- 13 Eylül 2009
- 562
- 448
- 303
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.881
Evet kızım olacak :)Kızon mı olacak merak etim :)
MaşaAllah Allah bagışşlason kızlarımızoEvet kızım olacak :)
Haziran 20 si öncesinde hamile kaldonsa erkek sonrasında kaldınsa kız tam belli değil galiba rabbim evlatlarını sana bağışlasın canomCanım 21.05.2015 ve 26.10.2018 bak bakalım bizede yumurtlama muhtemelen ilkinde 13-14haziran gibi ikincide 12-13 kasım gibi oldu ne gösterecek
Sanırom zamanında ve tek iliski olanlar garanti tutuyor gibi geldi bana çevrende bildigin varsa bakalım onlara da canom ne garip birsey bu yaEvet kızım olacak :)
Amin canım inşallahMaşaAllah Allah bagışşlason kızlarımızo
Eminim tatlımCanım kasım olan kız da ilki 13 yada 14 olduğuna eminmisin :)
Haziran yirmisinden önce o kesin en azından canım 2 temmuzda kan değerim 862ydi doktor hesabına göre 13-14 yumurtlama adet gününe görede 3-4 haziran oluyor tutmuyo bende buHaziran 20 si öncesinde hamile kaldonsa erkek sonrasında kaldınsa kız tam belli değil galiba rabbim evlatlarını sana bağışlasın canom
Geç döllenme olmad8ysa yada sonrasinda iliski hiç okmadıysa onda tutmadı canım sadece yumurtlamada önemli degil biraz karışok tek iliski ile olanların daha net belli oluyor anladığımEminim tatlım
Kesin olamaz canım mesela ben daha yumurtlamadan 10 geçmeden hamile olduğumu anladım kand abile adet olmadan ikibinde nerdeyse rabbim daha iyi bilir tabiki dnimki cok h8zlı artm8sto herkes ikiz sanmıştıHaziran yirmisinden önce o kesin en azından canım 2 temmuzda kan değerim 862ydi doktor hesabına göre 13-14 yumurtlama adet gününe görede 3-4 haziran oluyor tutmuyo bende bu
Slm canim benimde plesanta olmasi gereken yerden bir tık aşağıda yat dinlen kendini yorma dedi daha sonra sorduğumda yrine cikmis dedi peki nolur dedim korkulan bisey yok dedi doktorum stres yapmaMerhaba kızlar nasılsınız internetim olmadığı için sayfaları hızlıca geçtim umarım herkes iyidir. Ben sık giremiyorum umarım her şey gönlünüzce olur. @Cikoo canım öğrenebildin mi cinsiyeti insallah gönlündeki hayırlısı ile olur canım.
Prensesim2016 sen nasılsın canım ben ovulasyon testi yapamamıştım insallah sen anlarsın canım ben piki yakalayamamıştım bir türlü. Stres en büyük etken kafanı dağıtacak şeylerle uğraşabilirsin. Allah gönlüne göre versin insallah canım.
5 54Kbr54 sen nasılsın canım.
@divinity @Kizlarinin anneciginurecrin K Khvekokusu20 @pirlanta97 @Bilgiler @babymuck @Ravzamm ve hatırlamadığım herkes nasılsınız. Kusura bakmayın aklıma gelenleri yazdım.
Biz bugün 17 haftalık olduk. Ikıncı ve üçüncü çocuğu olanlara sorum olacaktı. Plasentasi aşağı da olup sonra yukarı çıkan var mı. Doktorum korkuttu biraz internetten araştırdım 28.haftaya kadar çıkıyormuş ama doktor bayağı olumsuz konuştu. Sadece ağır iş yapmayın ayakta çok durmayın diyor da yapabileceğim başka bir şey var mı acaba. Zaten ayakta değildim surekli yatıyordum böyle olması epey moralimi bozdu. Inşallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur diyeyim.
Herkes kendine iyi baksın cevap veremezsem hakkınızı helal edin nerede internet bulursam yanınızdayım insallah hemen. Allaha emanet olun.
Ben erkeğw benzettimKızlar ayrıntılı ultrasonu bizim burada çok geç zamana veriyorlar diye doktora gittim ayrıntılı için sıra almaya bebişin resmini verdi anlayan arkadaşlar yorumlarmısınız 9+6yız bu resimdeEki Görüntüle 2222880
Umudumvar aaii
Allah kolaylık versin yardımcın olsun canımBen iyiyim 4. Kızı bekliyorum 9aylik bi bebegin var baya zorlanıyorum
Canım benimde 3. Gençliğimde plasenta aşağıdaydı kanamam oluyodu progestan kullanmıştım geçen sene kanama oldukça ilerleyen haftalarda kendiliğinden düzelmişti inşallah seninde düzelir
Iyi hayirli olsun cnm ins bidaha bozulmazTelefonum yapıldı şükür daha sık girerim artık tatlım
Canım benim oğlumun aynısı bende erkeğe benzettim hayirlisi olsunKızlar ayrıntılı ultrasonu bizim burada çok geç zamana veriyorlar diye doktora gittim ayrıntılı için sıra almaya bebişin resmini verdi anlayan arkadaşlar yorumlarmısınız 9+6yız bu resimdeEki Görüntüle 2222880
Umudumvar aaii
Ben anlamiyom ultrason tahminlerinden cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insalahKızlar ayrıntılı ultrasonu bizim burada çok geç zamana veriyorlar diye doktora gittim ayrıntılı için sıra almaya bebişin resmini verdi anlayan arkadaşlar yorumlarmısınız 9+6yız bu resimdeEki Görüntüle 2222880
Umudumvar aaii
Canım benim oğlumun aynısı bende erkeğe benzettim hayirlisi olsun
Ben erkeğw benzettim
Sağolun kızlar yarumladıgınız için erkek hissediyorum ama kendimi kaptırmakta istemiyorum Rabbim önce sağlıklı evlat sonra bir oğluş oldugunu öğrenmeyi nasip eder inşallahBen anlamiyom ultrason tahminlerinden cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insalah
canim sende testine adet bitimi başka çünkü ilk kez yapıyorsun kaçırma saatini kur sabah 7 de ilk idrarını yap tekrar tat ben yatıyordum 11 de kalkıp testi yapıyordum iyle daha kolay geldi bana ben seni test yapiyosun biliyodum sen hiç yapmamışsınBen anlamiyom ultrason tahminlerinden cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insalah
Inslh cnm allah gonlunden geceni nasip etsin insalahSağolun kızlar yarumladıgınız için erkek hissediyorum ama kendimi kaptırmakta istemiyorum Rabbim önce sağlıklı evlat sonra bir oğluş oldugunu öğrenmeyi nasip eder inşallah
Yok cnm hic yapmadim erken degilmi o saatler uyanirim sikinti yok ama nette okudum saat 12 ile 4 arasi lh hormonu yuksek oluyomus tabi siz daha iyi bilirsinizcanim sende testine adet bitimi başka çünkü ilk kez yapıyorsun kaçırma saatini kur sabah 7 de ilk idrarını yap tekrar tat ben yatıyordum 11 de kalkıp testi yapıyordum iyle daha kolay geldi bana ben seni test yapiyosun biliyodum sen hiç yapmamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?