- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.601
Çikolata ve vişne suyu işini görür,doktor izin verirse video çek ben öyle yaptım arada açıp bakıyorumÖzel hastane değil canım devlet biraz krli ortam malum :)) çok heyecanlıyım bebişimi bir aydır görmüyorum ya
Cikoo ve aytenazmi gittiniz mi hastanaye
Vardir bi hayir sabredelim inşaallah istedigimiz gibi olur hersey cumanin yuzu suyu hurmetine aminCanm ben geçen bahsetmistim saglik guvencesi sebebiyle doktora gidemiyorum eşim halledince gidecegim şansa son anda sorun cikti malesef insallah aytenazmi guzel haberlerle gelir
Vardir bi hayir sabredelim inşaallah istedigimiz gibi olur hersey cumanin yuzu suyu hurmetine amin
Canım geldim.hastanedeyim kızım olacakmıs doktor öyle dedi ayrıntılı ultrason icinde araştorma hasta esinden randevu al dedi ya aklımı karoştordı birşey resimler net değil yükleyemedim ben normalde 16+2 yim ama ultrasonda 18+6 yazıyor bir sorun olurmuCikoo ve aytenazmi gittiniz mi hastanaye
Canım geldim.hastanedeyim kızım olacakmıs doktor öyle dedi ayrıntılı ultrason icinde araştorma hasta esinden randevu al dedi ya aklımı karoştordı birşey resimler net değil yükleyemedim ben normalde 16+2 yim ama ultrasonda 18+6 yazıyor bir sorun olurmu
Hiç birşey yapmadm canım sadece adetten hemen sonra hamile kaldım daha ilk defa kız dendi birsey göremedim ya anlayamadm birsey :)) hareketleini izleyemedimHayırlı saglikli evlat nasip etsin Rabbim sen deneme yapmismiydin ovulasyon testi mi kullanmıştın
Hiç birşey yapmadm canım sadece adetten hemen sonra hamile kaldım daha ilk defa kız dendi birsey göremedim ya anlayamadm birsey :)) hareketleini izleyemedim
Daha ilk canım :) burda yorumladınız sadece baska bakan yok :)) daha ilk cinsiyet yorumuyfu doktorun kızın olacak dedi ama ultrason da birsey anlamadm görüntü baya düşik ayrontılıya gönderdi de ozaman belki net görürüm ama bir haftalık önden gidoyordu şimdi ikiye ç8kmış birsey çıkmaz inşaAllahKac cocugun vardi cnm doktorlar daha once erkek mi demisti
Daha ilk canım :) burda yorumladınız sadece baska bakan yok :)) daha ilk cinsiyet yorumuyfu doktorun kızın olacak dedi ama ultrason da birsey anlamadm görüntü baya düşik ayrontılıya gönderdi de ozaman belki net görürüm ama bir haftalık önden gidoyordu şimdi ikiye ç8kmış birsey çıkmaz inşaAllah
Amin canım inşaAllah sağolasınBben zaten ultrason goruntusunden birsey anlamiyorum cnm baska arkadaslar tahmin etmistir. Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsim cnm
Hayırlı evlat olsun inşaallahCanım geldim.hastanedeyim kızım olacakmıs doktor öyle dedi ayrıntılı ultrason icinde araştorma hasta esinden randevu al dedi ya aklımı karoştordı birşey resimler net değil yükleyemedim ben normalde 16+2 yim ama ultrasonda 18+6 yazıyor bir sorun olurmu
Aynen bnmde 5 gun kucuk ckıyor ontarhtn mı baz alıyrsunuzHayırlı evlat olsun inşaallah
İnşaallah bi sorun yoktur canım erken ovulasyon olmustur ya da bebegin maşaallah kilosu boyu iyi ondan oyle cikiyodur bi sorun olacagini sanmiyorum icini ferah tut benimki de gec ovuladyon oldu mesela 5 gun geride cikiyo
Massallh gunun gunune ayınıymısız senınle ) bnmde 12 hafta 3 gnlk son adete gre doktra gre 11 hafta 4 gunluk:)Normal sartlarda 12+3 olmasi lazim
Ama 11+4 bugun bebegim oyle hesapliyor dr
2 haftayıda geçti benimki ileri baya :)Normal sartlarda 12+3 olmasi lazim
Ama 11+4 bugun bebegim oyle hesapliyor dr
Maşaallah ne guzel iste2 haftayıda geçti benimki ileri baya :)
Yumurtlama tarihimi adet tarihi sayiyor dr 9 ekim ama 14 ekim olarak hesabliyo ultrasonda da oyle 14 ekim olarak alinca uyuyo gununeMassallh gunun gunune ayınıymısız senınle ) bnmde 12 hafta 3 gnlk son adete gre doktra gre 11 hafta 4 gunluk:)
Dr ne zaman gidiyosun canım 14 ocaga randevu aldik cinsiyetide soylerim dediMassallh gunun gunune ayınıymısız senınle ) bnmde 12 hafta 3 gnlk son adete gre doktra gre 11 hafta 4 gunluk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?