Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah bağışlasın, sağlıklı bir şekilde insallah kucağınıza alın. Evet haklısınız beklemek iyidir bencede ama ne bileyim insan karar vermiskenke yapmak istiyor iste. Her şeyin hayırlısı. Aslında ben kendi Dr yumurta takibi ve aşılama da yaptiatabilirim. Acaba daha garantili olur. Hoş benim vücudum hormon yüklemesini kaldırmıyor

Iste bende hep taktikca olmayacak hic aklimdan cikaramadigim icin takinti olmus bana bu yuzden bnm.hic olmayacakk

Gözün aydın Allah tamamına erdirsin gönlündeki olsun inşallah.

Nasıl anladın panik atak olduğunu ben bu bir kaç gündür psikolojik kendimi kötü hissediyorum nefes almada zorlanıyorum korkularım var.

Testde erken belirmesi ne oluyo hiç duymadım

Aynen bende artık yok olmaz dediğim beklemediğim ayda kaldım kafaya takınca olmuyo onu çok iyi anladım

Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah bize de dua et:)

Doktora yumurta takibine gidebilirsen o daha iyi olur tabiki
Sana söyler ne zaman çatlayacağını

Hayırlı uğurlu olsun bebeğin. İnşallah gönlündeki olur i. Rica etsem programın adını paylaşabilirsin.
Teşekkür ederim
Umarım burdaki herkesin gönlündekine göre olur hayırla ve sağlıkla
Ladytimer uygulamanın adı
Ben uzun zamandır kullanıyorum genellikle çok büyük bi değişiklik olmazsa yumurtlama ve beklenen adeti de doğru gösteriyor
Ovulasyon döneminde günlere göre cinsiyeti de gösteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…