim ayda kaldım kafaya takınca olmuyo onu çok iyi anladım
Amin canım hayırlısıyla ve sağlıkla İnşaAllahRabbim gönlündekini nasip etsin inşallah bize de dua et:)
Ben evde yapıp çıkıyorum,doktora kadar tekrar geliyo,birde ben yurt dışındayım burda doktorun muayehanesinde kontrol oluyoruz,özür dilerim bir an unutdum kusura bakma hijyen önemli.boşver risk alma kirliyse mikrop kaparsın.Sıkışık mı gideyim canım ama hastanenin lavaboları iyi değil rahatsız olurum ama denerim bakalım
Evet o uygulamayı epeydir bende kullanıyorum yanlış alamazsanız kızınız kaç yasinda tam olarakTeşekkür ederim
Umarım burdaki herkesin gönlündekine göre olur hayırla ve sağlıkla
Ladytimer uygulamanın adı
Ben uzun zamandır kullanıyorum genellikle çok büyük bi değişiklik olmazsa yumurtlama ve beklenen adeti de doğru gösteriyor
Ovulasyon döneminde günlere göre cinsiyeti de gösteriyo
3 yaşını doldurduEvet o uygulamayı epeydir bende kullanıyorum yanlış alamazsanız kızınız kaç yasinda tam olarak
Benim ilk önce korktuğumda titreme ile başladı korku panik düşünce bozukluğu eşlik etti kızlarım eve 5 dakika geç kalsa kafamda saçma sapan senaryolar çizerimNasıl anladın panik atak olduğunu ben bu bir kaç gündür psikolojik kendimi kötü hissediyorum nefes almada zorlanıyorum korkularım var.
Canım sen kaç doğumlusun ben bakayım birde çin takvimine3 yaşını doldurdu
91 eylül canımCanım sen kaç doğumlusun ben bakayım birde çin takvimine
Kız gibi
Benim burda öğrendiğim kadarıyla kızlar şeffaf akıntı gelince ilişki olsun diyorlardı senin nasıldıYok gülüm akıntım sulu oldu O günden sonra hiç kesilmedi, ama ağrım gitmişti.zaten çoğu hamile belirtiside akıntıdanda anlaşılıyormuş.benim oğün tuttuğundan akıntım diğer günlerde devam etti.
Kız demısKız gibi
Doktor ne dedi cinsiyeti?
Kucağına almak nasibi olsunKız demıs
91 eylül
Erkek gözüküyor benim içimede oğlun olacak diye bir his doğdu
Canım peki deneme yaptığın gün akıntı şeffafmıydı yoksa kurumuydunBen bi yabancı bebek sitesini daha takip ediyorum da
Orda gebelik testinde erken çıkınca erkek ihtimali yüksek diyorlar ama tabi bunlara kaptırmak istemiyorum kendimi :)
Canım şeffaf akıntıdan sonra denemeCanım peki deneme yaptığın gün akıntı şeffafmıydı yoksa kurumuydun
Çok geçmiş olsun zormuş yaşadıkların.Benim ilk önce korktuğumda titreme ile başladı korku panik düşünce bozukluğu eşlik etti kızlarım eve 5 dakika geç kalsa kafamda saçma sapan senaryolar çizerimhamileyken iki defa atak geçirdim nefes alamadım resmen nefesim kesildi hastaneye oksijen almaya giderdim sezeryandan çıkınca bile nefes alamıyorum diye bağırmıştım sonra uykuda kasılmalar başladı o kısa sürdü Allahtan aslında birçok şey var yazacak ama bu kadarını yazmak bile beni yordu
Özel hastane değil canım devlet biraz krli ortam malum :)) çok heyecanlıyım bebişimi bir aydır görmüyorum yaBen evde yapıp çıkıyorum,doktora kadar tekrar geliyo,birde ben yurt dışındayım burda doktorun muayehanesinde kontrol oluyoruz,özür dilerim bir an unutdum kusura bakma hijyen önemli.boşver risk alma kirliyse mikrop kaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?