Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah razı olsun canım
Çok teşekkür ederim
Amin
Sen nasılsın
Ben iyiyim 4. Kızı bekliyorum 9aylik bi bebegin var baya zorlanıyorum
Canım benimde 3. Gençliğimde plasenta aşağıdaydı kanamam oluyodu progestan kullanmıştım geçen sene kanama oldukça ilerleyen haftalarda kendiliğinden düzelmişti inşallah seninde düzelir

Canım benim son iki hamileligede bak 26 haziran sat tarihi 9 temmuz ilişki 2017 suanki 4 ağustos sat 20 ağustos ilişki tarihi neymiş cinsiyetler
Son tarih erkekle kız arası tam 20 de mi oldu iliski kızdada sınor erkektede nasol ayarladon 9 temmuz olanda kız sonuncuda kızsa kıza kaymıs son gün :)

İyiyim çok şükür canım idare ediyoruz bulantılarla sanada geçmiş olsun dikkat et kendine allahın izniyle bişey olmaz zamanla düzelir inşallah

N naznaz16 canım bende seni sürekli merak ediyorum en son katiplik sınavları felan diye ara vermiştin bebek fikrine şimdi rahatsızlık çıkmış çok üzüldüm geçmiş olsun bende bu arada 4.'yu de denedim hemen peşine nasip te erkek evlat yokmuş hayırlısı bakalım inşallah senin bu deneme hayırlısıyla bi oğlum oluyor müjdesiyle sonlanır

Canım etrafında hamile cinsiyeti belli yada dogum yapmış kızlar ve erkelerin hamile kaldokları ay ve günü bulursan haber et bana ben cok hyecan yaptom üçte üç doğru çıktı şaşkınım :)
Canım 21.05.2015 ve 26.10.2018 bak bakalım bizede yumurtlama muhtemelen ilkinde 13-14haziran gibi ikincide 12-13 kasım gibi oldu ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…