- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #56.861
İyi yaptın canım sağolasın sevindimEvet belli erkek sizler için yaptım dedin ya doğruluğuna bakayım dememiş ol diye söyledim.
Senin bellimi doğru çıktımıİyi yaptın canım sağolasın sevindim
Evet canım belli benimki kız benimkide doğru :)Senin bellimi doğru çıktımı
Allah sağsalim kucağına almak nasib etsin.Evet canım belli benimki kız benimkide doğru :)
Allah razı olsun canım seninde inşaAllahAllah sağsalim kucağına almak nasib etsin.
Ben iyiyim 4. Kızı bekliyorum 9aylik bi bebegin var baya zorlanıyorumAllah razı olsun canım
Çok teşekkür ederim
Amin
Sen nasılsın
Canım benimde 3. Gençliğimde plasenta aşağıdaydı kanamam oluyodu progestan kullanmıştım geçen sene kanama oldukça ilerleyen haftalarda kendiliğinden düzelmişti inşallah seninde düzelirMerhaba kızlar nasılsınız internetim olmadığı için sayfaları hızlıca geçtim umarım herkes iyidir. Ben sık giremiyorum umarım her şey gönlünüzce olur. @Cikoo canım öğrenebildin mi cinsiyeti insallah gönlündeki hayırlısı ile olur canım.
@suuuus 4716 sen nasılsın canım ben ovulasyon testi yapamamıştım insallah sen anlarsın canım ben piki yakalayamamıştım bir türlü. Stres en büyük etken kafanı dağıtacak şeylerle uğraşabilirsin. Allah gönlüne göre versin insallah canım.
5 54Kbr54 sen nasılsın canım.
@divinity @Kizlarinin annecigi @nurecrin K Khvekokusu20pirlanta97 @Bilgiler @babymuck @Ravzamm ve hatırlamadığım herkes nasılsınız. Kusura bakmayın aklıma gelenleri yazdım.
Biz bugün 17 haftalık olduk. Ikıncı ve üçüncü çocuğu olanlara sorum olacaktı. Plasentasi aşağı da olup sonra yukarı çıkan var mı. Doktorum korkuttu biraz internetten araştırdım 28.haftaya kadar çıkıyormuş ama doktor bayağı olumsuz konuştu. Sadece ağır iş yapmayın ayakta çok durmayın diyor da yapabileceğim başka bir şey var mı acaba. Zaten ayakta değildim surekli yatıyordum böyle olması epey moralimi bozdu. Inşallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur diyeyim.
Herkes kendine iyi baksın cevap veremezsem hakkınızı helal edin nerede internet bulursam yanınızdayım insallah hemen. Allaha emanet olun.
Vakalım can8m hamilemisinAytanesii bana da bakar mısnız
Canım benim son iki hamileligede bak 26 haziran sat tarihi 9 temmuz ilişki 2017 suanki 4 ağustos sat 20 ağustos ilişki tarihi neymiş cinsiyetlerVakalım can8m hamilemisin
Son tarih erkekle kız arası tam 20 de mi oldu iliski kızdada sınor erkektede nasol ayarladonCanım benim son iki hamileligede bak 26 haziran sat tarihi 9 temmuz ilişki 2017 suanki 4 ağustos sat 20 ağustos ilişki tarihi neymiş cinsiyetler
İyiyim çok şükür canım idare ediyoruz bulantılarla sanada geçmiş olsun dikkat et kendine allahın izniyle bişey olmaz zamanla düzelir inşallahMerhaba kızlar nasılsınız internetim olmadığı için sayfaları hızlıca geçtim umarım herkes iyidir. Ben sık giremiyorum umarım her şey gönlünüzce olur. @Cikoo canım öğrenebildin mi cinsiyeti insallah gönlündeki hayırlısı ile olur canım.
@suuuus 4716 sen nasılsın canım ben ovulasyon testi yapamamıştım insallah sen anlarsın canım ben piki yakalayamamıştım bir türlü. Stres en büyük etken kafanı dağıtacak şeylerle uğraşabilirsin. Allah gönlüne göre versin insallah canım.
5 54Kbr54 sen nasılsın canım.
@divinity @Kizlarinin annecigi @nurecrin K Khvekokusu20pirlanta97 @Bilgiler @babymuck @Ravzamm ve hatırlamadığım herkes nasılsınız. Kusura bakmayın aklıma gelenleri yazdım.
Biz bugün 17 haftalık olduk. Ikıncı ve üçüncü çocuğu olanlara sorum olacaktı. Plasentasi aşağı da olup sonra yukarı çıkan var mı. Doktorum korkuttu biraz internetten araştırdım 28.haftaya kadar çıkıyormuş ama doktor bayağı olumsuz konuştu. Sadece ağır iş yapmayın ayakta çok durmayın diyor da yapabileceğim başka bir şey var mı acaba. Zaten ayakta değildim surekli yatıyordum böyle olması epey moralimi bozdu. Inşallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur diyeyim.
Herkes kendine iyi baksın cevap veremezsem hakkınızı helal edin nerede internet bulursam yanınızdayım insallah hemen. Allaha emanet olun.
Bir saat dursaymışız erkeği 4 te tutturacakmistik nasip artık kayacağı varmışSon tarih erkekle kız arası tam 20 de mi oldu iliski kızdada sınor erkektede nasol ayarladon9 temmuz olanda kız sonuncuda kızsa kıza kaymıs son gün :)
Nasip demekki canım hayırlıs8 olsunBir saat dursaymışız erkeği 4 te tutturacakmistik nasip artık kayacağı varmış
4. Kız mı olacak rabbim seni kız annesi yapto desene bana sordurduklarin son ikisi mi :)Bir saat dursaymışız erkeği 4 te tutturacakmistik nasip artık kayacağı varmış
Canım 21.05.2015 ve 26.10.2018 bak bakalım bizede yumurtlama muhtemelen ilkinde 13-14haziran gibi ikincide 12-13 kasım gibi oldu ne gösterecekCanım etrafında hamile cinsiyeti belli yada dogum yapmış kızlar ve erkelerin hamile kaldokları ay ve günü bulursan haber et bana ben cok hyecan yaptom üçte üç doğru çıktı şaşkınım :)
Telefonum yapıldı şükür daha sık girerim artık tatlım@Cikoo 5 54Kbr54 @Ceymiceyn kizlar ovu testim bugun gelecek adetimin 6. Gunundeyim sizce teste ne zaman baslayayim ve lutfen bu gunlerde bnm icin birazdaha aktif olabilirmisiniz
Kızon mı olacak merak etim :)Aytanesii canım bana da bakarmısın doğru çıkacakmı? 30 Ağustos sat, 14 eylül tek ilişkiyle hamile kaldım
Canım kasım olan kız da ilki 13 yada 14 olduğuna eminmisin :)Canım 21.05.2015 ve 26.10.2018 bak bakalım bizede yumurtlama muhtemelen ilkinde 13-14haziran gibi ikincide 12-13 kasım gibi oldu ne gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?