Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canm ben geçen bahsetmistim saglik guvencesi sebebiyle doktora gidemiyorum eşim halledince gidecegim şansa son anda sorun cikti malesef insallah aytenazmi guzel haberlerle gelir
Vardir bi hayir sabredelim inşaallah istedigimiz gibi olur hersey cumanin yuzu suyu hurmetine amin

Cikoo ve aytenazmi gittiniz mi hastanaye
Canım geldim.hastanedeyim kızım olacakmıs doktor öyle dedi ayrıntılı ultrason icinde araştorma hasta esinden randevu al dedi ya aklımı karoştordı birşey resimler net değil yükleyemedim ben normalde 16+2 yim ama ultrasonda 18+6 yazıyor bir sorun olurmu

Hayırlı saglikli evlat nasip etsin Rabbim sen deneme yapmismiydin ovulasyon testi mi kullanmıştın

Hayırlı saglikli evlat nasip etsin Rabbim sen deneme yapmismiydin ovulasyon testi mi kullanmıştın
Hiç birşey yapmadm canım sadece adetten hemen sonra hamile kaldım daha ilk defa kız dendi birsey göremedim ya anlayamadm birsey :)) hareketleini izleyemedim

Kac cocugun vardi cnm doktorlar daha once erkek mi demisti
Daha ilk canım :) burda yorumladınız sadece baska bakan yok :)) daha ilk cinsiyet yorumuyfu doktorun kızın olacak dedi ama ultrason da birsey anlamadm görüntü baya düşik ayrontılıya gönderdi de ozaman belki net görürüm ama bir haftalık önden gidoyordu şimdi ikiye ç8kmış birsey çıkmaz inşaAllah

Bben zaten ultrason goruntusunden birsey anlamiyorum cnm baska arkadaslar tahmin etmistir. Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsim cnm

Hayırlı evlat olsun inşaallah
İnşaallah bi sorun yoktur canım erken ovulasyon olmustur ya da bebegin maşaallah kilosu boyu iyi ondan oyle cikiyodur bi sorun olacagini sanmiyorum icini ferah tut benimki de gec ovuladyon oldu mesela 5 gun geride cikiyo

Aynen bnmde 5 gun kucuk ckıyor ontarhtn mı baz alıyrsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…