- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.541
Yok canım ben yurtdışında yaşıyorumSinucun çoktı mı baktınmı kan değerlerine
Neden nasıl olacak peki beklemekten insan nasıl yapar bilemedim ben sağlık ocağıne veriyorum kan inan ertesi ginü bdklemeden akşam bakıyorum biraz heyecanlı olunca duramıyorum da :))Yok canım ben yurtdışında yaşıyorum
Burda kandan nadiren bakıyorlar
Baktıramayacağım yani
Çok ama çok teşekkür ederim canımiwashereonce Gözün aydın, çok sevindim, inşallah oğluşun tutunmuştur, güzel haberlerini bekliyorum
Haftalığını gösteren dijital testler var onlardanNeden nasıl olacak peki beklemekten insan nasıl yapar bilemedim ben sağlık ocağıne veriyorum kan inan ertesi ginü bdklemeden akşam bakıyorum biraz heyecanlı olunca duramıyorum da :))
Ben bu sabah adet oldum cnm 35. Gun oldum bu ay stresten gecikti 3 4 gunSağol canım darısı sana olsun
Cuma da sen ver inşAllah güzel haber bize
Zormuş canım ya burda isteyen istediği vakit istediği uzmana gidebiliyor da bende bir ay olacak bekliyorum kontrolü ilk defa bukadar sabrettim aslında özeldede bi baktırabilirdim de bakalım olmadı haftayada özele randevu ayarlarım memelekete gidicem herkes merak ediyor cinsiyeti soruyor bazılaro kendi kendilerine cinsiyet tahmin ediyor ya sinir oluyorum kızlara karşı bi itileme var burda oyüzden kinse ile muhatapta olmuyorum evdeyim anlıycağın kuş gibi kafesteHaftalığını gösteren dijital testler var onlardan
Yaptım canım
İşte burda değişik bi sistem var
Kızımda hemen gitmiştik doktora
Benim evde yaptığım idrar testinden yapıp evet hamilesin dediler
E ben onu yapıp gittim zaten
Bu sefer keseyi görecek kadar büyümesini bekliyorum
Bi ara bende bakmıştım o ov7lasyon icin gülen yüzlü falan hicbirine gerek kalmadan hamile kaldım üstelikte hormonel dengem okadar bozuktu ki eski tahlillerimi gören doktor çocugun olmaz derdim bile dedi hamdolsun şimdi güzel heyecanlar icindeyizHaftalığını gösteren dijital testler var onlardan
Yaptım canım
İşte burda değişik bi sistem var
Kızımda hemen gitmiştik doktora
Benim evde yaptığım idrar testinden yapıp evet hamilesin dediler
E ben onu yapıp gittim zaten
Bu sefer keseyi görecek kadar büyümesini bekliyorum
Üzülme canım inşaAllah az kaldıBen bu sabah adet oldum cnm 35. Gun oldum bu ay stresten gecikti 3 4 gun
Canım aslında kız evlat nasıl güzel birşeyZormuş canım ya burda isteyen istediği vakit istediği uzmana gidebiliyor da bende bir ay olacak bekliyorum kontrolü ilk defa bukadar sabrettim aslında özeldede bi baktırabilirdim de bakalım olmadı haftayada özele randevu ayarlarım memelekete gidicem herkes merak ediyor cinsiyeti soruyor bazılaro kendi kendilerine cinsiyet tahmin ediyor ya sinir oluyorum kızlara karşı bi itileme var burda oyüzden kinse ile muhatapta olmuyorum evdeyim anlıycağın kuş gibi kafeste
Bakalim cnm insalh herseyin vardir bi zamani bu ay kendimi hamilelige cok kaptirmistim o yuzden 4 gunluk bi gecikme oldu hatta bu sabah uyandim aklimdan gidip bi test almak gecti sonra bi baktimki regl olmusum neyse hayirlisi olsun herseyin basi saglik olsunda bakalim doktor bana yumlarin buyumu cat olmuyo dedi ovu testindede kararsizim ya hatali denersem bi yanlis yaparsam 30 tane yeterlimi olurmu sizceÜzülme canım inşaAllah az kaldı
İyi düşünelim iyi olsun
Sen test al bu ay
Biz sana yardım ederiz testlerinde
Canım yeterli olurBakalim cnm insalh herseyin vardir bi zamani bu ay kendimi hamilelige cok kaptirmistim o yuzden 4 gunluk bi gecikme oldu hatta bu sabah uyandim aklimdan gidip bi test almak gecti sonra bi baktimki regl olmusum neyse hayirlisi olsun herseyin basi saglik olsunda bakalim doktor bana yumlarin buyumu cat olmuyo dedi ovu testindede kararsizim ya hatali denersem bi yanlis yaparsam 30 tane yeterlimi olurmu sizce
Aynen canım bende sınavdı mülakatt8 kendimi meşgul ediyorum bu ara baya yoğun sınav geçirdim de iyukiCanım aslında kız evlat nasıl güzel birşey
Keşke insanlar böyle yapmasa
En iyisi insanları fazla takmamak aslında
Bugün oğlun olur yorum yapmazlar
Yarın başka mevzudan yoruma başlarlar bu seferde
En iyisi kapıyı kapatıp herkesi geride bırakmak
Canim bos ya inanin her ay kendimide esimide cok guzel cok duzenli besliyodum her ay husran oluyor bu ay bile corek otu tarcin bal karisimi yaptim ben ve esim yedik sonra kuru incir tukettim bol bol havuc yedim cata yakin ama bos olmayinca olmuyoCanım yeterli olur
Ovulasyon testinden de anlaşılır aslında yumurtalarının oldunlaşıp olgunlaşmadığı
İnşaAllah geçecek bu zor günler ve sende gelip bize hamileyim diyeceksin canım
Havuç suyu iç ya da havucun direkt kendini ye hergün
Kuru incir de ye
Güzel besle hem kendini hem eşini canım
Sağol canım
Ovulasyon testinde T çizgisinin C çizgisinden daha koyu olma durumu
Bazı kişilerde eşit koyulukta oluyor sonra silikleşiyor
Ona da pik deniyor
Ya çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla hamilesiniz ve bir oğlunuz olacak. Allah size bağışlasın ve lütfen dua edin bize... bir de bir şey soracağım bu takvimlerin doğruluk payı var mi? İyi gecelerSağol canım
Ovulasyon testinde T çizgisinin C çizgisinden daha koyu olma durumu
Bazı kişilerde eşit koyulukta oluyor sonra silikleşiyor
Ona da pik deniyor
Allah yardımcın olsun canımAynen canım bende sınavdı mülakatt8 kendimi meşgul ediyorum bu ara baya yoğun sınav geçirdim de iyuki
Bi de ovulasyon testiyle dene istersenCanim bos ya inanin her ay kendimide esimide cok guzel cok duzenli besliyodum her ay husran oluyor bu ay bile corek otu tarcin bal karisimi yaptim ben ve esim yedik sonra kuru incir tukettim bol bol havuc yedim cata yakin ama bos olmayinca olmuyo
Canım ben 4 haftalık hamileyim henüzYa çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla hamilesiniz ve bir oğlunuz olacak. Allah size bağışlasın ve lütfen dua edin bize... bir de bir şey soracağım bu takvimlerin doğruluk payı var mi? İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?