Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım 21.05.2015 ve 26.10.2018 bak bakalım bizede yumurtlama muhtemelen ilkinde 13-14haziran gibi ikincide 12-13 kasım gibi oldu ne gösterecek
Haziran 20 si öncesinde hamile kaldonsa erkek sonrasında kaldınsa kız tam belli değil galiba rabbim evlatlarını sana bağışlasın canom

Haziran 20 si öncesinde hamile kaldonsa erkek sonrasında kaldınsa kız tam belli değil galiba rabbim evlatlarını sana bağışlasın canom
Haziran yirmisinden önce o kesin en azından canım 2 temmuzda kan değerim 862ydi doktor hesabına göre 13-14 yumurtlama adet gününe görede 3-4 haziran oluyor tutmuyo bende bu

Haziran yirmisinden önce o kesin en azından canım 2 temmuzda kan değerim 862ydi doktor hesabına göre 13-14 yumurtlama adet gününe görede 3-4 haziran oluyor tutmuyo bende bu
Kesin olamaz canım mesela ben daha yumurtlamadan 10 geçmeden hamile olduğumu anladım kand abile adet olmadan ikibinde nerdeyse rabbim daha iyi bilir tabiki dnimki cok h8zlı artm8sto herkes ikiz sanmıştı

Slm canim benimde plesanta olmasi gereken yerden bir tık aşağıda yat dinlen kendini yorma dedi daha sonra sorduğumda yrine cikmis dedi peki nolur dedim korkulan bisey yok dedi doktorum stres yapma

Allah kolaylık versin yardımcın olsun canım

Canım benim oğlumun aynısı bende erkeğe benzettim hayirlisi olsun
Ben erkeğw benzettim
Ben anlamiyom ultrason tahminlerinden cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insalah
Sağolun kızlar yarumladıgınız için erkek hissediyorum ama kendimi kaptırmakta istemiyorum Rabbim önce sağlıklı evlat sonra bir oğluş oldugunu öğrenmeyi nasip eder inşallah

Ben anlamiyom ultrason tahminlerinden cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insalah
canim sende testine adet bitimi başka çünkü ilk kez yapıyorsun kaçırma saatini kur sabah 7 de ilk idrarını yap tekrar tat ben yatıyordum 11 de kalkıp testi yapıyordum iyle daha kolay geldi bana ben seni test yapiyosun biliyodum sen hiç yapmamışsın

Yok cnm hic yapmadim erken degilmi o saatler uyanirim sikinti yok ama nette okudum saat 12 ile 4 arasi lh hormonu yuksek oluyomus tabi siz daha iyi bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…