- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.561
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. İnşallah gönlündeki olur i. Rica etsem programın adını paylaşabilirsin.Canım bakmadım ben takvimlere inanmıyorum
Ama telefonumda adetimi takip ettiğim bi uygulama var
O da yaşa göre cinsiyet gösteriyor o erkek diyor
Iste bende hep taktikca olmayacak hic aklimdan cikaramadigim icin takinti olmus bana bu yuzden bnm.hic olmayacakkBi de ovulasyon testiyle dene istersen
Ama diyorlar ya aklından çıkardığın ay oluyor diye
O doğru gerçekten
Ben bu ay hiç düşünmüyordum
Evde dünya kadar da mobilya taşıdık eşimle şekil değişikliği yapıyorduk
Emin ol ummadığın anda olacak inşAllah
Yok gülüm akıntım sulu oldu O günden sonra hiç kesilmedi, ama ağrım gitmişti.zaten çoğu hamile belirtiside akıntıdanda anlaşılıyormuş.benim oğün tuttuğundan akıntım diğer günlerde devam etti.Canim peki ertesi gün akıntı k3silmismiydi birde gece varmıydi kasık ağrın
Gözün aydın Allah tamamına erdirsin gönlündeki olsun inşallah.Kızlar uzun zamandır bu topikteyim
Bu haberi vermek için çoook uzun süredir bekliyordum
Çok şükür hamileyim
Henüz doktora gitmedim bu ayın sonunda gideceğim inşAllah, sağlıklı bi gebelik olur mu ne olur bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim
Bu ay deneme yapmayacaktım aslında bazı sebeplerden dolayı bi kerelik birşey oldu
Hiç beklemediğim için deneme olduğunu bile yazmadım
Kendimde hala inanamıyorum
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsun
Dualarınızı bekliyorum
Nasıl anladın panik atak olduğunu ben bu bir kaç gündür psikolojik kendimi kötü hissediyorum nefes almada zorlanıyorum korkularım var.Evet önceden de vardı eski mesajlarımda var yazmıştım hamileykende atak geçirmiştim iki defa ikinci doğumdan sonra başladı kızım zor doğdu oksijensiz kaldım ben unutkanlık başladı bende o dönemler sonrasında panik atak oldugumu öğrendim
Testde erken belirmesi ne oluyo hiç duymadımCanım benim çok teşekkür ederim
Valla ne yalan söyleyeyim kendimi hiç oğlum olurken hayal edemiyorum
Olursa da ancak duayla olur benim oğlum gibi hissediyorum
Nolur dualarınızda beni eksik etmeyin
Yöntemi de uygulayamadım zaten
Tek umudum testte erken çıkmış olması
Ama o da herkeste tutmuyor
Nasipten ötesi olmayacağı için bekleyip göreceğiz inşAllah hep birlikte
İdrarın varken ve kiraz suyu yada çikolata bebeği hareketli yapıyoKızlar çikolata yiyip dokira gidersem cinsiyeti daha kolay öğrenmemizi sağlarmı merak ediyorum yada cok hareket edip dahada zorlaştırırmı sizce
Aynen bende artık yok olmaz dediğim beklemediğim ayda kaldım kafaya takınca olmuyo onu çok iyi anladımBi de ovulasyon testiyle dene istersen
Ama diyorlar ya aklından çıkardığın ay oluyor diye
O doğru gerçekten
Ben bu ay hiç düşünmüyordum
Evde dünya kadar da mobilya taşıdık eşimle şekil değişikliği yapıyorduk
Emin ol ummadığın anda olacak inşAllah
Kızlar bu bebek kızmı erkekmı szce?
Doktor tahmin etmedimi cnm
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah bize de dua et:)Kızlar uzun zamandır bu topikteyim
Bu haberi vermek için çoook uzun süredir bekliyordum
Çok şükür hamileyim
Henüz doktora gitmedim bu ayın sonunda gideceğim inşAllah, sağlıklı bi gebelik olur mu ne olur bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim
Bu ay deneme yapmayacaktım aslında bazı sebeplerden dolayı bi kerelik birşey oldu
Hiç beklemediğim için deneme olduğunu bile yazmadım
Kendimde hala inanamıyorum
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsun
Dualarınızı bekliyorum
Sıkışık mı gideyim canım ama hastanenin lavaboları iyi değil rahatsız olurum ama denerim bakalımİdrarın varken ve kiraz suyu yada çikolata bebeği hareketli yapıyo
Sıkışık mı gideyim canım ama hastanenin lavaboları iyi değil rahatsız olurum ama denerim bakalımİdrarın varken ve kiraz suyu yada çikolata bebeği hareketli yapıyo
Doktora yumurta takibine gidebilirsen o daha iyi olur tabikiAllah bağışlasın, sağlıklı bir şekilde insallah kucağınıza alın. Evet haklısınız beklemek iyidir bencede ama ne bileyim insan karar vermiskenke yapmak istiyor iste. Her şeyin hayırlısı. Aslında ben kendi Dr yumurta takibi ve aşılama da yaptiatabilirim. Acaba daha garantili olur. Hoş benim vücudum hormon yüklemesini kaldırmıyor
Teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun bebeğin. İnşallah gönlündeki olur i. Rica etsem programın adını paylaşabilirsin.
Öyle düşünme iyi düşün iyi olsunIste bende hep taktikca olmayacak hic aklimdan cikaramadigim icin takinti olmus bana bu yuzden bnm.hic olmayacakk
Kıza benziyor nubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?