- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.901
Amin canım sana da hayırlı vakitte inşallahInslh cnm allah gonlunden geceni nasip etsin insalah
Peki cnm oyle yaparim siz nasil uyguladiysaniz banada oyle yol gosterin istiyorumAmin canım sana da hayırlı vakitte inşallahnurecrin arkadaşıma katılıyorum adet bitimi başla ikinci idrarınla yap koyulaşmaya başlayınca o zaman günde 2 kere yaparsın günde 3-5 tane kuru incir ye 1 hafta boyunca sabah aç karnına
Ben bilmiyorum iste cnm siz bana soyleyin ben sizin dediginizi yaparimBilmiyorum ben oyke yaptim sen nasil istiyosan oyle yap sıvı alımında pek zorlanmadım uyuduğum icin ama koyulasinca gun içerisinde iki üç kere test yaptığım oldu yani koyulaşana kadar 11 de yaptim sonra 11 3 7 osrkil devam ettim
Canım erkek için kural pik olduktan sonra t çizgisi c çizgisiyle eşitken yada biraz silinince öyle olması gerekiyo ama ben bunu riske atmadım aşıkcası sabah pik oldu gece ilişki oldu ertesi gün çizgiler eşitti gecesi yine ilişkim oldu ertesi gün baya silinmişti artık yapmadık canımTest pik oluncami yoksa silik oluncami iliski oluyor tam olarak nasil oluyor test saat kacta pik olursa o zamanmi iliskiye girilmesi gerekiyor anlamadim onu
Canım senin bebeğin benimde içime erkek doğuyorSağolun kızlar yarumladıgınız için erkek hissediyorum ama kendimi kaptırmakta istemiyorum Rabbim önce sağlıklı evlat sonra bir oğluş oldugunu öğrenmeyi nasip eder inşallah
Bence de cinsiyet çok önemlisi değilse pikken deneme yapınca gebelik ihtimali çok yüksek oluyorCanım erkek için kural pik olduktan sonra t çizgisi c çizgisiyle eşitken yada biraz silinince öyle olması gerekiyo ama ben bunu riske atmadım aşıkcası sabah pik oldu gece ilişki oldu ertesi gün çizgiler eşitti gecesi yine ilişkim oldu ertesi gün baya silinmişti artık yapmadık canım
Tm cnm benimde insalh oyle olur bu ay tutar nasip kismet artik herseyin hayirlisi olsunCanım erkek için kural pik olduktan sonra t çizgisi c çizgisiyle eşitken yada biraz silinince öyle olması gerekiyo ama ben bunu riske atmadım aşıkcası sabah pik oldu gece ilişki oldu ertesi gün çizgiler eşitti gecesi yine ilişkim oldu ertesi gün baya silinmişti artık yapmadık canım
2 . Bebek olacagi icin cinsiyet onemli degil cnm rabbim hangisini takdir etmisse o olur hic onemsemiyorum yeterki olsun tutunsun bsna saglikla kalp atisini duyayim karnimda buyudugunu goreyim cinsiyet onemli degil kismetimizde ne varsa artikBence de cinsiyet çok önemlisi değilse pikken deneme yapınca gebelik ihtimali çok yüksek oluyor
Bende hep hafif açılınca deniyordum olmuyordu
Pikken deneyince oldu
Sen bu ay ovu testiylemi hamis kaldin cnmBence de cinsiyet çok önemlisi değilse pikken deneme yapınca gebelik ihtimali çok yüksek oluyor
Bende hep hafif açılınca deniyordum olmuyordu
Pikken deneyince oldu
Evet canımSen bu ay ovu testiylemi hamis kaldin cnm
Allah tamamina erdirsin cnm hastaneye daha gitmedin dimiEvet canım
Yok canım henüz gitmedimAllah tamamina erdirsin cnm hastaneye daha gitmedin dimi
Evet canim cok oldu ugramiyorum buraya ben dogum yaptim 3 ay once rabbim en hayirlisiyla sizlere de nasip etsin insallahKiz sende eskidenn buralardaydin senide hatirladim sende hala hamile kalamadinmi
Adetlerim 28 gunde 1 ne oluyor cinsiyet bakalim dogru cikacak mi2017 deki kız diğeri adetlerin ayda birmi kaçgüd ebir oluyor ida önemli yumurtlama icin
Kız bu takvim hiç yanıltmadı yaaMaşaAllah Allah bagışşlason kızlarımızo
Ben pek anlamıyorum ama burda biraz öğrendiğim kadarıyla sanki erkek gibiKızlar ayrıntılı ultrasonu bizim burada çok geç zamana veriyorlar diye doktora gittim ayrıntılı için sıra almaya bebişin resmini verdi anlayan arkadaşlar yorumlarmısınız 9+6yız bu resimdeEki Görüntüle 2222880
@Umudumvar aaii
İnsallah bebeğini sağlıklı kucağına alırsın. Allah hiç kimseyi ümitsiz ve umutsuz bırakmasın. Her şey gönlünce olsun.Yok canım henüz gitmedim
Yarın gideceğim inşAllah aslında niyetim 2-3 hafta sonra gitmekti ama eşim biraz acele etti
Benim durumları biliyorsun kimyasaldı ameliyattı falan sabredemedi eşim yine birşey varsa öğrenelim dedi
Hep ama hep dualarımdasın olacak inşaAllah az kaldı inanıyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki eşime kendimi tekrar hamile kalırken hayal edemiyorum demiştim
Testte bir daha asla çift çizgi göremicem gibi geliyordu
Sonu nasıl olur bilmiyorum ama pozitif bi test görmek bile nasıl bi duyguymuş unutmuşum
20 tane gebelik testi yaptım sanırım 5 farklı markanın inanabilmek için
Hala da tam inanamıyorum..
Bu süreç insanı fiziken ama en çok da ruhen yıpratıyor
Her ay bir umut, bir çırpınış, devam etme çabası
Sonra da bi hayal kırıklığı...
Sonra diğer aya yeniden aynı şeyler...
Ama senin yaptığın gibi sabretmek, umudunu kaybetmemek önemli olan..
Allah muhakkak açıyor kapıyı bir yerden
Sadece umutlu olmaya devam et olur mu?
Herşey çok güzel olacak inşaAllah
Merhaba acaba hamile kalınmadan tahmin ediliyor mu? Mesela ben 80 doğumluyum ve Mart ayında hamile kalmak istiyorum. O zaman cinsiyet ne olurBen pek anlamıyorum ama burda biraz öğrendiğim kadarıyla sanki erkek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?