Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen bende artık yok olmaz dediğim beklemediğim ayda kaldım kafaya takınca olmuyo onu çok iyi anladım
Kesinlikle öyle
Hiç ama hiç aklımda yoktu
Nasılsa yine olmaz diye düşünüyordum
Ve eşimle konuşmuştuk bu süreç beni yıprattığı için ara verelim dedik çok geçmeden bu kararın üzerinden hamile olduğumu öğrendim

Sıkışık mı gideyim canım ama hastanenin lavaboları iyi değil rahatsız olurum ama denerim bakalım
Ben evde yapıp çıkıyorum,doktora kadar tekrar geliyo,birde ben yurt dışındayım burda doktorun muayehanesinde kontrol oluyoruz,özür dilerim bir an unutdum kusura bakma hijyen önemli.boşver risk alma kirliyse mikrop kaparsın.

Evet o uygulamayı epeydir bende kullanıyorum yanlış alamazsanız kızınız kaç yasinda tam olarak

Nasıl anladın panik atak olduğunu ben bu bir kaç gündür psikolojik kendimi kötü hissediyorum nefes almada zorlanıyorum korkularım var.
Benim ilk önce korktuğumda titreme ile başladı korku panik düşünce bozukluğu eşlik etti kızlarım eve 5 dakika geç kalsa kafamda saçma sapan senaryolar çizerim hamileyken iki defa atak geçirdim nefes alamadım resmen nefesim kesildi hastaneye oksijen almaya giderdim sezeryandan çıkınca bile nefes alamıyorum diye bağırmıştımsonra uykuda kasılmalar başladı o kısa sürdü Allahtan aslında birçok şey var yazacak ama bu kadarını yazmak bile beni yordu

Benim burda öğrendiğim kadarıyla kızlar şeffaf akıntı gelince ilişki olsun diyorlardı senin nasıldı

Çok geçmiş olsun zormuş yaşadıkların.

Özel hastane değil canım devlet biraz krli ortam malum :)) çok heyecanlıyım bebişimi bir aydır görmüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…